Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Dekadencki Wojownik*** cafe

Polski Hyde Park

Polecane posty

Gość Klasyk przegrywu BANDYTA
netowy :D

Gość Klasyk przegrywu BANDYTA
24.01.14 [zgłoś do usunięcia] N_I_E Moderacjo!! Jak długo bedzie tolerowana osoba na nicku Klasyk przegrywu.Podaje ustawicznie dane osobowe.Dlaczego szefostwo kafeterii nie zablokuje go na serwerze??Przeciez to łamanie prawa o stalkingu?/Prokurator się kłania w tym wzgledzie a wy sobie nonszalancko podchodzicie do zagadnienia..Banowanie tego osobnika nic nie da,ponieważ wejdzie przez bramke proxy.Tylko skuteczna blokada na serwerze wyeliminuj****ndyte netowego. 24.01.14 [zgłoś do usunięcia] N_I_E Tak B/A/N/D/Y/T/Ę netowego!!

Gość gość
26.01.14 [zgłoś do usunięcia] Kredek Mam niezdrowo pod sufitem i z tym akurat sie zgadzam ale co do miłości to sadze za jazdy z was , nas czy z nich ma swoje wyobrażenie wierności i miłości. Nigdy nie popychalem zony do zdrady ani do flirtu jednak gdy do tego kiedys doszło to uslrzydlilo ja na pare tygodni smutas.gif co potem? Nie płakała ja rowniez , nie było tez scen i bajek o wierności i zdradzie ot stało sie! Szczęściem umielismy rozmawiac i rak naprawde ustaliliśmy ze miłość to nie tylko fizyczność i obcowanie a takze to co czujemy i myślimy! Wiem, mozna krzyknąć ze sie puściła i moze w tym jest racja ale nie z mojego punktu widzenia. Oboje nie jesteśmy juz dzieciakami wiec znamy swe potrzeby a kazdy wie jak ciezko jest utrzymać kontrole nad zmyslami. Dodam do tej zupy jeszcze tylko szczyptę prawdy o sobie bo tez Nue jestem krysztalowy i korzystałem z dobrodziejstw natury wpadając w ramiona innych kobiet. Wracam do wątku usmiech.gif gdzie uważam ze miłość i wierność to potrzeba wypracowania wspólnych oczekiwań i dostosowań ! A kiedy juz ustalamy niepisane zasady to powinnismy sie do nich stosować! Nie poruszam tematu zdrady bo kazdy przeżywa to na własny sposób lecz ważna jest tu chyba uczciwość wobec siebie i partnera usmiech.gif bo kiedy wiemy, rozmawiamy to staramy sie rozumieć potrzeby jak tez wybaczyć błędy ale jak ktos kiedys wspomniał : do tego trzeba dwojga! Pozdrawiam tych co umieli sie odnaleźć w kłopotliwych związkach i współczuje tym co jedynie sie oklamuja oskarżając cały swiat o własne nieudacznictwa! Buziaki tez dla namiętnych kobiet bo warto!

Gość gość
świetnie rozumieją wszyscy co tutaj wklejają :P

Gość gość
W szkole pani nauczycielka pyta dzieci kto widział czarne jajka Jaś wstał i mówi ja widziałem prosze pani Pańi na to gdzie? u murzyna siadaj Jasiu dwa no dwa jajka były dwa Jasiu siadaj pała no pała tez mu wisiała ...

Gość gość
Janusz kocham Cię

Fartuszek zakładaj i na imprezkę wpadaj. Kobieta i fartuszek jest jak kwiatuszek. Kusi tym co ma pod fartuszkiem. I swym pięknym kwiatuszkiem. Podnoszę fartuszek i co widzę kwiatuszek. Gdy się widzi takie wdzięki to przeżywam straszne męki.

Przedstaw się pomarańczko niech ten Janusz wie,kto go tak namiętnie kocha :P:)

Gość gość
Człowiek kocha albo nie kocha, i żadna siła na świecie nie ma na to wpływu. Możemy udawać, że nie kochamy. Możemy przywyknąć do drugiej osoby. Możemy przeżyć całe życie w przyjaźni i wzajemnym zrozumieniu, założyć rodzinę, kochać się każdej nocy i każdej nocy mieć orgazm, a mimo to czuć wokół żałosną pustkę, wiedzieć, że czegoś ważnego brakuje. Paulo Coelho

Gość gość
Proponuję wizytę u lekarza! Może nie jest jeszcze za późno!

Marzia Gaggioli- królowa internetu. Śpiewa w kilkunastu językach świata. Nawet po polsku Dodano: 29 sierpnia 2012, 10:15 Piosenka "Jestem tutaj" włoskiej wokalistki Marzi Gaggioli podbija internet. Dlaczego? Gdyż piosenkarka ma szansę zostać królową śpiewania "prawie po polsku". Na swoim koncie ma również wiele utworów w różnych językach świata.

Gość gość
och Janusz

Gość pulcheryja Danuta
Mężczyzna starzeje się jak wino a kobieta jak mleko

Na to wychodzi,ze smakowo wino jest lepsze :D

10 Przykazań szczęśliwego człowieka a.. Człowiek rodzi się zmęczony i żyje aby odpocząć b.. Kochaj swoje łóżko jak siebie samego c.. Odpoczywaj w dzień abyś mógł spać w nocy d.. Jeżeli widzisz kogoś odpoczywającego pomóż mu e.. Praca jest męcząca f.. Co masz zrobić dziś zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego g.. Jeżeli zrobienie czegoś sprawia ci trudności pozwól to zrobić innym h.. Nadmiar odpoczynku nigdy nie prowadzi do śmierci i.. Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie j.. Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia

Znow dzien nowy wstal. Znow nam szanse dal, Szanse by zrobic cos dobrego, Albo by poznac kogos milego, Moze dzisiaj ktos usmiech Ci da, Moze tym kims bede tez ja! Milego dnia zycze !

DZIEWICA POSPOLITA Roślina krótkotrwała, wymagająca szczególnej pielęgnacji. Chętnie poddaje się flancowaniu. STARA PANNA Roślina długotrwała i pnąca, czepiająca się wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych nie wiadomo z kim. KOCHANKA Roślina kwitnąca pasożytnicza z gatunku motylkowatych. Z uwagi na duże koszty w naszych warunkach trudna do hodowli domowej. Rozkwita nocą.

Przyjaźnią to nazywam, Bo przed Tobą nic nie ukrywam. Podstawą jest szczerość wzajemna, Choć czasem trochę odmienna. Zawsze się rozumiemy, I nic od siebie nie oczekujemy. Może za wyjątkiem wzajemnego wspierania, A także ciągłego pomagania. Przez życie razem brniemy, I zaufanie coraz większe budujemy. Ze wszystkich problemów Ci się zwierzam, Cząstkę siebie Tobie powierzam. Za to, że jesteś Ci dziękuje, W zamian swe serce Ci ofiaruje.

Czasami wystarcza... ..jeden promień słońca... ..Jedno miłe słowo... ..jedno ciepłe spojrzenie... ..wyciągnięta dłoń.. ..jedno pozdrowienie. ..jedna delikatna pieszczota. ..jeden uśmiech... Potrzeba tak mało, by uszczęśliwić tych, którzy znajdują się obok nas...:)

Bywaja w zyciu chwile, ktore w pamieci zostaja, i choc czas szybko mija, one nie przemijaja. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ...Czy już Ktoś Cię dziś przywitał? O humorek Cię zapytał? Życzył Ci miłego dnia? Zrobię więc to teraz ja... Dużo słonka i radości na Twej buzi niech zagości... 😘

Każdy szuka miejsca w sercu innego człowieka Choć nie wie, co na niego w tym sercu czeka. To dziwne, tak bardzo potrzeba nam zrozumienia Czasami słów pocieszenia, czasem zwykłego milczenia.