Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość centralka

Jest tu ktoś z Białej Podlaskiej??

Polecane posty

Gość W Białej Podlaskiej
Większość, którą tu czytasz, wyjechała na studia. Są też tacy, którzy wyjechali "za chlebem" ale raczej za granicę (UK, Belgia, Holandia). Ja zostałem i nie narzekam ani na jakość życia ani na zarobki :) Dobrej nocy :)

Gość centralka
a pracujesz w BP czy okolicach? bo chyba większość ludzi z okolic zjezdza do pracy do BP?czy w okolicach sa jakies osrodki przemyslowe, zaklady pracy?

Gość W Białej Podlaskiej
W Białej Podlaskiej- mam widok z okna na Plac Wolności (miejski rynek)- choć w firmie warszawskiej :D

Gość centralka
a czy trudno u Was o prace? duze bezrobocie? bo gdybym sie zdecydowala na przeprowadzke to moze sciagne tam swojego faceta...

Gość werte
w moim zawodzie bankowo nie znalazłabym tam roboty

Gość centralka
sa moze w BP albo okolicach jakies zaklady przemyslowe/spozywcze/magazyny?

Gość W Białej Podlaskiej
Bezrobocie jest duże bo zarejestrowani bezrobotni są za granicą ;) Przemysłu nie ma, są firmy spedycyjne, handel. Zależy co facet chciałby robić. Uważam, że jeśli ktoś chce znaleźć robotę, to znajdzie.

Gość siostra siurara
z tego co wyczytalam to macie techma-robot, alu team, bialcon malo troche:(

Gość ptasiek dobrze gada
jest jeszcze gdzies w okolichach krynica witamin, napoje robia no i siedlce tam tez prace mozna znalezc

Gość i ja ja ja ja jestem z Białej
ja tez pochodzę z Białej Podlaskiej :) z jakiego osiedla pochodzicie? ja ostatecznie osiedliłam się w okolicach Terebelskiej ale mieszk\ałam na os młodych, na kolejowej, na kołyhawie itd :)

Gość gość
HAHAH Miasteczko. Powyżej 50k to jest już duże miasto,byłe województwo. W d***e mam jakąś zamieszkaną przez słoików Warszafkę. W Polsce jest 930 miast,BP jest na 79 miejscu ludnościowo,więc to spore miasto. Brak przemysłu? W PL praktycznie nie ma przemysłu. 9 linii autobusowych to małe miasto? Ja myślałem,że małe miasto to takie bez komunikacji miejskiej.

Gość gość
Nie byłeś/aś to się nie odzywaj. Województwo Lubelskie ma najniższy procent osób mówiących gwarą. A niby jaka jest różnica mentalności między Siedlcami a Białą? Ja nie widzę żadnej różnicy. Byłem w Siedlcach,i BP mi się dużo bardziej podoba. "Niedomyci,niedogoleni,capiący wieprzem"-na podstawie autopsji? TAKKA 99 Czemu z miasta 57 tysięcznego uciekłaś do kilka razy mniejszych miast,w których na dodatek są mniejsze zarobki i mniej perspektyw?

Gość gość
BP to żadne miasteczko,ani pipidówka,tylko spore miasto. Miasto niemal 60 tysięczne zapewnia już nieco anonimowości.