Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Kawaler 32

Czy facet po 30-tce powinien sie przyznać dużo młodszej lasce że jest prawikiem?

Polecane posty

Znam taką jedną z widzenia. Albo Bellucci np. Bellucci to mi się zresztą bardziej podoba po 40-stce niż jako 20-latka. A Foremniak przeciez trochę podobny typ do Richardson, tez szeroko rozstawione oczy. Richardson nie jest brzydka

"Grażyna Wolszczak" no ty to przegiąłeś. wolszczak to wygląda jak "ciocia". zawsze tak wyglądała i nigdy nie była fajna. ma takie "grubo ciosane" rysy twarzy.

Gość prawiczus29
Im czlowiek jest starszy tym gorzej .

"nie wiem gdzie pracujecie ,ale u mnie każdy w biurze musi być w miarę komunikatywny" Ja muszę być komunikatywny po angielsku, litewsku i łotewsku i jakoś nie widzę potrzeby aby każdemu przed nos wtykać zfotoszopowane zdjęcie mnie i Kim Kardashian razem bo a nuż widelec wezmą mnie za pedała. Ja po prostu mam inne rzeczy na głowie niż opinie reszty ludzi o mnie.

""i musi umieć rozmawiać na poziomie , profesjonalnie ,a nie wyzywać od k**ew"" No to rozmawiaj profesjonalnie. Najlepiej na ten temat na jaki teraz :D

"Znam taką jedną z widzenia. Albo Bellucci np. Bellucci to mi się zresztą bardziej podoba po 40-stce niż jako 20-latka." ja się zgadzam że są ładniejsze od richardson. ale jest ich mało bo ona jest fajną laską. a w ogóle przeciętna 40 latka to nie ma co koło niej stawać bo będzie wyglądała jak jej matka. "A Foremniak przeciez trochę podobny typ do Richardson, tez szeroko rozstawione oczy. Richardson nie jest brzydka" właśnie o to chodzi i to mnie tak osłabia. nie plułbym się jakby prawiczory pisały że wolą jakąś inną. każdy ma swój gust i podoba mu się co chce. ale jak taki prawiczor na którego laska by nawet napluć nie chciała mówi że ona jest "brzydka" to mi ręce opadają.

Gość prawiczus29
jak mialem 17 lat to zwracałem uwage na kobiety, dziewczyny na ulicy . A teraz nawet jak przejdzie łądna laska to ja olewam .. Jakos człowiek obojetnieje po dluzszym czasie jesli nie moze miec i nie ma kobiety .

Ale Richardson jest taka typowo politycznie poprawna, inteligencja pewnie nie grzeszy.

"no ty to przegiąłeś. wolszczak to wygląda jak "ciocia". zawsze tak wyglądała i nigdy nie była fajna. ma takie "grubo ciosane" rysy twarzy." Fajne ciało podobno ale twarz taka sobie 🖐️ "ale u mnie każdy w biurze musi być w miarę komunikatywny o ile na moim stanowisku to jeszcze nie jest tak mocno znaczące o tyle już na kierowniczym tak bo mój szef co chwila spotyka się z różnymi ludźmi z zewnątrz firmy w tym tez kobietami ( niektóre mega laski ) i musi umieć rozmawiać na poziomie , profesjonalnie ,a nie wyzywać od k**ew " No własnie pół biedny takie bezpieczne stanowisko za biurkiem, gdzie tylko czasem trzeba się odezwać w sprawach zawodowych, by coś załatwić. Ale takie spotkania "na szczycie" prowadzone w półprywatnej atmosferze to nie dla mnie, przepadłbym. Dobrze jest, jak jest 🖐️

"prawiczory " obawiam się, że to do was przylgnie :P off oddzielił się ze swoją frakcją, prawiczory są w opozycji :classic_cool: "Ja muszę być komunikatywny po angielsku, litewsku i łotewsk' ożesz! w spedycji robisz?

Gość prawiczus29
tylko kot ma kilka żyć .

"Ale Richardson jest taka typowo politycznie poprawna, inteligencja pewnie nie grzeszy." richardson jest "politycznie poprawna" ale nie z głupoty tylko z wyrachowania, tak sądzę. głupia to ona nie jest raczej. natomiast foremniak to mi się wydaje głupia bezdennie. jak ja parę razy oglądałem ten program gdzie była w jury no to po prostu dno i 10 metrów mułu.

"ożesz! w spedycji robisz?" Właściwie to dział nazywa się ekspedycja. Jesteśmy ostatnią bazą gdzie trafia towar który potem jest rozwożony po Polsce i za granicę. Trwają negocjacje z krajami azjatyckimi więc japoński się przyda.

Gość prawiczus29
Nie interesuja mnie 40-tki , ale Dla mnie numerem 1 jest Jest Renata Dancewicz .

no na tym zdjęciu to ona na pewno nie ma 40 lat. a poza tym mówiłem że są fajniejsze od richardson. ale sami potwierdzacie że jest fajna skoro porównujecie do niej supermodelki.

"Właściwie to dział nazywa się ekspedycja. Jesteśmy ostatnią bazą gdzie trafia towar który potem jest rozwożony po Polsce i za granicę. Trwają negocjacje z krajami azjatyckimi więc japoński się przyda." to ty musisz darker całymi dniami nawijać i załatwiać różne sprawy. to by się przydało być super przebojowym samcem alfa :D

"to by się przydało być super przebojowym samcem alfa " Nie można mieć wszystkiego :D

Gość do Darker
ty w swojej robocie nie masz niegocjować tylko być robolem i targac graty 🖐️

"ty w swojej robocie nie masz niegocjować tylko być robolem i targac graty" To w poprzedniej. Ty jutro idziesz i będziesz zapierdalać na swoje 1500 brutto z pocałowaniem dłoni więc się wyśpij.

Gość do Darker
a kiedy zmieniałeś pracę? nie łżyj nikt ci nie uwierzy ze na swojej wsi zmieniasz prace jak rekawiczki i jeszcze zarabiasz kokosy. pracujesz w fabryce z innymi robolami i ze starymi babami :D🖐️

"nikt ci nie uwierzy ze na swojej wsi zmieniasz prace jak rekawiczki i jeszcze zarabiasz kokosy" Firma ta sama tylko dział inny i obowiązki.

no nie wiem czy przewalanie się z dwiema laskami nad jeziorem można określić mianem "bezsensownego". dla mnie raczej "niemożliwe".

i to jakie fajne, gówniarz musi mieć bogatych rodziców bo urodą to jednak nie grzeszył ale kamerkę miał.

Gość mi nigdy takich bezsensownych
gadek nie brakowalo