Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cotojest

beznadziejność

Polecane posty

Gość z godnoscia i a przytupem
pytac Ci wolno na odp nie licz dyskutujcie

z godnoscia i a przytupem ależ Ty taka tajemnicza postać jesteś... no no... :-) dyskutujcie, a ja poczytam i na końcu walne w pysk, tak? oj nieładnie tak czyhać na moje życie :P

a czego jeszcze oczekujesz :) ze mna z wariatka zadawac sie nie bedziesz, pisac ie masz zamiaru, wiec ? moge tylko czytac

swoją drogą to się domyślam za co, ale zawsze lepiej się upewnić... tak a pro po domysłów, to kobiety często na nich bazują i to je właśnie gubi... bo zamiast pogadać wprost i wyjaśnić sprawę to często wolą dać facetowi do myślenia licząc na to, że sam zrozumie o co im chodzi... jak gdyby chcą w ten sposób przenieść ten ciężar, który dźwiga ich brzemię na faceta... właśnie... to takie głupie, to odbijanie piłeczki i przenoszenie tej odpowiedzialności... wybielanie siebie... by wyjść z opresji silnym nie trzeba koniecznie zgnoić tą drugą stronę... często tak jednak się dzieje

Gość out of control
"zamiast pogadać wprost i wyjaśnić sprawę to często wolą dać facetowi do myślenia licząc na to, że sam zrozumie o co im chodzi..." Taa? Ja już od dawna się nie łudzę, że facet zrozumie drobne aluzje albo czegokolwiek się domyśli ;)

ja tutaj mało kogo traktuje poważnie i generalnie mam spory dystans do ludzi w Internecie... przekonanie mnie, że jest tu ktoś normalny, godny uwagi i kontynuacji znajomości graniczy z cudem... :P

Gość out of control
A to w internecie siedzą jacyś inni ludzie niż ci, co po ulicach chodzą? :D

out of control no ale popatrz sama czy to dobry pomysł tak grać na ludzkich emocjach? to tak jak by dwóch ludzi chciało się dogadać, z tym że jeden jest głuchy, a drugi ślepy... najwięcej nieporozumień właśnie wynika z braku zrozumienia... no ale skoro samemu dąży się do tego stanu rzeczy to jak tu mieć pretensje do faceta, że nie rozumie waszych potrzeb skoro mu o nich nie mówicie otwarcie... a co jest efektem nieporozumień i niedomówień? to chyba każdy wie...

out of control taaaa.... tutaj są ci nieco bardziej zwichrowani :P

Gość out of control
Tutaj każdy ujawnia skrywaną na co dzień mroczną stronę swej natury :classic_cool: Wiesz, generalnie jestem zwolenniczką mówienia wielu rzeczy wprost, ale bez przesady. Taka dosłowność nie zawsze jest dobra, zabija tajemniczość, staranie się...jeśli wiesz co mam na myśli.

dlatego nie lubię generalnie Internetu i wiem, że tutaj to wszystko toczy się zupełnie innym torem niż w realnym świecie... nie ma to jak rzeczywistość i naturalne tempo, spokojnie bez pośpiechu, wszystko ma swój czas i swoje miejsce.. a tutaj? to jakiś taki nieuporządkowany, chaotyczny przebieg ma niemal każda znajomość.. i pełno niedomówień... a i wszystko jak gdyby dzieje się w sferze fantazji i urojeń... a czas pędzi jak szalony... nie.. Internet to złe miejsce na poznanie kogokolwiek

jesteśmy tu niczym te banery reklamowe... im więcej kolorów, im intensywniej mrugamy, tym większa uwagę przyciągamy... ale z czasem następuje przesycenie barw i intensywności... nie da się wszak tak trwać przez cały czas...

król jest nagi wolę określenie goły :P

Gość out of control
Zależy jaka znajomość, ja poznałam przez inernet jedną z moich naprawdę dobrych koleżanek. Pisałyśmy na tym samym forum, po czym okazało się, że mieszkamy na tej samej ulicy :D a co do związków, to wielu ludzi poznaje się przez sieć i nie widzę w tym nic złego. Medium jak każde inne. Oby tylko potem kontakt nie ograniczał się tylko do rozmów przez komunikatory czy smsy.

z godnoscia i a przytupem zapewne wielką radość przyniesie Tobie każde moje niejednoznaczne stwierdzenie, które można będzie dwojako zinterpretować i wykorzystać przeciwko mnie.. prawda?

out of control ja w to nie wierzę.. już od dawna.. gdy poznałem powiedzmy "moją różyczkę", a było to w realu, to odkryłem jak wielka przepaść dzieli świat fikcyjny od rzeczywistości.. swego czasu szukałem kogoś właśnie za pośrednictwem Internetu... to były mało owocne poszukiwania... trwało to stanowczo za długo i teraz wiem, że to był błąd

Gość out of control
Kwestia szczęścia. Tak naprawdę poznać kogoś można dosłownie wszędzie. A na ogół im bardziej się szuka, tym bardziej nie można znaleźć :)

Ja kiedyś byłam niewinna i pełna "wyższych, lepszych" wartości, ale okazało się to zupełnie nieopłacalną inwestycją - żaden facet nie potrafił tego docenić :-) więc od dupy z takim interesem, życie i tak weryfikuje wszystko. Nie ma co być za bardzo górnolotnym i fanatycznie wrażliwym.

prawda :classic_cool: pisz ja sie bede delekowac i cieszyc jak dziecko ktore dostalo cudownie slodkiego lizaczka :) im wiecej Twych słów, tym moja radosc wieksza. rozumiesz zaleznosc :)

Gość out of control
z godnoscia i a przytupem, Ty wampirze! :D

fioletowa żaba też się masz czym chwalić... zdradziłaś swoje ideały i przekonania bo nie potrafiłaś wytrwać w tym co słuszne... pewnie jesteś teraz strasznie z siebie dumna... :o out of control ja już nawet nie mam zamiaru szukać....

:) bede bluszczem okleje Go sobą, otule, bede cierpliwa, bede Jego skora, bede czekac, bede z Nim oddychac Bede prawie Jego :classic_cool: i co z tego :P wyssam Go i..... zapomnę

jakem kobieta :P zmeczony ? dam Co odsapnac :) pogadac z normalnymi :)

delektuj sie :) tak jak ja. dume schowałam do najgłębszej kieszeni. warto czasem pochylic sie nad bardziej cierpiacymi :) a Ty cierpisz. nie z mojej winy ale nie sprawia mi to przyjemnosci, kiedy czytam to co popełniasz za pomoca słów. moze jesli Cie trzepnę, wróci normalny facet pomysl nad tym do usług ;)

do kiedys :) 🖐️