Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grace.

35-latki - stare czy jeszcze jare???

Polecane posty

Gość grace.
CZesc dziewczyny, topik upada, gospodarza brak :-P :-D Pochwalić sie musze, ze zjechały mi 4 cm z talii :-) Widze, ze najslkuteczniejszy okazal sie orbitrek i rozsądne odżywianie się - nie katuję sie dietami, bo już mam ich dosc, ale sie nie obżeram :-P i efekty są - jupiiiii!

Mam juz 25 lat no i ......... fajny topic dziewczyny,ciesze sie ze "starosc" nie jest taka straszna i czlowiek dalej jest normalny dziękujemy za wizytę i słowa wsparcia w naszym podeszłym wieku i więcej nie zapraszamy pozdrawiam Panią ozięble :) a do miłych koleżanek piszę tak : cały czas nie mogę się zebrać do odchudzania bo nigdy tego nie robiłam zawsze jak szczypiorek a teraz mam wałki na brzuchu jakieś a ćwiczyć mi się nie chce szukam jakiś metod zastępczych ... np . snickers

Gość Wooly
" Mam juz 25 lat no i ......... fajny topic dziewczyny,ciesze sie ze "starosc" nie jest taka straszna i czlowiek dalej jest normalny dziękujemy za wizytę i słowa wsparcia w naszym podeszłym wieku i więcej nie zapraszamy pozdrawiam Panią ozięble " ...ja rowniez sie przylacze :) O nareszcie gpspodyni zawitala:) No bardzo nam milo, bo nie mial kto zrobic kawy :)

Gość grace.
Gagita ja stresy zwiazane z walkiem na brzuchu "leczylam" mlekiem w proszku wcinanym łyzkami z torebki :-P jest to cos, czego nie moze absolutnie byc w moim domu, bo tu brak mi silnej woli :-O ostatnio robilam dzieciom blok waniliowy i oczywiscie resztki mleka zżarłam. na szczescie byly to naprawde sladowe ilosci ;-)

Gość Wooly
No i co tak pouciekalyscie dziewczyny?

Gość Wooly
Piszcie co u Was! Ja wybieram sie na przejazdzke rowerowa z moja mala jak wstanie. Sloneczko slicznie swieci i cieplutko. Wszystko juz zrobilam, teraz pije kawke i relaksuje sie:)

grace i co masz wałek ? matko dziewczyny ja jestem ogólnie szczupła ale brzuchol mi obrósł z dobrobytu :) i praca siedząca swoje robi Codziennie rano przejeżdżam obok sklepu co ma cudne buty na wystawie i jutro się tam wybieram :)

Gość Wooly
To kup elastyczne majtki ;)

Gość obiektywny w
Elastyczne gacie, brzuchol, jara 35-latka - to się wyklucza.

zapomniałam dodać że pracuję w firmie dystrybuującej nowe słodycze z całego świata na rynek polski :) i próbujemy ......

obiektywny w Elastyczne gacie, brzuchol, jara 35-latka - to się wyklucza. może jak urośniesz będzie dane ci to sprawdzić naocznie ......

Gość obiektywny w
Miałem już tą przyjemność. Kwestia priorytetów. Jeśli kobieta nie traci głowy po narodzinach dziecka to w tym wieku potrafi efektownie wyglądać i nigdy nie powiedziałbym "stara". Z drugiej strony nadwaga dodaje lat i nie ma co się ściemniać. Jeśli ktoś ma nadwagę to może czuć się "jaro" sama dla siebie, ale już dla otoczenia jest inaczej.

Gość Wooly
jakie te dzieci dzis wyszczekane :) Zeby nas, staruszki pouczac :) Do wiadomosci tego malolata - ukonczenie 35 roku zycia nie jest warunkiem niezbednym do zakupu majtek elastycznych :) Nosz je dziewczyny, w kazdym wieku, tylko Ty nie wszystkim zajrzales pod spudniczki :D

Gość obiektywny w
Oczywiście, że nie zajrzałem. Nie mam już potrzeby. Przysięga małżeńska do czegoś zobowiązuje. Moja żona jednak nie nosi takowych, bo nie potrzebuje polepszacz, a jest już po 30-tce więc nie każda Pani je jednak nosi moje drogie. Nie to co ładne, ale co się komu podoba, więc jeśli waszym mężom takie rozwiązania pasują to na zdrowie.

Gość Wooly
Daj sobie spokoj z podgladaniem nas i przyslij do nas swoja zone :). Mojemu Dino do glowy by nie przyszlo siedziec na babskim forum ;)

Gość grace.
ale dyskusja :-D Do malolata, choc chyba nie mnie pytal: moj jeszcze 34-letni brzuch wyglada juz bardzo dobrze, jeszcze ze 2 kilo zrzuce i wystarczy, wiele, naprawde wiele nastolatek moze zazdroscic mi figury, tzn. wszystkie te, ktore maja nadwage lub sa koslawe :-P

Gość Wooly
grace - facet sie nie zna na babski gadaniu :), naet nie zuwazyl, ze to byl zart:P

Gość grace.
ja tez z doskoku pisze i cos chyba przeoczylam - gosciu ma żone :-P

Gość Wooly
Tak i pewnie sie" doksztalca" na babskim forum - cos w rodzaju "Poznaj swojego wroga" :D

Hej laseczki A ja czasu na kompa nie mam ostatnio,sliczna pogoda u nas wiec wzielam sie za ogrodek :) Musze go doprowadzic do porzadku po zimie,a powiem Wam ze masakra jakas z nim sie porobila ,no ale juz zaczyna wygladac jako tako,u nas juz sezon grilowy sie zaczyna wiec jak juz ogarne go to i gril bedzie tzreba odpalic ;) A dzis moj brat do nas przyjezdza wiec znowu wieczorkiem nie zajrze,no ale moze sie uda zobnaczymy.

Gość Wooly
Witaj Azja:) Ja swojego grila wlasnie dzis przynioslam z piwnicy :)

Do obiektywnego,niezla ciota z Ciebie musi byc skoro na babskim forum siedzisz :P A co do elastycznych majtek to przeciez one sa seksowne hehehe,a ten kto tego nie dostrzega jest ubogi w wyobraznie ;)

Gość obiektywny w
Po prostu nudzę się w pracy i z ciekawości zajrzałem. Okazało się, że sporo Pań ma ciut za wysokie mniemanie o sobie w stosunku do tego co o sobie napisało. No, ale mniejsza z tym. Zamiast konstruktywnie porozmawiać, najlepiej włączyć tarczę ochronną w postaci kpin i żartów. No, ale tak to jest gdy się nie ma argumentów. Dam wam już spokój, ale swoje zdanie zatrzymam - nadwaga "jarość" dyskwalifikuje niezależnie od ton makijażu.

Gość obiektywny w
Ps. Do Azja -> ja tu nikogo nie obraziłem, co jest w modzie na tej stronie, a to co piszesz tylko świadczy o Twoim poziomie intelektualnym. Tak jak pisałem --> wyzwiska to kiepskie argumenty na poziomie gimnazjum. To tyle.

Gość Wooly
"Zamiast konstruktywnie porozmawiać, najlepiej włączyć tarczę ochronną w postaci kpin i żartów. No, ale tak to jest gdy się nie ma argumentów. Dam wam już spokój, ale swoje zdanie zatrzymam - nadwaga "jarość" dyskwalifikuje niezależnie od ton makijażu." Jak to fajnie wejsc z hukiem, poobrazac i jeszcze zwalic wine na drugiego :) Wspolczuje jego zonie, a moze jest alkoholikiem? Oni tak maja :)

Nie obiektywny,ja Cie nie obrazam ja tylko stwierdzilam fakty podobnie przeciez jak i Ty czyz nie? Kazdy ma swoje zdanie na pewne tematy....