Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2014 desznik w*********laj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miałem gości Napisano Kwiecień 25, 2014 http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/njbcflrdi0rtmbfq06guqsq072/indexweb.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w dupsko mnie pocałuj Napisano Kwiecień 25, 2014 c/h/u/j/o/z/o :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proxxxy proxxxy 0 Napisano Kwiecień 27, 2014 Fraszka dla kobiety: Gdy mężowi seks nie służy wieczór z Tobą mu się dłuży, sprawdź kochanie czy mu kija nie czyściła inna żmija.:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proxxxy proxxxy 0 Napisano Kwiecień 27, 2014 Fraszka dla mężczyzny: Gdy Twe dziewczę ma ochotę tylko w święta i sobotę, trzeba sprawdzić kto jej krocze obsługuje w dni robocze ..:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Maj 5, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=xnIl-IE8sLE&list=RDpywa6BjhaDM&index=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Maj 5, 2014 proxxxy proxxxy diablico rogata gdzie sie poniewierasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Maj 5, 2014 Kilka słów o sobie: Nie jestem Poleconym Przedwczorajszym. Nie jestem duchem cafe.--------> o bosze :D:D:D stare dobre czasy były caluję raczki madame )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Maj 8, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=r2rrUzQk-u4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Maj 8, 2014 Myslovitz i Artur Rojek - Pragnę Cię [NOWY SINGIEL 2013] --grzmocisz mnie jak dzika świnia i du.peczke itd o booooooosze hahahahahhahahhahahahhahahhahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość terefere kuku Napisano Maj 15, 2014 http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/kqata7c6904ba1p1627r90kck5/indexweb.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atak 0 Napisano Maj 17, 2014 Na drzwiach sklepu wisi tabliczka: Jeśli Twoje życzenie nie zostało spełnione, to znaczy, że jeszcze nie zapłaciłeś Na peryferiach Wszechświata znajduje się mały sklepik. Szyldu dawno już nie ma, został zdmuchnięty przez kosmiczny huragan. Nowego szyldu właściciel sklepu nie powiesił, ponieważ wszyscy okoliczni mieszkańcy wiedzą przecież, że sklep sprzedaje marzenia. Asortyment jest bardzo bogaty można tu kupić praktycznie wszystko. Jacht, dom, małżeństwo, posadę prezesa korporacji, pieniądze, dzieci, dobrą pracę, duży biust, medal olimpijski, samochody, drużyny piłkarskie, władzę, sukces i wiele innych dóbr. W sprzedaży nie ma jedynie Życia i Śmierci ; ich dystrybucją zajmuje się Centrala znajdująca się w innej Galaktyce. Każdy klient, który wchodzi do sklepu (bo są też tacy, którzy ani razu nie weszli i do tej pory siedzą na tyłku i zajmują się chceniem) w pierwszej kolejności pyta o cenę swojego marzenia. A ceny są różne... Wymarzona praca na przykład, kosztuje rezygnację ze stabilności i przewidywalności, gotowość do samodzielnego planowania i organizowania własnego życia, wiarę we własne siły oraz pozwolenia sobie na taką pracę, jaką kochasz, a nie taką, jaka się nawinie. Władza ma nieco wyższą cenę: trzeba zrezygnować z pewnych swoich przekonań, nauczyć się znajdować do wszystkiego racjonalne wytłumaczenie, umieć odmawiać, znać swoją wartość (a powinna ona być wysoka), pozwalać sobie na mówienie wyrażać własną opinię, niezależnie od akceptacji czy dezaprobaty otoczenia. Niektóre ceny wydają się dość dziwne: małżeństwo można otrzymać w zasadzie za bezcen, natomiast szczęśliwe życie kosztuj***ardzo drogo ; wymaga osobistej odpowiedzialności za własne szczęście, umiejętności cieszenia się życiem, znajomości swoich celów, rezygnacji z dążenia by wszystkim dogodzić, doceniania wszystkiego co się ma, pozwolenia sobie na bycie szczęśliwym, świadomości własnych zalet, rezygnacji z bonusu ;ofiary, ryzyka utraty niektórych znajomych Nie każdy klient, który wchodzi do sklepu, jest gotów, aby od razu kupić marzenie. Niektórzy, gdy widzą cenę, natychmiast wychodzą. Inni stoją w zadumie, licząc swoje zasoby i zastanawiając się, skąd wziąć więcej środków. Czasem ktoś skarży się, że ceny są za wysokie i prosi właściciela o rabat albo pyta, kiedy będzie wyprzedaż. Są też tacy, którzy wyciągają z kieszeni wszystkie swoje oszczędności i odbierają marzenie, zapakowane w piękny szeleszczący papier. Są zawsze odprowadzani wzrokiem przez zazdrosnych klientów, którzy szepczą złośliwie, że właściciel sklepu to na pewno ktoś z rodziny i marzenie dostali pod ladą, po znajomości. Właściciela sklepu dawno już proszono, aby obniżył ceny, co zwiększyłoby liczbę klientów. Ale takie postulaty za każdym razem spotykały się z odmową, bowiem właściciel uważa, że to obniży jakość marzeń. Kiedy pytano go, czy nie obawia się bankructwa, mówił, że nigdy nie zabraknie śmiałków, gotowych ryzykować i zmieniać swoje życie, rezygnując z nawyków i bezpiecznej przewidywalności, zdolnych do wiary w swoje marzenia, mających dość sił i środków, by zapłacić za ich realizację...." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2014 Duchu,pozdrawiam:) I życzę wszystkiego dobrego:) Nie doszukuj się drugiego dna,to szczere pozdrowienia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szperacz znamienity Napisano Maj 18, 2014 16.05.14 [zgłoś do usunięcia] dielli_ To prawda, że żaden list wysłany drogą mailową nie zastąpi tego napisanego własnoręcznie na papierze usmiech.gif A znaczki pocztowe wcale nie są aż takie drogie. Pozdrawiam i życzę przyjemnego korespondowania, bo to jest bardzo miłe usmiech.giflapka.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Maj 19, 2014 Dzienks gościu i się nie pokazuj na pomidorowo.)) całuję rączki madame tylko ,która??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2014 Jak maleńkie serca dwa jak milusio i słodziutko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Maj 28, 2014 14.05.14 [zgłoś do usunięcia] do wszystkich Olewam to co mówia o mnie inni..! Oni wszyscy byli zawsze jacys dziwni..! Pełni zawiści, zazdrości..! Najchętniej obdarli by mnie do kości..! Nie znasz..? Więc po co p***********.? Myślisz że mnie to rusza..? boli..? Chyba ci się w główce p*********.! Mam swoje zdanie..! Więc uważaj na nie..! Moja cierpliwość ma swoje granice..! I czego się tak gapicie..? Jakieś wielkie odkrycie..? Mam na to wszystko w*********.! W szczególności na te wasze fałszywe twarze..! Robie co mi pasuje..! Czasem po prostu wszystko psuje..! Mam swój cel..! Chodź nie nosze stanika w rozmiarze D..! W głowie mi jeszcze wygłópy..! A nie myśl by dawać d**y..! Chcesz być blisko to przyjdź tu i usiądź koło mnie..! Zamknij się, ja dam c**przykład - nic już więcej nie powiem..! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Duchowi to dedykuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Maj 28, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=W4dIEvWhFHw Ciekawe pod tą dedykacją to wklejono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wyrolowany przez kobiety Napisano Maj 29, 2014 duch znow na fali, jak ten stary dziad to robi,ze ma takie powodzenie:(?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 29, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Pwghv4C1GjM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bobasek1 Napisano Maj 30, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Pwghv4C1GjM&feature=youtu.be Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szperacz fajnisty Napisano Czerwiec 6, 2014 Dawna bywalczyni 05.06.2014 Saam u mnie wszystko w porządku jest, trochę mam kłopotów z rodzicami ale daję sobie radę . Mam pracę jaką chciałam i nie jestem już sama, oczko.gif x x Dawna bywalczyni 05.06.2014 M agda to prawda, dobrych parę lat byłam sama, Saam o tym wie dobrze bo kiedys tutaj bardzo często pisalam. Tak sie potoczyły moje czasy pobytu na Kafe że już mało kiedy piszę na niej lub tylko zaglądam na nią x x Dawna bywalczyni 05.06.2014 Daa ja również jestem bardzo wrazliwą osobą jak niektórzy mnie znaja z tej strony to wiedzą jak i często jestem wykorzystywana przez to a często to na odwrót wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szperacz fajnisty Napisano Czerwiec 6, 2014 Dawna bywalczyni-- Jolka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szperacz fajnisty Napisano Czerwiec 10, 2014 niestała czytaczka=iskierka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szperacz fajnisty Napisano Czerwiec 14, 2014 Dawna bywalczyni 2014.06.08 Koleżanko powiem ci wprost Weź się w garść, odejdź od mężą szukaj pracy nawet za opiekunkę np. osób starszych , ja taką znalazłam ostatnio, a powiem Ci że ponad 2 lata szukałam pracy mam ponad 40 lat i też mi ciężko było jakąkolwiek znaleźć pracę, męża też miałam pijaka i można powiedzieć sama pracowałam na całą rodzinę i wyrzuciłam go z domu i od paru lat jestem po rozwodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szperacz fajnisty Napisano Czerwiec 14, 2014 Dawna bywalczyni 2014.06.08 Hello all usmiech.gif U mnie dzisiaj jest odpust i piękna słoneczna pogoda. Przyszlam Was serdecznie pozdrowić i zyczyć miłego wieczoru bo sama wybieram się niedługo na spacer ze swoim serduszko.gif Teraz wiem jak być zakochanym i być szczęśliwym naprawdę, Tego Wam z całego serca zyczę kwiatek.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 15, 2014 gość dziś oczywiście że Duch aka Desznik, naprawdę nazywający się Janusz Dusza, który aż kipiał z zazdrości że Zetu zwany również Herbatnikiem czarował kafeterianki a on, stary 65letni dziad, oblizywał się smakiem. Dlatego teraz próbuje szydere w kierunku Zeta uprawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 15, 2014 ciepły duszek, miły duszek, niczym wełenki kłębuszek, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szperacz fajnisty Napisano Czerwiec 22, 2014 gość dziś Duch nie pofika, ma przetrącony kręgosłup forumowy i jedyne co mu zostało to pierdzenie z "gościa" na które nikt nie zwraca uwagi smiech.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach