Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Kawaler 32

Czy facet po 30-tce powinien sie przyznać dużo młodszej lasce że jest prawikiem?

Polecane posty

Ja teżmało, ale się zdarzało. Zresztą w młodości wolałem grać w piłkę, dziewczyny nie wydawały mi się na ogól zbyt interesujące. Chociaż kilka razy się pozytywnie zdziwiłem.

Gość offerma, masz już problemy
z erekcją?

Gość Loooooóser
pozytywnie się zdziwiłem jak się dowiedziałem że dziewczyny nie mają kutasa.

Ja też to wszystko miałem, ale za prosto pojmujecie świat. Trenowałem w juniorach Śląska piłkę, miałem najlepszy wynik na 60 metrów w klasie, najlepszy w skoku w dal, drugi wśród 8. klas w biegu na 800 metrów, byłem w reprezntacji szkoły piłkarskiej i lekkoatletycznej. Nie mam absolutnie powodów do kompleksów.

Gość wlasnie offerma odp
kiedy skonczy sie nasza katorgia

Gość wlasnie offerma odp
gang bang prawiczków

tak czytam kolejny topik fiku miku i myślę, że dziewicom brak faceta jeszcze bardziej siada na banię.

"Trenowałem w juniorach Śląska piłkę, miałem najlepszy wynik na 60 metrów w klasie, najlepszy w skoku w dal, drugi wśród 8. klas w biegu na 800 metrów, byłem w reprezntacji szkoły piłkarskiej i lekkoatletycznej." Przypomniał mi się Al Bundy :D

Gość chamereeem
Ja nie powiedziałem, choć miałem 36 lat jak pierwszy raz ruchałem i laska się nie pokapowała, mam chyba wrodzony talent do ruchania.

"Przypomniał mi się Al Bundy" Polk High - 4 przyłożenia w jednym meczu :D

Tak, a ja mam 3 siaty pod rząd. ;) Graliśmy w liceum z inną klasą i w po kolej 3 chłopakom z tamtej klasy piłke między nogami przepuściłem i ich obiegłem. Nie będę chyba tego wspominał przez całe życie jako największego sukcesu? ;)

no to ty jesteś gwiazda i lachony powinny na ciebie lecieć jak szlone. co jest? do tego "kasiasty z domu". same zalety.

"Nie będę chyba tego wspominał przez całe życie jako największego sukcesu? " nie no, największym sukcesem jest to, jak uśmiechnie się do ciebie laska na ulicy :D

I lecą. Problem w tym, że są to albo piekne 40-stki z dziećmi, albo piekne wczesne nastolatki, albo w moim wieku, ale nie piękne. ;)

Gość do prawiczków
skoro brakuje wam kobiet to idzcie do prostytutki, bo w wieku wiekszosci z was wstyd byc prawiczkiem

Gość Samanta Mamba
w walentynki zagadaliście do jakiejś dziewczyny??? offerma- zapytales sie o ten bankomat???

"w walentynki zagadaliście do jakiejś dziewczyny???" Ta kretynka znowu z tym gównem.

"albo piekne wczesne nastolatki, albo w moim wieku, ale nie piękne." ano tak. zapomniałem że ty jesteś ten prawiczek co to myśli że jest ronaldo (jak widać) i żadna poniżej iryny shaik (czy jak ona tam się nazywa) cię nie interesuje.

Gość Samanta Mamba
to załóżcie konto na jakims portalu randkowym chetne na pewno sie znajda, czemu sie boicie kobiet??

"offerma- zapytales sie o ten bankomat???" zapomniałem. zapytam przy najbliższej okazji.

Sama sobie załóż konto. Jeszcze będę sobie komórką zdjęcia w łazience do lustra robił. Lecicie na zjebów to przynajmniej od nas się odczepcie i dajcie żyć zamiast wyjeżdżać z pretensjami. Idę spać.

"to załóżcie konto na jakims portalu randkowym chetne na pewno sie znajda, czemu sie boicie kobiet?? " Nie wiem jak inni ale ja i tak nie wiem gdzie zaprosić i nie zachowywałbym się naturalnie, więc nie ma to żadnego sensu. 🖐️ Dotrze do Ciebie, że zagadanie to dla nas najmniejszy problem? :D

Gość wlasnie offerma odp
:LLK \\]