Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość centralka

Jest tu ktoś z Białej Podlaskiej??

Polecane posty

Gość takka 999
Wstydzę się, zberezniku. Sama już nie wiem, skąd jestem. Urodziłam się w Białej, mieszkałam pod Łosicami, w Mińsku, pod Garwolinem... Jednak mam rodzinne korzenie w Białej, i tam wracam kiedy tylko mogę, mimo różnych rzeczy, o których tu wspomniałam.

Gość takka 999
I na ryneczek jeżdże, a jak :classic_cool:

Gość dvdede
ja kocham biala podlaske , ja chce sie tma przeprowadzic na stale!!!!

Gość centralka
a dlaczego kochasz? przekonaj mnie, prosze

po jak pomachasz czlowiekowi reka do ci odmacha. w wawie dostaniesz w pierdol...

Gość takka 999
To niedługo pomacham komuś, a co tam.

Gość werte
ooo..przepraszam, może będziecie się śmiać, ale to właśnie w wawie są fajni ludzie, naprawdę, tu nie spotkałam się z chmastwem, wręcz przeciwnie jak na tej pipdówce..sorry takie, są fakty i wiecie co, w takich miastach jak Biała czy innych miasteczkach ludzie patrzą jak wyglądasz, jeden chce przewyższyć drugiego, a w Wawce czegoś takiego nie ma (i mi się to podoba)tam jest taki tłum ludzi, że nikt nie zwraca na takie rzeczy uwagi. A w maisteczkach tak niestety..miałam takie koleżaneczki..och i ach..myślały, że są damami, nie no żal mi takich ludzi.. TO MOJE ZDANIE..nie chciałam nikogo urazić

z takich miast jak biala ludzie wyjezdzaja do wawy i to ich tam spotykasz...

Gość werte
tak są ludzie z różnych miejscowości, ale naprawde są spoko, może jestem w takim środowisku nie wiem, ale takie, są moje odczucia..

Gość nosem w kałuże
siedlce i sokołów podlaski to fajne miasta :)

Gość takka 999
werte, nie uraziłaś. Za to okolice Białej są jakieś takie sielskie... spokój, cisza, i łąki. Dzikie i nie przegrzebane przez człowieka. Fajnie tam wypoczywać. Sentyment mi się załączył.

Gość centralka
->nosem w kałuże nie zgodze sie z toba, absolutnie:)

Gość takka 999
zbereznik szuka żony!!! Z rodzinnych stron, rzecz jasna. I na odpust do Leśnej pewnie jeździsz?

Gość takka 999
Zdurniałam chyba :P

Gość werte
Mieszkam, pracuje i robie mgr, nie chce wracać na stałe...ale już się nie mogę doczekać kiedy pojadę do mamusi :P serio..odpoczywam tylko tu, tam zarabiam pieniądze, taka prawda. Sentyment zawsze pozostaje jak by nie było, ostantnio wspominałam, a tu taki temat..:)

Gość takka 999
He he. Ja też do Leśnej latam. W sierpniowe święto wody z cudownej studni zaczerpnąc, coby kac puścił:P

Gość nosem w kałuże
wiesz centralka, ja tu mam mnóstwo znjaomych :) czuje sie świetnie. na co dzień mieszkam w większym mieście, natomiast warszawa eh...totalna porażka :) każdy przyjezdny ma się za jebanego warszawiaka. a rdzennych warszawiaków z 20% :O

Gość takka 999
Ja się nie mam za jeb***o warszawiaka, ale moda jest na pozerstwo, fakt.

Gość werte
oszz w morde..ja się za żadną Warszawiankę nie uważam!!!

Gość werte
No pozerstwo jest ogromne, ja się nie zmieniłam jaka byłam taka jestem, ale jak widze takie miss miasta, to sorry, pseudo księżniczki..

Gość nosem w kałuże
niestety natykałam się tylko na takich :) dlatego do wawy wpadam dla rozrywki, do znajomych, ale mieszkać tam... koszmar..mam nadzieje ,że sytuacja mnie nie zmusi, bo przecież "warszawiacy" nienawidzą przyjezdnych :P choć większość z nich jest takowymi, więc o co się srać ja się pytam.

Gość centralka
z tego co tu czytam to wiekszosc z Was uciekła z BP i nie zamierza wracac. dziwnym bym byla osobnikiem jakbym zrobila odwrotnie z centralnej Polski uciekla na wschod sama, bez nikogo doslownie nikogo znajomego z okolic BP i do tego zarabiac wcale nie takie duze pieniadze eh durna ja

Gość nosem w kałuże
własnie ma taką jedną znajoma, póki na studia nie poszła, zero życia towarzyskiego w swoim rodzinnym mieście. gdy tylko wyruszyła do wawki zmiana o 180 stopni, totalna "warszawianka". gardzi miastem rodzinnym, słoma z butów zawsze będzie wystawać, tak łatwo jej nie schowa.

Gość takka 999
Czegosz ta młodzieży ucieka do tej stolicy? Wszystkim bialczanom, oraz mieszkańcom pięknych okolic życzę dobrej nocy. I śnijcie o pomidorkach z ogródków działkowych nad Krzną:)

Gość werte
być może, ale naprawde byłam w szoku, że poznałam takich spoko ludzi..naprawdę, kurde no, tylko ja mam takie zdanie?