Gość kochany duchu tęsknimy za Tobą Napisano Lipiec 5, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alayka zbanowana :( Napisano Lipiec 5, 2012 smutek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*alayka zbanowana* 0 Napisano Lipiec 5, 2012 i radość na nowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierszyk o koliberku Napisano Lipiec 6, 2012 Letnia dama W zielonej sukience z lekkiego muślinu malowanej w kwiaty białego jaśminu. Złociste twe włosy splecione we wianek w delikatnej dłoni trzymasz rumianek. Patrząc w błękit oczu błyszczących od słońca widzę w Tobie damę latem pachnącą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Lipiec 6, 2012 daj link ,nie bede biegał po całej cafe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dancing Zorbas in street - Napisano Lipiec 8, 2012 szkoda że w Polsce ludzie tak się spontanicznie nie bawią http://www.youtube.com/watch?v=yvEIMrqZCjc&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wpisz na goglach Napisano Lipiec 8, 2012 Bo Grecy to jest inny naród Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanfaron 0 Napisano Lipiec 8, 2012 A co koliberku zazdrościsz właściwie komu? Tym kobietom czy duchowi ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanfaron 0 Napisano Lipiec 8, 2012 a co Cię to obchodzi z kim rozmawiam??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LCroft 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Znakomita rymowanka , nawet poleciałam pampersa zmienić :) Cześć Dzieci kara na Was zleci , oj zleci :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirek nie k Napisano Lipiec 8, 2012 DZIDZIA PrzemierzamPolaLasy a ja się ożeniłem z Katie meluą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirek nie k Napisano Lipiec 8, 2012 ale mnie zdradziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirek nie k Napisano Lipiec 8, 2012 i rozeszliśmy się po lasach i do;linach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirek nie k Napisano Lipiec 8, 2012 tylko mi został żart po Niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAPITAN tonącej łajby 0 Napisano Lipiec 9, 2012 hahahahahaha zaniosę link do saama.Niech tam Cię ocenią :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 to teraz mozesz mi wreszcie pokazać moje wpisy na pomarańczowo i udowodnic mi to przy okazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Czekam na te swoje wypowiedzi na pomarańczowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAPITAN tonącej łajby 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Przecież jestem zerem w/g Ciebie.To kim TY jesteś jak ze mna lubisz rozmawiać??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Ja czekam n wypowiedzi tylko moje niby nja pomarańczowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Pokaż mi je tu i teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAPITAN tonącej łajby 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Przecież dokładnie wiesz co pisałaś.Albo masz rozdwojenie jażni i nie pamietasz?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Ja nie wiem co pisalam na pomarańczowo i gdzie Udfowodnbij mi że to ja , proszę bardzo Domysły twoje mn ie psincvo obchodza tylko fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Już swoja inteligencje pokazałes przed chwilą pisząc na pomarańczowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAPITAN tonącej łajby 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Wyluzuj i się prześpij.Masz wiele okazji aby dokładnie sie wyspać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 ja ? chyba ty Pokaz mi te moje wypowiedzi na pomarańczowo NA CO CZEKASZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 DOMYSL SIĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAPITAN tonącej łajby 0 Napisano Lipiec 9, 2012 a ty juz nie odezwiaesz sie nigdzie po moim trupie predzej---noooooooooo coooooooo to ma być?W przedszkole sie bawisz!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 Ja sie nie bawię ale na twoj wiek to takich scen bym nie robiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAPITAN tonącej łajby 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Popisz sobie jeszcze bo wyrażnie sie nudzisz i kochasz kłamstwo z kłótnią połączone.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 9, 2012 jakie klamstwo, gdzie ja oklamuję cię teraz? Pokaż mi moje wpisy na pomarańczowo , cekam cały czas na nie , jak mnie o to posądzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach