Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaramgiełkaa

Jak pokazać mężowi klasę i siłę po tym jakodszedł

Polecane posty

szaramgiełka najlepszy u ciebie będzie rozwód z orzekaniem o winie jeśli masz dowody na to ze cię zdradził papaappa

Gość szaramgiełkaa
nie mam dowodów:(mam jedynie sytuacje w głowie jakie miały miejsce ale nie są jakoś udkumentowane:(papapap zajrzyjcie tu jeszcze dobranoc

uu to może ci sąd nie uwierzyć ;// niestety takie prawo u nas jest .bo wiesz on się zacznie tłumaczyć i lipa jeszcze zależy na jkaiego sędzie się trafi ...bądz dobrej myśli :)

Zacznę od tego, byłam z mężem 20 lat na dobre i na złe a on co zostawiłam mnie dla gówniary która jest wieku naszego syna ,jak go zapytałam dlaczego tak bardzo mnie zranił powiedział że byłam i jestem toksyczną i wredną babą że się nigdy nie starałam o niego w ogóle nie dbałam o niego nigdy nie powiedziałam mu że go kocham itp. Prosiłam ,błagałam żebyśmy spróbowali jeszcze raz ale o tego już nie chce ,woli być z nią szczęśliwy choćby miesiąc niż być ze mną strasznie za bolały mnie te słowa .Zrozumiałam muszę być silna ale to nie jest takie łatwe zaczynać o zera mamy syna już dorosłego dla nie go muszę się pozbierać i przede wszystkim dla siebie samej ,muszę się ogarnąć pokazać dupkowi co stracił .

Gość gość
majka po prostu mu się znudziłaś i stary dziad zostawil cię dla mlodszej kobiety, bo mlodsze ladniejsze cialo, tu naprawde nie ma żadnej filozofii, wspolczuje

Autorko przykro mi , ze to cie spotkalo. Znam to bo tez bylam w takiej sytuacji. Moj ex maz odszedl bez slowa wyjasnienia na 4 tygodnie przed koscielnym slubem. Swiat mi sie zawalil... Wiedzialam, ze nie dam mu satysfakcji zeby mnie zobaczly zalamana. Najlepsza forma bylo dla mnie...ulozylam sobie zycie na nowo i jestem szczesliwa. I ty zrob to samo.

Gość gość
Mąż odszedł przed ślubem?

zdaję sobie sprawę że jest młodsza ,i co z tego mam to w nosie ,zrozumiałam że nie warto się smucić narzekać jaka ja biedna i pokrzywdzona przez los zaczęłam częściej się uśmiechać spotykać się z przyjaciółmi powoli zaczynam się otwierać na ludzi czuję się jak bym miała naście lat i na nowo odkrywała świat . Dziękuję mu że mnie zostawił świat się nie kończy na nim .Mam tylko nadzieję że w tym postanowieniu wytrwam

Gość gość
czy ja wiem czy to się da, ja tez niedawno się rozstałam ex mężem- juz na rozwodzie pokazałam klasę (nie kłóciłam się, nie zaprzeczyłam kłamstwom które były w pozwie-odnośnie czasu ile nie jesteśmy razem i seksu). Potem po rozwodzie zero, nic żadnych uczuć nic kompletnie (tylko rozmowa związana ze sprawami dziecka). Staram się jak diabli wyjść z twarzą z tego, ale on robi mi coraz bardziej na złość.

Gość gość
Majka a nie pomyslałaś ze faktycznie byłas toksyczną zoną???

dasz sobie radę skora ja się podniosłam ty też zrób coś dla siebie a co ja mam powiedzieć ja jeszcze na razie mieszkam z mężem w naszym wpólnym domku którego razem pobudowaliśmy i jeszcze z nim pracuję bo mamy firmę i daję sobię radę to ty nie dasz jestem na etapie szukania pracy , fakt że mam już dorosłego syna który już nie mieszka z nami . Mam 40 lat i co z tego chcę znaleść jeszcze drugą połówkę i być szczęśliwą .Nie patrz na byłego olewaj jego docinki kobitko dasz radę . Trzymam kciuki.

nie sądzę że byłam toksyczna nikt nie jest doskonały , zawsze musiałam mu ustępować na każdym kroku był zaborczy poniżał mnie ,wyzywał od najróżniejszych , jak coś nie poszło w pracy to wyładowywał się na mnie musiała być posłuszna bo jak nie to mnie bił . Twoim zdanie kto tu jest toksyczny.