Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem chrzestną i pytam

CHRZESTNA za ile prezent na URODZINY?

Polecane posty

za ile kupujecie prezenty dla waszych chrzesniaków?? moj ma 4 lata

Gość parasolka!
ja swojemu nic nie kupuje, nie po to zostalam chrzestna zeby kupowac prezenty

czyli co, mam isc na urodziny bez prezentu?:-D

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kup za tyle za ile Cie stac, ja zazwyczaj kupuje cos do 100 zł mojej chrzesniaczce

No wiecie pracuję, zarabiam mogę kupić prezent fajny ale sczerze troche mi szkoda wydac ponad 100 zł na zabawki z reklam tv

Daje tyle ile kosztuje to co sobie upatrzyłam ;) Ale normalnie jest to +- 100zł ( wyjątkiem był fotelik samochodowy na roczek)

najchetniej kupiłabym cos ok 70 zł ale wtedy nie bedzie to nic z reklamy:-( i wiem ze to głupie ale troche mnie to krępuje, bo niewatpliwie obecnie jest duza presja na chrzestnych. A o komuni to juz nawet nie wspomne:-( Tez nie mam zamiaru kupowac wtedy laptopa za 2 tysiące..

Gość Pytanie?
a mój syn na 6 urodziny dostał sweterek za 20zł i butelkę wódki dla taty za 32zł.

co to za glupie czasy nastały ze człowiek krępuje się kupic tańszą zabawkę:-( keidys dziecko dostało lalke z kiosku ruchu i było happy a teraz licza sie tylko fisher price, lego itd

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko ja mam w maju komunie chrzesniaczki i z jej mama ustaliłam ze kupuje jej złoty łańcuszek z medalikiem, wydam na to max 600 zł ;) nie czuje sie pod presja

Gość wacccia
50zl tez bedzie ok. nikt nie wymaga takiej a takiej kwoty,to najczesciej goscie/prezentodawcy przeskakuja asie i robia jeden drugiemu cisnienie. Moga corka miala wczoraj pierwsze urodziny w sobote czyli jutro hehe jest imprezka i nie mam w planie nikomu mierzyc,ile wydal. mnie chodzi o to, zeby dziecko mialo przyjemnosc. i jak ktos przyjdzie,da jej gazete i sie z nia pobawi tak,ze bedzie szczesliwa,to ja nie mam zadnych ale

Nie kupuj byle czego bo z reklamy, dowiedz się co dziecko lubi i kup coś z tego, dzieciaki bardzo często coś zbierają, teraz np w modzie są takie chomiki zhu zhu, elementy do nich kosztują koło 50zł i praktycznie każdy się przydaje, tak samo z samym chomikiem - inny kolor jak ma i już by się cieszył

Gość wacccia
No wlasnie psrezent ma cieszyc a nie byc wart co najmniej tyle a tyle.

Gość few
dziwne, przeciez puzzle -30 elementów mozna kupic dla 4-latka, malowanki np wodne, tablice do rysowania kredą lub takie tablice do pisania specjalnym, rysikiem, samochodzik za 3-4 dychy, gra dgadnik kto to??szachy, chinczyka,rekawice bokserskiekolejka drewniana z ciuchciami, np z tesco lub jakas inna . trzeba tylko pomyslec co dziecko lubi. nie zawsze musi to bycx z reklamy tv, ale "chinskie" zabaweczki za 5 złotych tez do mnie nie przemawiją bo czesto jeszcze goscie nie wyjda a one same juz sie popsują.:)

Gość gość
Zajrzyj na avans.pl ja się tam inspiruje jeżeli o prezenty chodzi, może kup mu jakiś aparat, albo no nie wiem kamerkę. Lubi takie rzeczy?