Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grace.

35-latki - stare czy jeszcze jare???

Polecane posty

no piszcie coś więcej jaki macie styl , nosicie długie włosy czy krótka trwała są miniówki czy to obciach ? macie zmarszczki tylko szczerze ? macie botoks ? chodzicie do kosmetyczki ?macie tipsy ? no jest dyskusja ? czy nie

Gość kamelka39
gagita...może jabłuszko?:)

Gość dfvgrefgrv
ja chodze w spodniach ale nosze obcisle rzeczy bo mam super figure:) ubieram sie raczej mlodziezowo. xmarszczki mam wokol ust i oczu tzw smieszki ,,,,niestety:(

wiesz co chętnie ale poproszę obrane jakoś mi skórki nie przechodzą albo truskawkę lepiej

Gość jedna lśniąca łza
Włosy średniej długości, rude. Ostatnio myślałam o przedłużeniu i zagęszczeniu. Zdecydowanie styl biurowy i szpilki... dużo szpilek. W miesiącu jak nie kupię pary butów, to jestem chora. No i odbiło mi na starość, kupuję kota!

Gość kamelka39
to ja zacznę...:) włosy średnia długość....kosmetyczka sporadycznie...za to regularnie depilacja ipl krótkie kiecki...bywają na wakacjach tipsy..nigdy....ale chodzą mi po głowie przedłużane rzęsy:)

nie kota to jeszcze nie pora na alergena :( a przedłużanie włosów średni pomysł widziałaś u kogoś jak to trochę odrosło ?

Gość jedna lśniąca łza
Botoksu nie ma, ale kosmetyczka jest odwiedzana bardzo często. Tipsów nie mam, ale pedicure zawsze 🖐️

Gość Wooly
Gagita czemu taka zgorzkniala jestes? OK, nie kazdy musi czuc sie fantastycznie po 35, ale trudno zabronic tego tym, ktorzy z tego dramatu nie robia. Pogody ducha zycze, bo to chyba najbardziej odmladzajaco dziala :)

Gość maryy 30
a ja mam 30 lat i za 5 lat tez bede zajebista he he po dniu pracy potem użerania sie z dziećmi bede pic bro i siedzieć na kafe he he i bede sie śmiać i miec wszytko w d,,,

kamelka - przedłużane rzęsy ok ale tylko jeżeli jesteś pewna że nie masz uczulenia na klej bo się wściekniesz

Gość jedna lśniąca łza
Gagita - zakładasz włosy, to trzeba o nie dbać, jak jest odrost to trzeba podnieść itd... itd. efekt jest piorunujący, dlatego też przemyślę poważnie wszystkie za i przeciw i zadecyduję. A koty uwielbiam!

Wooly Gagita czemu taka zgorzkniala jestes? -- w którym miejscu ?

Gość kamelka39
gagita....tego nie brałam pod uwagę:( szczerze nawet nie słyszałam o uczuleniu na klej. Parę moich koleżanek zaszalało z rzęsami i kurcze podoba mi się to:)

jedna lśniąca łza -- wiesz co masz może rację ja miałam możliwość zobaczyć takie odrośnięte ze 3 cm i jak dredy zaczęły się robić

Gość jedna lśniąca łza
A ja lubię dobre jedzenie. Nigdy w życiu nie byłam na diecie i nie zamierzam - kiepsko z moją wytrwałością.

Gość Wooly
I zeby nie bylo - krotkich kiecek nie nosze, bo niestety faszerujac sie hormonami nabawilam sie nadwagi tak uporczywej, ze za nic nie chce mnie opuscic :). Na razie wystarczy krem - mam to w genach, ze starzeje sie po woli, wlosy tez ok i wystarczy regularna wizyta u fryzjerki. Szpilki oddalam strszej corce - chodze na dlugie spacery i szpolki bylyby wysoce niepraktyczne.

kamelka39 mnie też się strasznie podobają ale boję się wiesz oko jest tak delikatne że ja raczej na pewno odpadam z tej imprezy

Gość kamelka39
lśniąca łza....widuję kobietę z przedłuzonymi włosami...pani doktor ech ach....te łączenia widać koszmarnie:( jak jej odrosną trochę. Zazdrościłam jej takich pięknych włosów...do czasu jak ściągnęła kiedyś kapelusz:) no ale może są różne metody....? ta o której piszę to kasiasta baba...pewnie nie robi byle gdzie

Wooly -- pytam cię w którym miejscu jestem zgorzkniała ?

Gość bemar76
kamelka39 - z owoców to tylko cytryny, jabłka i grapefruity. Ja od siebie dodałam kiwi i granaty. Nie można jeść tych które są odżywcze, bo to nasze zapasy z mięśni, boczków i innych wnętrzności muszą zacząć działać. Na śniadanie i kolacje były suróweczki warzywne i owocowe a na obiad bigosik jarski, leczo jarskie itp. Koniecznie coś na ciepło. Tylko nic smażonego i nic na oleju, oliwie itd. Za to jak potem spojrzałam w lustrze powiedziałam do siebie: teraz to jestem zajefajna!!! I w spodnie sprzed ponad 8 lat wlazłam :-)))

Gość jedna lśniąca łza
Nie słyszałam dobrych opinii o "sztucznych rzęsach", ale tak samo jest z przedłużanymi włosami, jak sama nie spróbujesz to się nie dowiesz.

Gość Wooly
gagita wybacz, widocznie powinnam zaczac nosic okulary:) Zanotuje sobie w kalendarzu, ze pora zamowic wizyte u okulisty.

wiecie co wszystko co sztuczne niby ładnie ale daje jakieś efekty uboczne , dziewczyny i jeszcze jedno żeby to nie było kiczowate :P bo nam dzieci będą mówić że siarę robimy hi hi

Gość kamelka39
oj lśniąca....nie oburzaj się...nie krytykuję twojego pomysłu:) tak tylko napisałam....

wizyte u okulisty - tylko nie w NFZ bo się dalej nie dogadamy :) jak za rok się dostaniesz

Gość jedna lśniąca łza
A gdzie ja tam się oburzam? W żadnym wypadku.

Gość jedna lśniąca łza
Ja nie mam i mieć nie chcę 🖐️