Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grace.

35-latki - stare czy jeszcze jare???

Polecane posty

Gość Wooly
No musze leciec. Jak nie usne to jeszcze wpadne. Czsem tak mam, ze jak ona zacznie tak cichutko posapywac to mnie usypia - a mialam ja - Ja :)

Gość Wooly
No musze leciec. Jak nie usne to jeszcze wpadne. Czsem tak mam, ze jak ona zacznie tak cichutko posapywac to mnie usypia - a mialam ja - Ja :)

Gość Do głowy by mi
nie przyszło że można się czuć staro z powodu wieku! Uczucie starości to stan duszy. A starość fizyczna to efekt czasu i braku dziewięcocyfrowej kwoty na koncie bankowym. Jeśli o mentalnośc chodzi to człowiek dojrzewa,poza tym bez zmian Jaki sie urodził taki pozostanie na wieki wieków.....n. Starość to prawdopodobnie kara za to że się urodził-czasem łaskawe życie łagodzi jej wymiar,ale finalnie i tak wszyscy poumieramy!

Gość grace.
czesc dziewczyny, pewnie juz mnie nie pamietacie :-P fajnie, ze podtrzymujecie topik... przelecialam Wasze wpisy, ale i tak mi sie mylicie :-D Wooly, przeczytalam, ze mieszkasz w Ystad, marze, by sie tam wybrac, jestem fanka Wallandera, zarowno w wersji ksiazkowej, jak i serialowej (Henriksson). Podobno ma byc krecony jeszcze jeden, ostatni sezon. Wiadomo Ci cos na ten temat????

Gość Wolly
grace jakto nie pamietamy - toz ty gospodyni tutaj jestes :)! Witaj! No tak, rzeczywiscie Kurt to taka pomnikowa postac w Ystad. Organizowane sa nawet wycieczki w stylu "Sladami Kurta Wallandera". Film jest krecony w dwoch wersjach : szwedzkojezycznej i angielskojezycznej. Nie wiem, ktora wersje maja krecic, bo to dir ciagle zmienia, ale krecic faktycznie maja. W jednym z odcinkow wystepowal nawet moj Dinozaur, ale to byla szwedzkojezyczna. Co do samego aktora (glownej postaci) to jest to bardzo fajny facet, spotykamy sie zawsze w sklepie i zamieniamy kilka slow :), dla kazdego ma przyslowieowe "dziendobry". Autor seri niestety nie mieszka w Szwecji ( chyba w Brazyli, ale glowy nie dam) i w szwecji go nie spodkasz. ' Jesli kiedykolwiek przyjdzie ci wybarc sie tutaj to pamietaj - czerwiec albo lipiec - Ystad hest wtedy najpiekniejsze :) Cale ulice tona w kwiatach, ktore rosna na chodznikach (roze, malwy),a po wietrznym dniu chodzisz doslownie po platkach roz. Tak :) - kocham to miasto;)

Gość kamelka 39
wow dziewczyny!! wczoraj nie zaglądałam bo byłam na wyjeżdzie a tu proszę ile naprodukowanych stron! super:) przeleciałam i zbieram się do pracy. Odezwę się póżniej. Pozdrawiam!!

Gość Wolly
Wiaj kamelka. Milej pracy:)

Czesc gaduly ;) Ja wczoraj wieczorkiem nie wdeplam do Was bo gosci mialam potem musialam ogarnac wszystko i juz nie bylo kiedy,ale temat i tak nie dla mnie...ksiegowosc z czym ja do ludzi ;) Niby po ekonomiku jestem,ale calkiem inny kierunek :)

cześć babeczki :) piszcie mi tutaj szybko jakie perfumy polecacie i coś o zapachu a nie pracować będą :) też siedzę w pracy i tak myślę ile jeszcze codziennie to samo

Gagita no Ty na 67lat sie nie zalapiesz to troszke szybciej sie pobyczysz ;) Jesli chodzi o perfumy to ja ostatnio zakupilam sobie D&G nr.3 Jak dla mnie sa fajne.Wczesniej mialam Elizabeth Arden 5t Avenue Tez fajny zapach,dlugo go uzywalam,az wkoncu zmienilam na D&G .

wiem że na 67 nie :( hmm jeszcze tylko 25 lat na kafeterii i będę mogła robić co zechcę :) a innej pracy nie szukam dla zmiany ponieważ ja się strasznie boję zmian , chłopa też mam od 100 lat tego samego chociaż już trochę przetarty na czole

A ja wlasnie lubie zmiany,zaczelam od chlopa ,ale tez pomimo ze nowy i mlodszy ma zakola,ale to ponoc udami mu wytarlam tak mowi :P

Gość grace.
jejku, Wolly, ale mnie nakręciłas :-D Wiem, ze Henriksson jest rowny gosciu :-) W planach mam zobaczyc go na deskach teatru w Sztokholmie, w ogóle mam bzika na punkcie Kristera, Wallandera i calej Szwecji, choc nigdy tam nie byłam :-D Ale namietnie zaczytuje się w szwedzkiej literaturze i czekam, az dzieciaki podrosną, zebysmy mogli wszyscy pojechac. Oczywiscie Ystad wtedy obowiazkowo zwiedzamy.Dzieki za sugestie, kiedy jest tam najpiękniej :-)

Gość grace.
TAk w ogóle to cześć wszystkim! :-)

Gość Wooly
grace - wpadaj dziewczyno kiedy chcesz :) No witam :) Ja lubie wszystkie zapachy od KENZO (amuor i flowers to moje ulubione), ale ostatnio pokochalam Women od Versce. Od lat kocham Armaniego, ale niestety bez wzajemnosci :)

Gość Wooly
A propos wieku emerytalnego - w szwecji mamy do 70 lat, ale ma byc 75 :) Co wy na to ? I tak macie lepiej:D

Wolly a nie 67 lat dla kobiet i mężczyzn ? :) też lubię Armaniego mam Manie , Diamonds , Euphorię Claina Play Givenchy Gucci Envy Me II , Milion PR , Boss Women klasyk :) i ciągle szukam

Wolly a nawet 65 lat dla kobiet i mężczyzn bez rozgraniczeń :) i kto ma lepiej ?

Gość Wolly
W tej chwili jest jeszcze 65 ale obrady sa nad 70 i przedstawiony zostal projekt do 75 lat. Kto ma lepiej? Ten co cieszy sie zdrowiem na emeryturze ,;) P.s. Ktora to gagita ta z malej czy ta z wielkiej litery? Bo sie gubie.

Gagita jest tylko jedna :P ja ja się już zaloguję to z automatu mam z dużej literki tak po pańsku :) gdzie dziewczynki dzisiaj wieczór spędzają :)

sama siedzę to wam coś napiszę :) bardzo lubię storczyki i właśnie teraz środek zimy a one mają takie cudne wielkie kwiaty lubię na nie patrzeć mam 3 ale jeden chłopak się ociąga z kwitnieniem :) a i może się komuś to wyda dziwne lubię jeszcze misie takie pluszowe ale nie masowo produkowane tylko takie unikaty śliczne

Gość Wooly
Co tu taka cisz grobowa? Az strasznie sie robi... Ja Gagita hoduje orchidee, kiedys wyhodowalam sobie tez slicznego hibiskusa (przywlwklam za smietnika) - mial 2.70 wysokosci. Ciekawe czy jeszcze zyje. No bo to bylo tak, ze jak wyjezdzalam z moja corka to ze soba zabralam tylko album za zdjeciami. Reszte rzeczy - rozdalam, a wlasciwie same sie rozdaly :) - otworzylam drzwi i powiedzlalam "bierzcie co chcecie!" - no i ludzie wszystko zabrali :). Hibiskusa tez.

Gość kamelka 39
ech laseczki...co z Wami??? ja to chociaż jestem usprawiedliwiona bo od dwóch dni na diecie od Bemar...wcinam jabłka i czekam aż mi z 4kg ubędzie:) wooly gratuluję zdanego testu!!! kawy nad morzem też zazdroszczę i podziwiam...Twoje rozwijanie:) a ulice tonące w kwiatach...poezja..ech.. w pięknym miejscu mieszkasz!! Gagita...odnośnie perfum to ostatnio wywąchałam Armaniego Aqua di gio ESENZA...moje ulubione to Este' Lauder pleasurese no i też mam całe okno storczyków...i zawsze kłopot jak przekwitną...ile ucinać łodyszki:(

Gość Wooly
Gagita - bo glupio gadac samemu do siebie :)

Gość kamelka 39
no ja zaglądam jak tylko mogę:)

Gość Wooly
czylji jeszcze nie zdechlo, tylko zgrac sie nie mozemy :D U mnie sloneczko swieci i musze troche chatke ogarnac. Jakby co to mozecie mnie zastac wczesnym popoludniem, bo wtedy moja mala spi po przedszkolu.

Gość złośliwakocica
Ja też tu często zaglądam :) Moje "szkrabiki" (16 i 15 lat :D) są w szkole, więc nie okupują mi komputera...:D Kamelka-co to za dieta? Przydałoby mi się zrzucić 3 kg z brzucha...:O

Gość Mam juz 25 lat no i .........
fajny topic dziewczyny,ciesze sie ze "starosc" nie jest taka straszna i czlowiek dalej jest normalny :P