Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szęka

zaraz w UWADZE na TVN wystąpi ojciec katarzyny wu

Polecane posty

Gość szęka

ciekwe co powie

Gość szęka
no jakos nie wyglada na patologie

Nie wiem, oglądam Kiepskich :D na POLSACIE - muszę przecież obejrzeć w końcu jakiś serial na poziomie :classic_cool: Swoją drogą szanowna Pani Katarzyna mocno mi sie już przejadła

Gość widac,zetatusiekKaski
widac,ze lubi sobie golnac...

Gość jlhdf
dobra ale jest zawodowym kierowcą więc nie wydaje mi się zeby byl takim alkoholikiem...

Gość Biniaa
Nie wyglądał na patologię,oczy mu się śmiały jak wspominał Madzię.

Gość AptekawBiedronce
no wlasnie, jak zawodowy kierowca moze byc rownoczesnie alkoholikiem, powiedzial ze bywal w domu rzadko ze wzgladu na prace wiec cos tu nie gra, a gdzie mamusia Kasi?

Gość Biniaa
to kto tam w tym domu pił,może matka?

Zrobili niesamowite polowanie na lisa w mediach. To przeciez tam trąbiono cytując rzekome "najbliższe przyjaciółki Katarzyny W" że rodzina to patologia najgorszego typu, że nic dziwnego że tak zareagowała, bo wychowując się w takiej rodzinie musiała miec ostro zrytą psychę ... rzygać mi się już tym chce

Gość jlhdf
a skad ty mozesz wiedziec ze alkoholicy... to tak jakby powiedziec że większość księży to pedofile ;) Jak dla mnie normalny facet ktorego wiekszosc czasu nie bylo w domu bo byl w rozjazdach i tyle

Gość Biniaa
To kto te awantury robił,skoro go nie było.? Chłop wygląda na szczerego,a nie to co zakłamani Wasniewscy,Bartuś zakładanie raczek na konferencjach,Kaśka-kłamczucha.

Kto robił awantury ? W sumie pode mną mieszka rodzina, gdzie ojciec hajer czołowy zapier*** po 12 godzin, piwo pije jedno na pól roku, a jego niepracującej żonki jeszcze trzeźwej nie widziałam, więc kobitki tez potrafią Większość informacji podawanych w mediach pochodzi ze źródeł "życzliwych" znajowych i przyjaciół, którzy z tragedii tych ludzi zrobili sobie życiowe 5 minut w mediach, wszystko co piszą trzeba podzielić na pół i dlatego chce mi się już rzygac tą całą historią. Byle nakład większy sie rozszedł :-0

Gość Biniaa
Dorobili im gębe to fakt.