Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Kawaler 32

Czy facet po 30-tce powinien sie przyznać dużo młodszej lasce że jest prawikiem?

Polecane posty

Generalnie tak, ale mogło się tak komuś życie pechowo ułożyć, że długo nie mógł się z wzajemnością zakochać, podobał się nie tym co by chciał, albo był samotnikiem, jego ukochana zginęla, albo była już meżatką itd. Ale po dziewczynach to bardzo dobrze widać. Jeszcze niedawno wstyd było dla dziewczyny nie być dziewicą bez ślubu, a teraz na odwrót.

Gość były prawiczek
offerma ,a ty jak tą sprawę załatwiłeś w pracy ? tnz ludzie z którymi pracujesz domyślają się ? wiedzą ,że nikogo nie miałeś/ nie masz ? ...bo widzisz ja może już prawy nie jestem ,ale jestem teraz sam od prawie roku i raczej się nie zapowiada ,żebym kogoś znalazł ,a u mnie w firmie to każdy kogoś ma ...pewnie się będą mnie dopytywać co jakiś czas o te sprawy w sensie kiedy ja tatą zostanę itp...a ja nie mam nawet dziewczyny o.O...

"offerma ,a ty jak tą sprawę załatwiłeś w pracy ? " a co ma do tego moja praca?

"offerma ,a ty jak tą sprawę załatwiłeś w pracy ?" a co, szef cię spowiada z życia seksualnego? :D

Nie przyznawaj się jeśli nie chcesz aby dziewczyna uciekła niczym prom kosmiczny. Jak ci się uda to zerżnij ją i ew. wtedy jeśli już tak bardzo cię korci, autorze.

"pewnie się będą mnie dopytywać co jakiś czas o te sprawy w sensie kiedy ja tatą zostanę " Odpowiedz, że jesteś dumnym pedałem. Dadzą ci spokój.

"przeczytałam "zarżnij" " To gdy rozpowie innym.

"To gdy rozpowie innym." ona powie tylko jednej przyjaciółce "w tajemnicy", a przyjaciółka w tajemnicy całej reszcie, a cała reszta w tajemnicy... :D

Gość były prawiczek
no przecież jak się długo gdzieś pracuje to się co nieco wie z życia prywatnego o innych czyż nie ? ....niby to nikogo nie obchodzi ,aczkolwiek fakt ,że facet nie miał nigdy kobiety źle się kojarzenia...dlatego pytam się jak to wygląda w praktyce. czy nie jest się obiektem podśmiechujek itp ?..

"no przecież jak się długo gdzieś pracuje to się co nieco wie z życia prywatnego o innych czyż nie ?" Nie. Chyba, że ty wkurwiasz innych wypytując z kim do łóżka chodzą.

"no przecież jak się długo gdzieś pracuje to się co nieco wie z życia prywatnego o innych czyż nie ? " się wie, jak ktoś opowiada. jak nie opowiadasz to nie będą wiedzieć. zreszta co cię obchodzi, co myślą o tobie ludzie? chcesz mieć pannę, bo wstyd nie mieć?

Gość były prawiczek
"Odpowiedz, że jesteś dumnym pedałem. Dadzą ci spokój." Rozumiem ,ze z autopsji polecasz tą metodę ...ale nie dzięki.

"dlatego pytam się jak to wygląda w praktyce. czy nie jest się obiektem podśmiech*jek itp ?.." czy ja wiem? jakoś tego nigdy nie odczułem.

"Mnie jak w robocie zapytali" Mnie nie pytają. Od razu widać :D

swoją drogą, jak bardzo trzeba się nudzić w robocie, żeby analizoac życie intymne kolegów? :o

"Rozumiem ,ze z autopsji polecasz tą metodę ...ale nie dzięki." Jakie pytanie taka odpowiedź.

"swoją drogą, jak bardzo trzeba się nudzić w robocie, żeby analizoac życie intymne kolegów?" No bo na fejsie koledzy z pracy z dziewczynami na zdjęciach albo status: w związku a u niego nic :D

Gość red arrow
Jakie to romantyczne.... Fajna, wyzwolona dziewczyna,która sama proponuje,że zostanie na noc. Przyznaj się koniecznie,na pewno będzie wyrozumiała i delikatna Autora nie ma bo podaje do stołu....

"Darker, to było jednorazowe zapytanie. Odpowiedziałem - i więcej nie pytali." Było odpowiedzieć, że nie masz - może by jakąś fajną dupę Ci zorganizowali :D

"Bierzesz chłopaka na własną odpowiedzialność" Jeszcze lepiej! :D

"Fajna, wyzwolona dziewczyna,która sama proponuje,że zostanie na noc." Ciekawe ile ta dziwka weźmie od niego za noc. Czy wypłaty starczy?

Gość były prawiczek
"zreszta co cię obchodzi, co myślą o tobie ludzie? chcesz mieć pannę, bo wstyd nie mieć?" eh ..no nie wiem może ja żyję w innym świecie ,ale w pracy akurat to jest chyba dość istotne nie ?...to jak jestem postrzegany wpłynie np na awans . "się wie, jak ktoś opowiada. jak nie opowiadasz to nie będą wiedzieć." przecież po roku 2ch to widać chyba nie ? ..pracuje w średniej firmie gdzie wszyscy się znają jak w jednej klasie więc i wiedzą też o sobie to i owo siłą rzeczy. Facet co nie potrafi sobie znaleźć kobiety kojarzony jest raczej z taką ciapa ...czy jako dyrektorzy dalibyście takiemu stanowisko kierownicze czy tam takie które wymaga pewnej zaradności ?? bo mi się wydaje ,że jednak nie ....proste nie potrafi zadbać o siebie ( mieć kobiety ) to nie zadba o firmę.. takie moje zadanie.

"ale w pracy akurat to jest chyba dość istotne nie ?" a co ma kurwa związek do roboty? ważne jest to, jak pracujesz, a nie czy masz laskę. kogo to obchodzi?

"żonaci też lekko nie mają" a zamachowski teraz obraca monikę richardson podobno :D "pracuje w średniej firmie gdzie wszyscy się znają jak w jednej klasie więc i wiedzą też o sobie to i owo siłą rzeczy." chyba macie za mało pracy w tej waszej firmie :)

"czy jako dyrektorzy dalibyście takiemu stanowisko kierownicze czy tam takie które wymaga pewnej zaradności ??" Zapłać jakiejś koleżance, przyprowadź ją do firmy i zerżnij pod kamerą monitoringu. Uwierzą żeś kozak! :D