Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystraszyłam sie !

Czarne kropki w kale ! Pomocy !

Polecane posty

Gość Wystraszyłam sie !

Moja córka ( niecałe 7 m-cy ) przed chwilą zrobiła kupę i przeżyłam szok, gdyż na całej "jej powierzchni" znajdują się maleńkie czarne kropeczki, jakie zmielony mak, pieprz, czy też fusy z kasy. Długo myślałam, co jej ostatnio dawałam jeść, ale żadnych nowości nie było - generalnie w większości je słoiczki. Szukalam w google, znalazlo wiele, ale i też nic. Na jednym jakimś forum, ktoś opisywał podobny temat, a w odpowiedzi było, że to może być z banana. Hmmm... w środę robłam córce papkę sama. Ugotowane jabłko + namoczone sucharki + banan, całość zmiksowana blenderem. Wczoraj kupy nie było, a dzisiaj właśnie się taka pojawiła. Proszę ! Uspokójcie mnie ! Czy to może być naprawdę z tego banana, tak jak ktoś tam pisal ? Proszę, nie krytykujcie mojego tematu, bo już mam dość zmartwień. Dziękuję !

Gość lg-lg
pestki z banana uspokuj sie

Gość kwoczyca
To z banana, wyluzuj.

Gość Wystraszyłam sie !
Dzięki Wam wielkie :)

pewnie nie powinnam tego pisać, ale tak- moje dziecko po bananie nigdy nie mialo czarnych kropek w kupie. Moj tak ma po kiwi- ale chyba jeszcze nie dawalas?

Gość Wystraszyłam sie !
Nie kiwi nie dawałam, ale tam są normalnie golym okiem widoczne "pestki" więc to by mnie nie zdziwiło.

Gość jkghvm
to jest od banana nie schizuj dziecko nie trawi tak dobrze jak dorosły