Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grace.

35-latki - stare czy jeszcze jare???

Polecane posty

Gość jedna lśniąca łza
Witam się o poranku 🖐️

Gość Wooly
JaK grzecznie :) Widze, ze wszystkie poszlyscie spac przed 23.00 :) Pracuje przy komputerze wiec przynajmniej moge sobie tu zagladac kiedy chce, a i szefowa nie zaglada mi przez ramie, bo sama nia jestem :). Do brze wiedziec, ze sa tu tez inne kobitki co maja male dzieci w kwiecie wieku, nie tylko ja.

Jare!!! Ten wiek kobity jest najlepszy

Gość Wooly
Dla mnie to juz nie poranek - ja wstaje razem ze sloneczkiem :D

Gość kamelka39
wooly...poszły spać bo sen najważniejszy:) wyspać się trzeba żeby dobrze wyglądać hehe:) ja też witam wszystkie laski 35 plus, pewnie zawitam tu wieczorową porą miłego dnia:)

Gość grace.
A ja w domu ;-) Tez witam, już tak niezbyt porannie. Dzieciaki śniadaniują, wiec mam chwile na spokojne siedzenie w necie :-P

A ja dopiero wstalam :P Pije kawke i czekam az moj rodzynek sie obudzi

Gość złośliwakocica
Chętnie dołączę do Waszego grona. Mam 37 lat i dwoje odchowanych (hurrra!:D dzieci). Jeszcze kilka lat temu czułam się jak sterana życiem i uwiązana kobieta (praca, dzieci, obowiązki domowe)...:( Dziś mam to, czego- przez wiele lat- mi brakowało...CZAS DLA SIEBIE! A to przekłada się na całokształt: wygląd, samopoczucie,nastrój,apetyt na seks...:D To fantastyczny okres w moim życiu :) Tak się czuję...:)

Gość grace.
Ja pospałam do 9, nie narzekam :-D

Gość Pewna22latka
No jak można powiedzieć że 35 lat to starość? czy 40? Dla mnie starość zaczyna sie po 80 :D 🖐️ Dla mnie kobiety po 30 to są dopiero prawdziwe, mądre, zadbane kobiety.

Ja tez w sumie do 9 bo ja cofnieta o godzine od Was bjestem :P Zlosliwa i bardzo dobrze,kobieta powinna miec czas dla siebie,a nie tylko dom i dzieci.

Gość grace.
zlosliwakocico... ja troche sie czuje sterana zyciem wlasnie, bo wciaz z dziecmi, jak w klatce, ale od września ida do szkół i przedszkoli, a mamusia w świat :-D Dlatego już od teraz sie do tego przygotowuje, cwiczenia, dieta, fryzjer etc.... zeby szałowo wygladac, jak znowwejde w ludzi :-D

Gość grace.
Azja ... fajny tekst w stopce ;-)

grace wiem mi tez sie podoba ;) Ja tez wlasnie od wrzesnia do pracy wracam dosyc leniuchowania,ale ja chcialam jak najdluzej z synkiem w domu byc,ale juz dosyc mlody tez musi sie zycia nauczyc :)

Gość grace.
A ile synek ma???

grace a co cwiczysz? silownia czy areobik? Czy moze masz opracowane jakies cwiczonka w domu? ja to musialabym nad brzuszkiem popracowac nawet taka specjalna kolyske do robienia brzuszkow sobie kupilam,ale weny mi brak i tak sobie lezy ona i mocy urzedowej nabiera :P

a moj szkrab ma 3 latka,moglby juz teraz do pzredszkola isc,ale jakos jeszcze ja nie jestem na to gotowa hehe :)

Gość grace.
Latam na orbitreku - jako cardio, czasami zamiast tego basen. A cwiczenia na modelowanie sylwetki - cycki, brzuch, tyłek :-P Plus rozciagające, dzieki nim nie mam zakwasów. Co drugi dzień sie staram. Wzięlam sie tez za szostke weidera, ale tam trzeba codziennie, i powiem szczerze, ze jakos nie za dobrze sie czulam, wiec sobie odpuscilam. Cwicze z kobietka z tej strony: http://www.youtube.com/watch?v=45hrzJtX4ug&feature=related

Gość grace.
Latam na orbitreku - jako cardio, czasami zamiast tego basen. A cwiczenia na modelowanie sylwetki - cycki, brzuch, tyłek :-P Plus rozciagające, dzieki nim nie mam zakwasów. Co drugi dzień sie staram. Wzięlam sie tez za szostke weidera, ale tam trzeba codziennie, i powiem szczerze, ze jakos nie za dobrze sie czulam, wiec sobie odpuscilam. Cwicze z kobietka z tej strony: http://www.youtube.com/watch?v=45hrzJtX4ug&feature=related

OJ to widze ze ostro sie wzielas za cwiczenia :) Fajnie,ja chyba od jutra zaczne,bo dzis to jeszcze nie bo pierogi na obiad robie,wiec dzis jeszcze sie najem a od jutra cwiczenia i dieta ZP :P

Gość grace.
Wzięłam się, na razie mam motywację, zobaczymy jak długo :-P Jak mnie lenisko zaczyna ogarniac, wyobrazam sobie ciuchy o numer mniejsze i póki co działa :-D Uciekam teraz do dziatwy 🖐️

Ja tez spadam do potem laseczki 🖐️ Grace mi samo wyobrazenie ciuchow o rozmiar mniejszych nie wystarcza,musze chyba zakupic sobie mega cos fajnego mniejsze o rozmiar,powiesze sobie to cos na widocznym miejscu i moze wtedy wena na cwiczonka mnie dopadnie.

Gość gęsiareczka
Hej, mam 39 lat i na pewno nie jestem stara.Wszyscy mówią, że na tyle nie wyglądam. I mam nadzieję, że to prawda. Moje dzieci mają 16 i 10 lat. Buziaczki

Gość Wooly
A ja tam chyba nigdy nie bede miala czasu dla siebie, bo zawsze wynajde sobie cos do roboty. Chociaz wlasciwie to moznaby to podciagnac pod rozwoj osobisty :). Zachcialo mi sie nauki :) No to siedze w ksiazkach, siedze tez w ksigach bo to moja praca, a z corcia czytamy ksiazeczki - chyba dlatego potrzebuje okularow :) To taka dygresja do rozmow z Gagita :)

Gość stare jare
:(

Gość kamelka39
jaki tu spokój....:)

Gość jestem kobieta woda ogniem
ja mam 32 lata i mimo, ze chwilowo jestem uwiazana z dziecmi w domu to czuje sie czasem jak 16-o latka :D Rozmawialam ostatnio z paniami po 60-stce i podobno mysli, rozmowy miedzy znajomymi itd nie zmieniaja sie :) zmienia sie tylko cialo.

Gość moze i stara cialem
ale nie duchem. Meza nie mam, dzieci tez. Zyje jak kiedys... tyle ze pracuje, a nie ucze sie niestety ;)