Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cotojest

beznadziejność

Polecane posty

Gość tyle to akurat wiem o sobie
i skoro tyle wyrzeczen i bolu sprawia Ci pisanie do mnięęę :classic_cool: dziwie sie az takiemu poswieceniu kobieta nie jest godna sam do tego doszedles a juz taka trzepnieta jak ja zakrawa to na...... samarytanizm z Twojej strony :D i co teraz ?

Gość tyle to akurat wiem o sobie
ładnie doceniam :) trzymaj sie marudko

Gość poszlam ale zostawiłam
jednego, tego od serca w razie gdybys rozpaczał i zechcial sie otworzyc bardziej i bardziej a pozniej przytulic :classic_cool: ide bo smiechujkowe zmarszcki mi sie robia :) a to niezbyt estetyczne :D 🖐️

Gość skoro chcesz byc poderwanym
przez najglupsza, najbrzydsza i najstarsza babe a kafe to......... ...................................... az dziw, ze taki desperat z Ciebie nie pozwole byc zniwezcyl swoj pla zycia w samotosci :classic_cool: a po drugie to wszyscy wiedza kogo kocham i trzecie kogo na wszelki wypadek podrywam nie masz szans jak widzisz

hahaha... to miłe, że nam przybliżasz swoją zwariowaną sylwetkę :P będziemy wiedzieli kogo unikać ;-) Ps. Nie odwracaj kota ogonem.

Gość musze to jeszcze napisac
:P jak Ci dopiec to do piet zawsze szukam frajerni do popisania ot taki mam swoj byt nijaki ze musze "łowić" kogos do gadki to trzymaj sie pozdrawiam L :)

zniżając się do czyjegoś poziomu jednocześnie przyznajesz, że ten poziom Tobie odpowiada... a w dni powszednie tylko udajesz kogoś lepszego... :P

Gość musze to jeszcze napisac
czego chcesz :) tak, jestem elastyczna tak potrafie zmieniac plaszczyzne w zalezosci od tego ile zabawy z tego mam :) tak i tak zawsze zostawiam pole do popisu dla rozmofcy jako obła kobieta, coby ie napisac oslissgła jestem w szoku mam podziekowac ? dziekuje i spadam ;)

Gość i juz wiadomo
"kobiet które czekają do ślubu by oddać to co najcenniejsze..." jak widać w tych czasach dupa najcenniejsza:/ po co takie wzniosle slowa jak dupa dla Ciebie tez jest najcenniejsza w kobietach?

Gość zacznij pisac bo nuda
sie robi :) a kobieta znudzona, kobieta 😠 no skladaj literki, zdanka ukladaj, porzadek zdanek przemysl i przestan do mnie pisac :P

to dotrzymaj słowa i zniknij z tego wątku - żegnasz się już z 4 raz i już wiadomo łatwo wyciągnąć pochopne i błędne wnioski... gratuluje, udało się to Tobie doskonale...

Gość to przestan mi odpisywac
:P inaczej sie nie da jakie wnioski ? ja ? ze swoim orzeszkiem wielkosci lepka od szpileczki ? :P chcesz zeby sie zabila sprawiajac sobie mysleniem ból :O w sumie, czego mozna sie spodziewac po facecie samotnym z wyboru 😭 masz temat dla siebie obiecywam, jakzem L

kobiety mają wiele zalet, są wrażliwe, troskliwe, serdeczne, potrafią motywować i dodają energii... tylko czasami nie potrafią racjonalnie wykorzystać swoich zalet i trwonią je bezsensownie... a to o czym piszesz to sfera intymna... pisze się w ten sposób, bo tylko raz może stracić dziewictwo i teoretycznie powinna to zrobić z kimś kto na to zasługuje.. bo to rodzaj dopuszczenia kogoś do najbardziej intymnej sfery jej życia, która jest przeznaczona dla nielicznych.. idealnie by było gdyby tylko mąż miał do tego prawo... ale kogo my tu oszukujemy... dziś ludzie przepełnienie są wulgarnością i stąd właśnie Twoje słowa... bo skoro kobieta nie potrafi użyć innych słów niż d**pa to czego można oczekiwać po mężczyznach.. same sobie winne jesteście ja np. nie pojmuje jak kobieta może powiedzieć coś w stylu - ale fajna ze mnie d**pa.. albo - ale ze mnie stara r**ra.. prawda jest taka, że te powiedzonka wyszły od kobiet i to one propagowały taki styl, a teraz te wulgarne określenia stały się tak powszechne, że nikt już prawie nie zwraca na to uwagi... przykre to jest bardzo

Gość do tego który tak poetycko
sformuował nurtujące go kwestie(czyli sam początek): Nie p***rdol. Wiecznie na świecie wszyscy próbują się ustawić, a Ty wyskakujesz jak filip z konopii. Co to szukasz pewnie kobiety ideału dziewicy, którą pozostawić w domu przy garach, bo tam ja ochronisz przed złem tego złego świata, haha - Sam jestem cholernym egoistom i jak czytam takie farmazony to az mnie głowa boli. Trzeba ludziom rozmawiać i kompromisów, a nie wyciągania romantycznych ideałów. Ot co.

do tego który tak poetycko To po h*j się tu wcinasz skoro Ci tak ten wątek nie pasuje, co? Chcesz naświetlić swój tok rozumowania? Stwórz temat - mam j*ja i nie zawaham się ich użyć... Po co takie p*lanty wcinają się w temat skoro im kompletnie on nie pasuje? No i mnie poniosło... :-)

Gość do tego który tak poetycko
Bo na tym polega dyskusja, że ktoś może mieć inne zdanie i je wyrazić, ale to w jaki sposób się oburzyłeś jest właśnie perfekcyjnym przykładem na to że innego zdania nie dopuszczasz. Najbardziej rozwalił mnie akapit powyżej mojej wypowiedzi; winne kobiety bo tak brzydko mówią i same sobie to zrobiły; złe plugawe istoty Weź stań na ulicy z wielkim krzyżem i wykrzykuj treść "swojej bibli" (Biblia w kontekście Twoich oczekiwań wobec kobiet, całą rzeszę która cie nie słucha spal na stosie) A taka dygresja; Nic nie jest czarno białe

mam propozycje do wszystkich tych, którym nie pasuje mój wątek... wynocha!! :P

Gość mam wrócić :P
podniesc wszystko :P

Gość wiec oto i jestem
:P okaz swa radosc

Gość Twoja wrazliwosc na moja
osobe podnosi Ci cisnienie :p ciekawe czy wszedzie :classic_cool:

Gość ale maszwyobraźnie
:classic_cool: w domyslach sie gubisz. tak to jest głodnemu zawsze na mysli