Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grace.

35-latki - stare czy jeszcze jare???

Polecane posty

Gość kamelka 39
gdzie się pochowałyście dziewczyny????? piszcie coś! jakieś fajne kremy, perfumy...????

Gość Wooly
kamelka39 wiesz jak jest trzeba caly tydzien w jeden weekend nadrobic :). Ja mam jutro test z angielskiego, a jeszcze jednego zdania nie przeczytalam - tragedia. Zamiast kremu to by mi sie lecytyna przydala ;) A kremy - no coz ja lubie LUMENE, olay moze byc. Niespecjalnie mi to spedza sen z powiek, bo choc to glupio brzmi to nadal nie mam zmarszczek. Chyba to dziedziczne, bo moja mama ma 69 lat i jeszcze nawet siwych wlosow nie ma :).

Gość złośliwakocica
Do żadnego kremu jakoś się nie przywiązałam. Lubię większość :D Ostatnio kupiłam półtusty z Celli, za 5.50 i jest super.:D Pod oczy stosuję co wieczór kropelkę oliwki Bambino i nie mam zmarszczek...:D Mój zapach to Hugo Boss Women. Wracam do niego nieustannie...:D Szukam, za to, dobrego podkładu rozświetlającego. Może któraś z Was coś mi poleci?

Hej laseczki :) No spokoj i cisza cos tu. Odnosnie kremow to ja tez nie uzywam nic specjalnego,gdzies na innym topiku juz pisalam ze od dawna smaruje sie zwykla oliwa z oliwek,na twarz rowniez ja klade na noc sama a na dzien dodaje jej troche do kremu nivea tego zwyklego w niebieskim pudelku i rowniez zadnej zmarszczki jeszcze nie mam :P Ale siwulce mi wylaza na to niestety wplywu nie mam :( A tak w ogole to od jutra biore sie za siebie :P Musze troche brzuszka zgubic bo oponka mi sie zrobila,a raczej opona od tira

cześć kobietki :) kamelka kremy perfumy to temat dla mnie co cię interesuje jakie mam zapachy czy co polecam , byłam ostatnio na laserowym zamykaniu naczynek na twarzy nastraszyli mnie że ból i strupy a tu nic nie widać :)

Gość ale fajnie że jesteście
Azja a jak masz zamiar tą oponkę gubić? jakiś plan?

Azja39 mnie też zimówka wokół brzucha urosła

mi też róbmy coś :D

Gość Wooly
kiedys wpadlam pod pociag (spoko, stal na peronie) i tak rabnelam, ze mialam przez 2 lata siniaka - w tym miejscu na nodze popekaly mi naczynka, tez zamierzam wybrac sie na laserowe usuwanie. Gagita, napisz cos wiecej na ten temat.

no ja robię na kanapie myślę jak się jej pozbyć

ale fajnie że jesteście A zakupilam sobie taka kolyske specjalna do robienia brzuszkow :) Narazie ja tylko poskrecalam i nabiera mocy prawnej hehe,ale dosyc juz lezenia czas ja przetestowac.Moze cos zdzialam

Gość Wooly
Dobrze, ze sa tu normalne kobitki, bo juz myslalam, ze kazda jest conajmniej jak catharina zeta johns:)

heheh, ja ma pełno sprzetów, wszystko leży:) już się na nic nie dam sobie samej nabrać szkoda że nie można kupić w sklepie motywacji i trochę wolnego czasu chociaż brak tego drugiego to często jak zauważyłam tylko wymówka....

Gość Wooly
a mnie konto jej meza :P

zeta johns ot niezła laska jest zwłaszcza w Chicago dała czadu nie mogłam sie napatrzec:) :P

Oj tak ja tez czesto wlasnie wynajduje sobie rozne wymowki to masakra jakas jest.W ogole kiedys ogladalam taki program,ze jak chce sie schudnac to dobrze jest powiesic na lodowce zdjecie mega grubej osoby,ale takiej fest grubej wiecie.... Ponoc to dziala i dieta ZP widoczna juz po paru dniach ;)

Gość Wooly
ja poszlam o krok dalej - zeby mnie nie kusilo jezdzic samochodem, to go wyrejestrowalam :D Powaznie. Zostal mi rower :)

ja mam wokół nosa takie żyłki małe na policzku i na brodzie dwie takie niteczki powiedziałam mi że potrzeba to powtarzać tak 5 razy ten laser i można robić od razu na całą twarz jako foto odmładzanie , cała twarz tam gdzie ja byłam to 200 zl a te pojedyncze to 100 , śladów żadnych nie mam

rower jest fajny niech tylko się cieplej zrobi...

Oj nie chcialo by mi sie na rowerze jezdzic,kurde za wygodna chyba jestem,ale rower to fajna sprawa.

Wooly ja ma do pracy 40 km to za tydzień bym była rakieta :) no dobra to się przyznawać ile jest na wadze ? 168/62 było 56 we wrześniu jeszcze nigdy tyle nie ważyłam

Gość Wooly
Ja bylam u lekarza, ale mi powiedzial, ze moje "pajaczki" sa zbyt male i mam nie robic z nich problemu. Dla kogo male to male, dla mnie sa meeega!

166/ 55 ale tendencja jest zwyżkowa

Gość Wooly
W zyciu nie powiem :)

ja mam 164cm i waze 60 w porywach 62kg a wazylam 55 ale to bylo pzred ostatnia ciaza 3 lata temu

u mnie to tak wyszło z podpierduchy trochę byłam na mikro dermabrazji i laska mi poleciła aby to pozamykać bo się rumienie robią i inne sprawy jak się powiększą