Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boliwkia

NIE MAM PIĘNIĘDZYN, NIE STAĆ MNIE ABY DBAĆ O SIEBIE I BYĆ ATRAKCYJNĄ

Polecane posty

Gość Boliwkia
szarlottka@wp.pl

Gość Boliwkia
szarlottka@wp.pl tylko się nie śmiej :))) ząłożyłam go jak miałam 16 lat;)))

wiesz zależy od czego wypadają po pierwsze musisz brać te tabl 3 przez 3 mieś.... ale wypróbuj coś takieg-po pierwsze kup drożdże piekarskie podziel na 8 części i codzinnie zalej 1/8 wrzącą wodą, ostudź i wypij po drugie kup sobie herbatkę ze skrzypu i herbatkę pokrzywową i pij je na zmianę po trzecie kup nasiona rzeżuchy, posadź i wsuwaj na kanapce po czwarte cebula... codziennie dwa plasterki na kanapce po piąte pietruszka (natka)- codziennie po łyżeczce natki:) stosuj te rzeczy przez 2 miesiące i zobaczysz poprawę nie ma sensu wydawać dużo kasy na tabletki jak mozna naturalnie

aaaaa i po ostatnie rzepa:D mozna ją wsuwac i nacierać sokiem głowę kuracja piorunująca ale nie każdy daję radę wyrwać w smrodzie ale czego się nie robi dla urody:D

Gość pracownik luxusowego hotelu
zapisalam Twoj email, przemysl sprawe a ja za kilka dni sie odezwe, i jesli zdecydujesz sie podac mi swoj adres to wysle Ci paczke

Gość Boliwkia
jesteś super;) naprawde, nigdy nie myślałam, że spotkam kogoś takiego, tutaj na forum;) odpisuję z opóźnieniem, bo sobie na karteczkę do segregatora wszytko przepisuję , hihih

Gość Boliwkia
pracownik luxusowego hotelu hmmm...a może wystawołabyms te zciuszki na allegro? jezeli cena nie bedzie wygurowana, to chetnie cos bym sobie klikneła i kupiła;)? nie byloby mi wtedy niezrecznie;) jestes kochana i masz bardzo dobre serce:)

z jakiej miejscowosci jestes, lub obok jakiego wiekszego miasta mieszkasz??

nie mieszkam z Polsce..paczke wyslalam z UK

Gość Boliwkia
jestem ze śląska, takie większe miasto to chyba bielsko biała lub cieszyn :)

Gość Boliwkia
jesteście naprawde kochne, dziewczyny ale ja musze uciekac, bo jutro 6:15 autobus...brrrr...żeby tylko była jakas znośna pogoda, temat sobie zapisałam, może jeszcze tu zajrzycie? a jesli nie, to prosze odezwijcie się na e-mail:) buziole dla Was :*

W najblizszym polroczu nie wybieram sie do Polski, zreszta slask to i tak nie moje rodzinne strony, wiec moge wyslac paczke z tad. Zastanow sie tylko czy ja odbierzesz:) Bo nie chce stawiac Cie w niezrecznej sytuacji. Pamietaj ze to dla mnie tez jest przysluga, bo pozbywam sie niepotrzebnych rzeczy i robie miejsce na nowe:D

Gość w ł się nie da,
teraz to Ty się zxabierz za leczenie skóry, bo łuszczyca lub też ostra rerakcja alergiczna to nie żarty. Co Ci zapisała lekarka? Podam Ci tańszy, ale o wiele lepszy odpowiednik. Jeśli nie żartujesz, to napisz co Ci powiedział dermatolog i co Ci zapisał. Podcięcie włosów to nie majątek. Wymyślna fryzura - na to stać niewiele kobiet, a i tak większość wygląda dennie, bo mają krótkie = męskie włosy, czego mężczyźni nienawidzą i jak mają wybrać, to wybiorą zawsze długowłosą kobietę. Masz długie włosy? Ubrania - jeśli są czyste i nie są znoszone, to już super. Jest ciężko, więc Ciebie rozumiem. Wiem jak to jest zastanawiać się czy kupić to czy tamto, aby przeżyć. To okropne. Czyli na dzień dzisiejszy- nie masz ani grosza, aby wydać na kosmetyki? Jeśli nie, to znajdź lepiej płatną pracę. Jedyne wyjście. Na następnych wyborach zagłosuj odpowiednio czyli nie na Tuska i może, jeśli ludzie nie wybiorą Palikota, który jest specem jedynie od krzyży i dZointów, a PiS, to będzie lepiej. Prędzej nie. A w międzyczasie, moja droga, przeżuć się natyychmiast na: AA Help skóra atopowa mleczko do demakijażu Oceanic SA - 13,50zł Rossm AA Help skóra atopowa krem półtłusty - 14,50zł Ross, AA Help skóra atopowa żel-krem do mycia twarzy - 13,50 zł Ross Polecam, pomogą. Ale są też inne. Albo Bobini seria dla skóry atopowej - nowość. Wiem, że Ci ciężko, współczuję.