Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość centralka

Jest tu ktoś z Białej Podlaskiej??

Polecane posty

Gość dobrze prawisz
ale po chooj w ogóle taki absurdalny zapis? niby z jakiej paki ktoś ma nie jeździć na rolkach?:O jutro wam zakażą roweru a pojutrze chodzenia w czarnych skarpetkach albo jedzenia parówek. ale pojebana ta Biała Podlaska:D

Gość centralka
chce grabic liscie w parku :)

Gość centralka
ja nie chce ale sprawy zawodowe mnie zmuszaja:O no nic moze da sie jeszcze to odkrecic przeraza mnie tez samotnosc bo bylabym tam sama i bardzo daleko od rodzinnego miasta

jak ladna jestes to moge cie na wikendzie odwiedzic... :P ps. nikt nie broni w bialej latac na rolkach, ogarnijcie sie!

Gość W Białej Podlaskiej
Zbereznik, broni, broni :) Regulamin utrzymania porządku i czystości w mieście- taka uchwała Rady Miasta. Znajdź na bialapodlaska.pl i sprawdź :) Kawalerkę za 500 zł. można wynająć. Jeśli robotę masz dobrą, dobrze płatną, to przybywaj :)

Gość centralka
Bede robila kebaby w Troyi :classic_cool:

Gość To raczej chodzi o
Twoje podejście :) W małych miastach ludzie są bardziej otwarci, ja np. znam wszystkich w mojej klatce schodowej :)

Gość centralka
wiecie ja juz w swoim zyciu mialam krotki epizod mieszkania w malym miescie (rowniez zmusily mnie do tego sprawy zawodowe) i niestety nie bylo latwo:/ nie chce zeby sytuacja sie powtorzyla

Gość W Białej Podlaskiej
A co Cię przeraża, Centralko? :)

Gość centralka
przede wszystkim samotnosc-pusty dom, brak rozrywe, no i finansowo wcale super na tym nie wyjde

Gość W Białej Podlaskiej
A jaką masz alternatywę? :) Rozrywek? Co lubisz, ile masz lat?

Gość W Białej Podlaskiej
Jaka branża? :)

Gość W Białej Podlaskiej
Zbereźnik, proszę bardzo: paragraf 28, ustęp 4, punkt 3 http://www.komunalnik-bp.pl/Image/REGULAMIN.pdf :) "Zabrania się na terenie całego miasta jeżdżenia na rollerach, wrotkach itp., po ulicach i drogach publicznych z wyjątkiem miejsc do tego przeznaczonych". Tyle, że w Białej Podlaskiej nie ma "miejsca do tego przeznaczonego" :)

Gość takka 999
Czesto bywam w Białej, urodziłam się tam nawet... Cóż kochanie, to DZIURA! Szans na pracę porządną- zero, perspektywy- zero, i widok tego hm więzienia czy też aresztu jest przytłaczający. Poza tym dużo pożydowskich ulic, budownictwa, pełno meneli, nic ciekawego. To już lepiej do Siedlec, ale to też ostateczność.

Gość W Białej Podlaskiej
Stoję na straży prawa i porządku w BP :classic_cool:. Bezlitośnie ścigam wszystkich którzy łamią regulamin komunalnika i jeżdżą na wrotkach :classic_cool:

Gość W Białej Podlaskiej
Fajnie, ale wiezienie znajduje niedaleko centrum w niezbyt ciekawych okolicach 🖐️. Jesli ktos tam nie mieszka to czesto go nie oglada. Chyba nie musze mowic, ze w tych okolicach mieszka glownie patologia

Gość takka 999
Komunalnik to symbol BP!

Gość W Białej Podlaskiej
Zbereźnik, otwórz link i spójrz... na samej górze w prawym górnym narożniku pierwszej strony. To jest uchwała RM, tyle że na stronie Komunalnika.

Gość werte
Ja jestem. Pozdrawiam meneli z Orzechowej i całą mafie :P

Gość W Białej Podlaskiej
Takka, Zakład Karny nie wygląda najlepiej ale chyba poza nowoczenym w Piotrkowie Trybunalskim wszystkie jednostki penitencjarne nie napawają optymizmem ;) Co innego magistrat czy izba celna ;)

Gość W Białej Podlaskiej
Mafia z Orzechowej :D:D🖐️. Gimgowna z bastionu legii i dzicz z Fregaty, oto wasza mafia :classic_cool:

Gość W Białej Podlaskiej
Podszywie, vis a vis "kryminału" jest Biedronka (jedna z 5)... :classic_cool:

smiech mnie ogarnia jak to widze. rada zatwierdza regulamin swojej spolki. moze sobie to robic, ale zabronic jazdy ludziom nie moze...

Gość takka 999
Zaległości z PRL-u, więzienie w centrum... W BP przytłaczają mnie te ciasne i krótkie uliczki w centrum, chyba do fiata 126p przystosowane. I ogólnie miasto przytłaczające. A kierowcy samochodów na tablicach LBI... gorzej być nie może.

Gość W Białej Podlaskiej
5 ? W Bialej jest 6 Biedronek :classic_cool:

Gość werte
oo tak Fregata, pamiętam imprezy w tej mordowni..ehh czasy studenckie powrociły PSW i te klimaty..:P

Gość takka 999
I Kaufland, i Nomi i Lidl...

Gość W Białej Podlaskiej
Biała Podlaska (miasto) ma rejestrację LB. LBI to powiat bialski. 6 Biedronek? To coś mnie ominęło :D