Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Kawaler 32

Czy facet po 30-tce powinien sie przyznać dużo młodszej lasce że jest prawikiem?

Polecane posty

Gość Stary Kawaler 32

Boję się jej reakcji. To fajna wyzwolona dziewczyna. Ma dziś wpaść do mnie na kolację. Wspominała coś o zostaniu na noc. Może być ciekawie, ale nie chcę się przy niej wygłupić.

Pytanie jak bardzo ją znasz i jak bardzo jej ufasz. Powiem tak - zrób tak jak będzie Ci wygodniej. Jeśl będzie Ci ciężko pójść do łóżka ze świadomością, że ona nie wie, powiedz. Długo ją znasz?

Gość evittka
jeżeli nie będziesz za bardzo spięty i zdenerwowany i to nie przełoży się na "pion" Twojego waciusia to się nie pozna i ja bym się raczej nie przyznała tym bardziej jezeli ona miala juz innych facetów przed AToab:)

Gość evittka
jeżeli nie będziesz za bardzo spięty i zdenerwowany i to nie przełoży się na "pion" Twojego waciusia to się nie pozna i ja bym się raczej nie przyznała tym bardziej jezeli ona miala juz innych facetów przed AToab:)

Gość roman_rencista
Nie przyznawaj się! Daj jej tylko lekko do zrozuminienia aby za bardzo sie nie objadała ani opijała...Jak w nia spuścisz całą nagromadzoną przez lata spermę to może ją rozerwać:D

Gość dokladnie tak jest
ile ma lat?

Gość dfgdfg545545
Lepiej nie. Po co macie w ogóle o tym gadać.

Gość Tako Rzecze
Nie3 mow kjej tego bo weznie cie za swira... powiedz ze miales pare sex epizodow w zyciu. Jesli zobaczy ze jestes kiepski w te klocki to powiesz ze juz od np 2-3 lat tego nie robiles i nie masz wprawy poprostu. Ale nie przyznawaj się. Najwyzej kiedys sie przyznasz jak wasz zwiazek bedzie juz dłuzszy 2-3 letni

Gość dokladnie tak jest
ile ona ma lat? a wgl jak mozna w tym wieku byc prawiczkiem?

Gość hsdfbdfvg
jak wlozysz i odrazu prysneisz to sie pewnie sklei

Gość fgddddddddd
Możesz się przyznać jak Cię spyta, ale samemu lepiej nie zaczynaj tego tematu.

Gość dokladnie tak jest
ale to dziwne ze mozna. kobieta dziewica jeszcze zrozumiem, ale facet

Gość hrum hrummm
ale po co? dopiero "po" jak cos nie wyjdzie...

Gość roman_rencista
Autor gdzies zniknął:( Pewnie jedzie co pół godziny na ręcznym aby jak przyjdzie co do czego nie wystrzelić za nim w ogóle tzipke zobaczy:D

Gość oluska12345
o kurwa a co robiłes przez ostatnie 10lat?! ja rozumiem jezeli ładna panna jest dziewicą..to naprawde cud utrzymac ,ale facet po 30? nie przyznawaj sie.

przyznaj się, przyznaj. panna będzie miała niezłą polewkę i na długo cię zapamięta :D

Tojakaś szmata, jak tak na noc się wprasza. Gdzie byli rodzice? A zresztą to pewnie prowo.

Gość ehahhaeha
z offermy panny mają niezłą polewkę :D

Gość były prawiczek
Po co to komu z tym przyznawaniem ? ...ja powiedziałem ,że ostatnio rok temu to robiłem i tyle...a z laską się rozstałem po pół roku i jej o tym nie mówiłem bo w trakcie wyszło ,że ja i ona to dwa różne światy więc by tego nie zrozumiała to raz ,a dwa to by zaszkodziło raczej bo dla otwartych ludzi bycie starym prawiczkiem to coś niemożliwego jest, Przyznać się możesz po latach jak będziecie razem i będzie wam dobrze ,ale to też sam nie wyskakuj z takimi tematami ...szczerość szczerością ,ale bez przesady niektórych spraw się nie mówi jak mają zaszkodzić.

"!offerma - kiedyś wyjdzie na jaw, ciężko ukryć przed nią" pewnie gdyby się z nią ożenił to tak. ale jakoś jestem spokojny o to, że to nie nastąpi.

To pokazuje jak lewica wypaczyła rzeczywistość. Zmaiast powód do dumy, to dla niektórych powód do wstydu. Wstydzić to się powinni Ci "wyzwoleni i otwarci" jak Wy ich zbyt elegancko nazywacie. Tacy jak Frytka.

Gość były prawiczek
Bycie prawiczkiem w takim wieku będzie zrozumiałe albo dla zagorzałych katoliczek ,albo dla introwertyczek co też siedziały w domu i wiedzą jak to jest....a taka normalna dziewczyna co biegała za chłopakami od 14 r.ż , która straciła dziewictwo w wieku 16-18 , która w zasadzie od kiedy zaczęły rosnąć jej piersi to miała chłopaków bardziej lub mniej poważnych (z 1-2 miesięczna przerwa max ) to dla takiej laski 25 letni prawiczek + to będzie coś NIEWYOBRAŻALNEGO i raczej będzie jej się kojarzyło z kimś kiepskim nawet jak się zakocha w nas początkowo.....więc po co psuć wrażenie...powiem Ci tyle ,że w tym wieku przy pierwszym seksie to na 95% Ci nie tryśnie : ) wcale przy niej za pierwszym razem ...stres zrobi swoje zobaczysz....dopiero za 2-3cim razem będziesz tryskał :P

co ty gadasz loser? nie ma na świecie takiej cywilizacji w której normalny facet (nie mnich jakiś albo szaman) który w wieku 30+ lat jest prawiczkiem nie byłby uważany za frajera i patologię. przynajmniej tak mi się wydaje. w tym wieku to już, nawet jeżeli mówimy o tradycyjnych wartościach, powinien mieć spore dzieci.