Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grace.

35-latki - stare czy jeszcze jare???

Polecane posty

Gagita ja wyjechalam, w wiadomym celu by sobie zycie polepszyc,zreszta u nas byla taka sytuacja ze to bylo takie lepsze zlo cos musielismy wybrac.

Gość Wooly
przywilejem kobiety 35 letniej jest to, ze ma w glebokim powazaniu to co inni o niej mowia:) Wie kim jest, na ile ja stac, zna swoje ograniczenia i mozliwosci, a jak sie to komus nie podoba - to jego problem:P

i to mnie strasznie zawsze martwi i złości że ludzie muszą z własnego kraju emigrować aby móc żyć coś tu jest nie tak

Gagita milej nocki :) zagladaj tu mi tez sie z Wami fajnie rozmawia. Wooly widze Ty tez po przejsciach dziewczyna? ;)

Gość Wooly
to wyzej bylo do tej osoby z rewelacjami z fejsa :). Co mnie jakas baba obchodzi?

Wooly święta prawda :) ostatnio kuzynka taka młoda mówi do mnie a wiesz że takie grube ażurowe rajstopy to pogrubiają nogi , aż się zaśmiałam i właśnie pomyślałam to co napisałaś że ja już mogę sobie pogrubiać nogi :) nie mogę od was odejść a rano do pracy :)

Gość Wooly
No wiesz..swoje lata sie ma, trzeba bylo cos w zyciu przezyc. masz racje, mozna powiedziec po przejsciach, ale wygralam siebie. Moj byly od 2 lat gryzie kwiatki od spodu i nijak na zalobe zdobyc sie nie umie.

ja to jak mi zimno to nawet babcine reformy potrafie zalozyc,byle tylek mi nie zmarzl :P

Gość Wooly
:) W sumie pod kiecke nikt ci nie zaglada:) Zanim maz przyjdzie zdazysz zdjac:D

Moj zyje,ale jest sam drugi raz sie rozwiodl wiec o czyms to swiadczy...

Wooly- unicestwiłaś go ? ;) nie możesz się zdobyć na żałobę bo nie masz takiej potrzeby pewnie ulgę odczułaś a nie smutek ale to pewnie temat rzeka i nie na forum .

e tam ja przed mezem tajemnic nie mam,on sie smieje jak widzi ze je zakladam pyta czy znowu w namiocie wychodze ;)

Gość Wooly
Nie, ja nie mialam z tym nic wspolnego:) No moze poza kilkoma goracymi prosbami skierowanymi w gore. Wiecie: "Proscie, a bedzie Wam dane"

Wooly straszne to :( musiał ci dobrze zajść za skórę ale ... no ale nie ma co rozpamiętywać nie :)

Wooly kurcze niezle musial Ci za skore zajsc,ja swojemu az tak zle nie zycze hehe,niech sobie zyje byle z dala ode mnie.Boli mnie tylko ze i do corek swoich sie nie odzywa,wiem ze one to nadal przezywaja.No ale co zrobic

Gość Wooly
musze isc spac, jutro mam ten cholerny test z angielskiego. Azja nie poszlabys za mnie? Dla ciebie to pewnie pestka:) Please....

Gość Antonio de
A jakie macie cycki....? jesteście z nich zadowolone...?

cycki mamy takie że byś chłopczyku zemdlał z wrażenia więc się nie interesuj :) pa kobitki

Wooly moge isc ;) powiedz gdzie i na ktora hehe ja tez juz spadam ide sie poprysznicowac i lulu. A naszych cyckach to mozesz sobie pomarzyc jedynie :P

Gość Wooly
DOBRANOC Gagita :)

Gość Wooly
8.45 sala nr 188 :) ja o moich cyckach nawet nie mysla, bo nieogarniam ich piekna ;) Dobranoc.

Dzien dobry laseczki :) MIlego dnia zycze,a Tobie ooly zdania tego testu, trzymam kciukasy powodzenia!

Wooly mialo byc nie ooly :P klawiatura mi sie zacina pewnie jakies okruszki powpadaly do niej,tak to jest jak sie je przy kompie hehe

Gość Wooly
Azja, mam juz wyniki :) - 89% poprawnych odpowiedzi. Moglo byc lepiej, ale coz...

Wooly nie jest zle gratuluje :) Wazne ze zaliczone A ja odgruzowalam chate wlasnie i czekam az moj urwis wstanie,ten to ma melodie do spania,chyba bede go zaraz budzic bo chce do miasta jechac,musze sobie jakies buty kupic.

Gość Wooly
Azja ja sie tego angielskiego dla siebie zaczela uczyc. Z wykladowym szwedzkim :D ale musze przyznac, ze ze szwedzkiego chyba latwiej niz z polskiego, w kazdym razie wiem o co chodzi z forma okreslona i nieokreslona rzeczownika, a w Polsce nigdy tego pojac nie moglam ;)

Gość Wooly
Azja gdzie mieszkasz w GB i co tam robisz kobieto?

A moj angielski ciagle jest na poziomie "ja byc ja chciec" :P Ale dogaduje jakos mnie rozumieja tubylcy wiec nie jest najgorzej chyba ;) Mi wlasnie nigdy obce jezyki nie lezaly. A mieszkam w Birmingham i puki co jest w domu,ale od wrzesnia bede szukac pracy.Szczerze mowiac to juz mi sie chce popracowac dosyc mam tej pracy "chalupniczej" ;) A Ty Wooly co porabiasz?

Kurde ale ja pisze,musze wyczyscic ta klawiature wreszcie