Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Kawaler 32

Czy facet po 30-tce powinien sie przyznać dużo młodszej lasce że jest prawikiem?

Polecane posty

Gość nie wiem jak wam
bezsensu bo nie umiałem tak rozmawiać o niczym, ....do dzisiaj jak widzę na ulicy takie wesołe nastki to mi żal samego siebie ,że te jakby nie patrzeć najpiękniejsze lata życia spędziłem przed kompem w domu sam to boli i nie wróci już nigdy.

"najpiękniejsze lata życia spędziłem przed kompem w domu sam to boli i nie wróci już nigdy." Znam to uczucie. Przychodzi codziennie.

Gość taaa lale bredzisz
z takich bezsensownych gadek moglo dojsc do seksu i dziecka w wieku 19 lat pewnie lepiej bys sie czul :classic_cool:

Gość nie wiem jak wam
"gówniarz musi mieć bogatych rodziców bo urodą to jednak nie grzeszył ale kamerkę miał." bogatych czy nie ..liczy się gadane i pomysł na spędzenie czasu ,a uroda to na 2gim miejscu.

"bogatych czy nie ..liczy się gadane i pomysł na spędzenie czasu ,a uroda to na 2gim miejscu." i ten, no, charakter. zapomniałeś o charakterze :D

"Właściwie to dział nazywa się ekspedycja. Jesteśmy ostatnią bazą gdzie trafia towar który potem jest rozwożony po Polsce i za granicę. Trwają negocjacje z krajami azjatyckimi więc japoński się przyda" no to super :) mam 2 piwa :classic_cool:

Gość nie wiem jak wam
"z takich bezsensownych gadek moglo dojsc do seksu i dziecka w wieku 19 lat pewnie lepiej bys sie czul" tu nie o seks chodzi ,a o poznawanie płci przeciwne ..dla mnie samo takie przewalanie w tym wieku sprawiło by mi frajdę ,a potem przy ognisku w nocy całować się z jedną z nich ...to jest fajne w takim wieku ..jak bym tak miał to seks by był prędzej czy później ot tak po prostu siłą rzeczy . a nie jak teraz sama rozmowa z takimi laskami (starszymi ) to dla mnie abstrakcja ,a seks z nimi to już chyba prędzej polecę na orbitę ziemską .

Gość drenażysta
Mężczyzna nigdy, przenigdy w żadnych okolicznościach nie powinien się przyznawać, że nie ma powodzenia u kobiet czyli między innymi, ze jest prawiczkiem. Kropka.

intensywnie macham kartkami nad biurkiem :classic_cool: przytyłam ostatnio :O ale Kalibanełe więcej! :P

Gość nie wiem jak wam
drenażysta hehe czlowieku to nie ma sie co przyznawać :P...tak jak my szybko poznajemy która laska ma powodzenie ,a która nie tak samo laski po chwili rozmowy widzi czy ten facet ogarnięty czy jakiś taki nie teges jest ....w gronie męskim to jeszcze jakoś to można ukryć.

Gość czemu autor nie poszedl
do prostytutki ?:O

"dla mnie samo takie przewalanie w tym wieku sprawiło by mi frajdę ,a potem przy ognisku w nocy całować się z jedną z nich " jaki marzyciel :D ile ty masz lat?

Nie wszyscy są takimi idiotami, nawet w wieku nastoletnim. Zresztą z jakiegoś głupiego gimgówna nic dobrego nei wyrośnie. Czym skorupka za młodu...

Gość onaannnna
offerma ile masz lat? 38? wiekowy prawik z ciebie

no wiekowy ale przynajmniej takich głupstw "jak z reklamy prezerwatyw" nie wygaduję .

Gość onaannnna
a umiesz w ogóle zakladać prezerwatywę? przed seksem z kobietą musiałbyś to zrobić.

czemu nikt mi nie dogadał z tytułu mojego przytycia? :classic_cool: offerma nie jest wiekowy, on jest hmm... dojrzały! :D

Gość onaannnna
będziesz się uczył na oczach kobiety?

Ja nie poznałem jeszcze kobiety mego życia, dlatego nie mam powodu, żeby być smutnym, że czegoś nie było, miedzy mną, a jakąś dziewczyną. A zresztą chyba gadaliście z jakimiś dziewczynami itp.?

"offerma nie jest wiekowy, on jest hmm... dojrzały!" dojrzały to jest banan. "będziesz się uczył na oczach kobiety?" jakiej kobiety?

Gość niech kebab tfuu kaliban
zaleje ci forme to od razu nabierzesz ksztaltow :classic_cool:🖐️

ja tam jak byłem młodszy to naprawdę mało gadałem z laskami. jakoś za mną nie przepadały.

"to od razu nabierzesz ksztaltow" kształty to ja mam, bo zachowuję proporcje, ale fałdka na brzuchu to zuoooo :o

Gość ememememememe
banan offermy też jest dojrzały :D