Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiam sie nad prezentem

Odkurzacz Fisher Price dla 2latki?

Polecane posty

Gość Zastanawiam sie nad prezentem

Co mozna kupić 2 latce?

Myślę, że odkurzacz to dobry pomysł. Ja mam akurat chłopca ale uwielbia gadające narzędzia i w zasadzie wszystko co gadające :)

Gość diabl123
odkurzacz, kuchenka, żelazko, zestaw do sprzątania... od małego wpajać dziewczynce jaką kobieta musi mieć rolę. Nie lepiej kupić jej coś neutralnego? Nigdy bym żadnej dziewczynce nie kupiła czegos takiego

Gość no to moze tak by to
niech sie przyzwyczaja do tego co ja czeka pozniej :P

Na zabawkę-pchacza już chyba trochę za późno. Jeśli chcesz wydać większą kwotę, poszukaj może czegoś bardziej rozwijającego.

Gość tunimadga
Dla 2 latki odkurzacz fisher price to znakomity pomysl, po pierwsze, zabawka ta niby przeznaczona jest do nauki chodzenia jako pchacz, ale w rzeczywistosci dla dziecka ponizej roku sie nie sprawdza, maluch jest chwiejny a odkurzacz wcale nie podtrzymuje jego rowowagi, pozatym odkurzacz ten uczy literek spiewa itd a maluch w wieku ponizej 2 lat nie ma zamiaru uczyc sie spiewac i liczyc, to dla niego abstrakcja... ja rowniez mam zamiar kupic swojej 2 letniej corci odkurzacz na gwiazdke. ten sam problem mialam z taczka fisher price, kupilam malej na roczek ale zainteresowanie bylo przez pol godziny pozniej zabawka lezala w koncie ponad rok, dopiero niedawno mala zaczela sie nia interesowac i tez niby byla pomocna w nauce stawania, ale coreczka wywracala sie z nia i zniechecila. wogole to kazdy rodzic zna malucha i wie czym sie zainteresuje i jakie ma mozliwosci wiec kazdy kupuje pod swoja pocieche.

Gość mariona_s
może nie tylko odkurzacz ale cały taki zestaw do sprzatania, też fajny pomysł