Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amazonkaaaa

kto się ze mną napije?

Polecane posty

a wlasnie co do muzyki to "...Mieszkam w wysokiej wieży, ona mnie obroni Nie walczę już z nikim, nie walczę już o nic Palą się na stosie moje ideały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały ..." Nasłuchałam się dziś:D

Gość Marcel moje imie
Lubie to tez

Gość Marcel moje imie
Co insynyujesz:-)?

Gość Marcel moje imie
masz siodmy zmysl?

"ciekawe jakiej muzyki sluchacie spanie jest zle ktos moze chciec patrzec" Po tym poście byłam pewna:P a teraz to już się będę zegnać powoli,bo czas ucieka jak oszalały:)

Gość Marcel moje imie
Popsulas mi zabawe flirciaro;-)

Dobra moje gołąbeczki, bawcie się a ja uciekam:) dobranoc

Gość Marcel moje imie
Kolorowych Pepi

Gość Marcel moje imie
Chociaz wiem ze odsluchalas;-)

Gość Marcel moje imie
Zgrywalem z siebie glaba a Ty sie zorientowalas niegrzeczna Asica;-)

Gość Marcel moje imie
choć nie byłem jeszcze pewien, byłaś w Mojej wyobraźni i po prostu chcę Cię spotkać, przytulić w blasku słońca Chcę patrzeć kiedy śpisz, nauczyć się tak żyć :-) Dobranoc Tinka:-)

Gość Marcel moje imie
Zajrzyj jeszcze tam,zostawilem cos.Potrzebuje oceny

Dzien dobry ;) Ale mi sie wyjatkowo nie chialo wstawac, nawet kawa srednio pomogla, ale jak mus to mus. Udanego dnia zycze rowniez ;)

Musiałem sobie osłodzić ciężki początek tygodnia i skoczyłem na tzw. "jam session". Ładny początek tygodnia se zrobiłem, nie ma co :) hmm nasza gospodyni już zapomniała o nas i trzeba sie z tym niestety pogodzić :) /jesteś jeszcze czy juz poszłaś spać ?

Gość Aska791111111
Witaj,ja tak bez logowania bo nie u siebie.Mowisz,ze jaki poniedzialek taki caly tydzien:p?Mi sie dzis wyjatkowo ciezko wstawalo,cieplego dnia:)

Hej, jezeli ma tak wesoło wyglądać cały mój tydzień, to nie mam nic przeciwko, byle tylko dnia następnego nie męczył mnie kac tak jak dzisiaj z rana :P Mówisz, że Ci się cieżko wstawało, mam nadzieję że Cię pocieszę mówiąc, że też mi było ciężko :) Widzę,że i Ty zabalowałaś, że u siebie nie nocowałaś, więc i Toie zapowiada się ciekawy tydzień ;)

Spalam u siebie,ale o tej porze nie byłam już:P Rano się ociągałam i nie udało się od siebie napisać,bo czasu brakło:P Ja dziś pomimo,ze 13ty miałam naprawdę fajny dzień:P Jedynie uczucia zakochania brak,a wiosna się zbliża wielkimi krokami:)))) A swoja droga fajnie tak obudzic się nie u siebie:D

Eh weszłaś i już uciekłaś ;/ W sumie to nawet nie zauważyłem że dzisiaj 13. Jak dla mnie był dzień jak co dzień, bez żadnych specjalnych wydarzeń ;) Co do wiosny, to rzeczywiście coraz bliżej, a zakochanie na wiosne fajna sprawa. Kto wie może Marcel będzie się nadawał ;) Ale co prawda to prawda, każde nocowanie poza domem i pobudka nie u siebie jest swego rodzaju przygodą i rozwiewa monotonię dnia codziennego ;) Jeżeli juz poszłaś spać, to dobranoc :)