Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missionimpossibille

jak mam sie spotkac z chlopakiem, kiedy jestem gruba!

Polecane posty

Gość missionimpossibille

Poznalam go na portalu randkowym, on bardzo mi sie podoba i zalezy mi na utrzymaniu tej znajomosci. Chce sie ze mna spotkac a ja wygladam jak pulpet!Widzial moje zdjecia na ktorych wazylam 10 kg mniej niz teraz, nie da sie ukryc, ze moja sylwetka nie wyglada tak jak na zdjeciach:o Mam 175 wzrostu i waze 80 kg😭. Co ja mam zrobic, mam tydzien, maksymalnie 10 dni zeby doprowadzic sie do jako takiego stanu przed spotkaniem ale przeciez to nie starczy? Najgorszy jest moj duzy brzuch i boczki.Pomozcie co robic!

Gość puf puff
trzeba być szczerym. Na co liczylaś?

Gość lopae
pokaż mu cycki to zmięknie i wybaczy

Gość missionimpossibille
wezcie mnie nie zalamujcie😭 ja mowilam mu, ze nie naleze do szczuplych ale on pewnie sobie mnie wyobraza jak na tych zdjeciach...Nie spotkam sie z nim kurde...on jest taki wysportowany atletycznej budowy, uprawia sport i w ogole. Jak mnie zobaczy to ucieknie i mi bedzie przykro😭

Jeśli powiesz prawdę przed spotkaniem, to okaże się czy facet patrzy tylko na ciało czy na coś więcej. Wtedy jeśli się spotkacie, będzie ok. Prawda to podstawa zaufania. Kiedy się połapie że nie mówisz prawdy, to jak myślisz ile sekund potrwa wasza znajomość? BTW: Twoje BMI to 26.1, nie wiem czy wiesz norma to 18,5-25. W.g bmi-kalkulator.pl masz "Masz nadwagę. Przywróć swój BMI do normy. Nie masz otyłości, jednak zalecamy by zadbać o swoją wagę co jednocześnie poprawi Twój wygląd i samopoczucie. Rozważ również wizytę u lekarza dietetyka." Jednak masz tylko 1,1 kg ponad norme. JEDEN KILO! Myślisz, że faceci lubią anorektyczki? A może on lubi takie o pełnych kształtach?

Gość mój kumpel tak miał
laska napisała że wazy 65 kg, on że ok. A na spotkanie przyszedł 85 kilowy wieloryb :o pewnie lasce było przykro jak zakonczył spotkanie po 10 minutach, ale na co liczyła???? no dziewczyny same się narazacie na takie sytuacje. nie lepiej napisać szczerze? On np nie lubi grubych i ma do tego prawo.

Gość missionimpossibille
No nie wiem czy lubi o pelnych ksztalatach, watpie...sam dba bardzo o siebie uprawia duzo sportu...Ale jak ja mam mu to powiedziec?Sorry ale jak sie spotkamy przygotuj sie na to, ze jestem pulpetem? Nie wiem co mam zrobic, zalezy mi na nim ale nie chce sie osmieszyc a jak sie z nim spotkam to poprostu sie osmiesze..

Gość mój kumpel tak miał
to tak jakby carrie napisała że waży 49 kilo, a na zdjęciu widac ze conajmniej 60. Lepiej być szczerym

Gość mój kumpel tak miał
to moze ten dukan jak ktos pisał? podobno w tydzien mozna i 10 kg zrzucic, do dzieła ;)

Gość missionimpossibille
Ja powiedzialam, ze waze 69 a w rzeczywistosci jest 80:o Zalamaliscie mnie jeszcze bardziej choc wiem, ze macie racje, powinnam od razu przyznac sie ile waze a nie dawac zdjecia, na ktorych prezentuje sie dobrze:o Teraz to juz za pozno, rozmawiamy ze soba 2 tygodnie i on chce sie spotkac, wiec musze poprostu zakonczyc ta znajomosc bo nic z tego nie bedzie, wole sobie oszczedzic wstydu i nie widziec jego zniesmaczonej twarzy, kiedy mnie zobaczy...

Gość mój kumpel tak miał
oj tam oj tam moze nie ucieknie jak tego dukana zastosuje

Gość izzotonickt
jak widac glupota i tusza chodza z soba w parze.Teraz to mozesz sie pod ziemie zapsac jako potencjalna oszustka i zaluj jesli koles fajny.Nie licz na litosc z jego strony jak Cie zbaczy.Oszczedz mu tego widoku.

Gość missionimpossibille
a co sie je na tym dukanie? przezyje po tej diecie?

Gość mój kumpel tak miał
hmmm no u tego mojego kumpla było plus 20 niz mowila, u ciebie "tylko" 10. Czemu nie chcesz iść na dukana? podobno na tej diecie mozna jesc do woli a sie chudnie tylko trzeba sie zasad trzymać i tylko białko

Gość missionimpossibille
Ja bym poszla na to spotkanie, gdybym miala tylko brzuch plaski i wezsza talie, no szczuplejasza twarz. Nogi i dupa moga byc jakie sa. Brzuch i twarz to krytyczne elementy mojej figury. Bialka czyli co przykladowo mialabym jesc? Ja nie mieszkam w polsce i tu duzo produktow nabialowych nie ma typu twarog..

Gość pierniczekzpolewa
to po co o wadze wspominałas? on zapytał ile wazysz?jesli tak tzn ,ze to dla niego wazne;) w sumie moglabys zatuszowac brzuch i boszki jesli to problem a podkreslic to co ladne:) no i zalezy czego oczekujesz po tym spotkaniu itd..moze nie domysli sie,ze wazysz wiecej?:p zreszta to glupota przejmowac sie dla faceta sama dla siebie jesli chcesz to sie odchudz idz na spotkanie jesli mu sie spodobasz to nawet z tymi plus 10

Gość pierniczekzpolewa
moze wklej zdjecie bez twarzy..cos sie zaradzi? załoz szpilki moze kozaczki jakas sukienka maskujaca brzuch..albo leginsy tunika cos co zakryje brzuch? a twarz,moze fryzura "odchudzisz"ja

Gość kobylak
Faceci są naiwni , powiedz mu że masz alergie i spuchlas .

Gość pierniczekzpolewa
białka odtluszczone jogurty białko z jajka piers z kuraka

To se wygooglaj dietę dukana i zobaczysz co można a co nie. w zasadzie ryby i mięso to tez białko ;) I fakt, jesz az się zerzygasz i chudniesz ;) Poza tym weźcie się ogarnijcie- wysyła się najfajniejsze swoje zdjęcie, a jesli akurat na tym najfajniejszym miała 10 kilo mniej to wyszlo jak wyszło

Gość missionimpossibille
On sie nie pytal o wage, ale na tym portalu wypelnia sie dane o sobie kolor wlosow, wzrost, waga itd. i tam wlasnie wpisalam 69kg...Ale tak naprawde nie wazne ze napisalam 69 a jest 80, wazne, ze zdjecia, ktore on widzial byly robione rok temu, kiedy wazylam 10 kilo mniej i jest to zauwazalne.

Gość pierniczekzpolewa
a moze on cos ukrywa tez?taki cudowny atletyczny wysportowany cud malina i na portalu musi szukac?:classic_cool:

Gość missionimpossibille
zaraz wam pokaze moj brzuch