Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok niedowierzanie

jak to jest dekoracją kościoła?

Polecane posty

Gość szok niedowierzanie

Przypuśćmy, że: biorę ślub o 16. 30. Przede mna w tym samym kościele o 15 bierze ślub inna para. Nie dogadaliśmy się, oni zamówili dekorację kościoła z zupełnie innej firmy. Czy firma która dekoruje od razu po ślubie zabiera dekorację? Co dzieje się z tymi kwiatami, za które oni zapłacili, ktoś z tej firmy sprząta je z kościoła? No bo przecież moja firma musi wejść z moją dekoracją.

jeżeli jest wynajęta firma, to zaraz bo uroczystosci tamtej pary oni zabieraja i sprzątają wszystko, tylko takta para musi powiedzieć dekoratorom zeby zaraz po mszy sprzątneli, zeby nie czekali

Właśnie tak, firma czeka pod kościołem i szybko zabiera wszystko co ich a następna firma montuje swoje dekoracje. Bardzo szybko to idzie :)

Już tamta firma sama zadba by z jej dekoracji nikt nie skorzystał. Pytanie tylko czy się wyrobicie z dekoracją :) Zanim oni ściągną to trochę minie bo przecież nie będą tego robić jak wszyscy goście będą w kościele a potem trzeba jeszcze waszą zrobić.

Gość taka jedna z wrzesnia
a nie lepiej było sie dogadac i zaplacic wspolnie za jedna dekoracje;-) ja np wszystko robie sama, wyjdzie mi taniej

Gość srednikkreskanawias
Ważniejszy slub czy dekoracja? Mam wrażenie, że coraz częściej to drugie!!!

Gość szok niedowierzanie
wątek nie jest o tym co jest ważniejsze a co nie, nie wiem jak to się odbywa więc pytam

Tak jak już ktoś wyżej napisał - taka firma czeka i po ceremonii zabiera swoją dekorację. Kiedyś pojechałam do kuzyna na ślub, podjeżdżamy pod Kościół, a tam krzesła dla Pary Młodej wynoszą :P Trochę nie za ciekawie to wyglądało. Może spróbujcie się dogadać z tamtą parą, że zapłacicie im odpowiednio za pozostawienie dekoracji?