Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezradny on

Jak uwieśc piekną, bogatą kobietę z dobrego domu ?

Polecane posty

macie jakieś tricki ? zazwyczaj nie miałem problemu z laseczkami, same się nadziewały, hehe, ogólnie mam kasę, wygląd, pochodzenie, wszystko ok, ale ta kobieta jest naprawdę pierwsza klasa - ma kaskę, jest ładna jak modelka, studiuje niezłą rzecz, tez dobre nazwisko, ogólnie wysuczona jest, ale zdaje się, ze porządna i pewna siebie jest z innej ligi niż moje poprzednie dajcie jakieś rady na taką rasową bycz :D

nie zamierzam nikomu lizać pupki ;) fiku mikuuu - nie jestem prostakiem, czasem bywam nieco obcesowy, ale nigdy na etapie połowu :)

Gość luiza piękna
musiałbys zarabiać ze 20 tysi na miesiac netto czyli byc dobrym wziętym prawnikiem na ten przykład

Byłem wychowywany w bardzo dobrej rodzinie i maniery mam królewskie, ale używam ich kiedy trzeba :)

Juz pisałem, pieniądze to nie problem, ale nie sądzę, że pieniądze ją urzeką, bo ma swoje rodowe. Ja pytam o konkretne zagrania.

Gość pewnie już zajęta
jak jesteś z podobnej ligo to jaki problem

Gość drenażysta
Prosta zasada. Traktuj damę jak dziwkę i dziwkę jak damę. Zapewne wszyscy traktują ją jak księżniczkę, więc powinieneś być inny. W paniach z dobrych domów drzemią dzikie żądze jak w każdej kobiecie.

jaki problem ? ano jest problem przyznam skromnie :) bo zawsze zadowalałem się dziewczynami z klasy z lo a potem ze studiów wszak młody jestem jeszcze :D i po raz pierwszy chcę uwieść kogoś na swoją miarę

czyli pytanei brzmi: jak uwieść kobietę? bo jeszcze w swym życiu żadnej nei uwiodłeś?

Juz ja nie raz słyszałem, co drzemie w paniach z dobrych domów, aż huczy od plotek w towarzystwie. Ale na jej temat jeszcze niczego złego nie słyszałem, nigdy nie miała żadnej wpadki towarzyskiej w każdym razie.

Gość ale z ciebie pajac
o jakim pochodzeniu ty gadasz ? nie zyjemy w czasach szlachty i chlopow ze wsi jesli uwazasz ze takie cudo z ciebie bo masz kase i wyksztalcenie to sam sobie radz nikt tu tej kobiety nie zna wiec czego czekujesz? gotowych propozycji podrywu? zapros ja zwyczajnie gdzoes i sie moze najpierw blizej zapoznaj, jak uzna ze za cienki dla niej jestes to uzna tak i tyle najczesciej jak kobieta zniza wymagania do faceta to ma on w sonbie cos ciekawego albo zainteresowania albo jakis talent albo super osobowosd wtedy takie rzecvzy jak kasa itd sie nie licza ale ty na ciekawa osobe nie wygladasz sadzac po wypowiedzi

Widzę fikuu miku, ze marzy Ci się w końcu książę z bajki w miejsce tych pijaków spod bloku :)

do ale z ciebie pajac mało wiesz o życiu, być może u Ciebie pochodzenie się nie liczy, bo nie masz pojęcia czym ono jest Ale spróbuj sobie przełożyć na inne myślenie: wyjść za mnie, mieszając w Krakowie a pochodząc z tzw. wyższej klasy średniej, to tak jak tobie by się udało wyjść za syna sołtysa :classic_cool: niestety ona nie jest z wyższej klasy średniej, a do tego piękna jak marzenie

Gość Yamen
Życie niestety brutalne jest. Dziś niestety sam penis do kolan nie wystarczy. Jak? hihi ;) Kobieta o jakiej piszesz pójdzie albo za kasę (Ty jak sądzę groszem nie śmierdzisz), albo co bardziej prawdopodobne i jednocześnie zdecydowanie gorsze dla Ciebie będzie miała pewne wymagania dotyczące nie tylko aparycji, ale również stylu, inteligencji i obycia. Krótko mówiąc czarno to widzę, mimo to jest wyjście z tego impasu. Poszukaj sobie kozy. Tak, tak KOZY (to takie zwierzątko z brodą jest) i uderz do niej. Ten manewr ma szanse powodzenia. ;) Kumasz żałosny farfoclu? ;)

do drenażysta ogólnie podoba mi się to co napisałeś, jednak nie chciałbym zacząć za ostro

Gość drenażysta
"Ale na jej temat jeszcze niczego złego nie słyszałem, nigdy nie miała żadnej wpadki towarzyskiej w każdym razie." Choćby nie wiem jak niewinna Ci się wydawała pamiętaj o powiedzeniu "cicha woda....". A w szczególności paniom z dobrych domów zależy na dyskrecji, a kobiety potrafią doskonale kamuflować swoje wyczyny. Koniec końców, poświęcony czas i wysiłek może też nie być wart tego co chcesz osiągnąć, więc nie poświęcałbym jej więcej energii niż innej kobiecie, tym bardziej, że w kobiecie najbardziej liczy się atrakcyjność fizyczna. Pod piękną skorupą może się kryć egocentryczna, samoutytułowana flądra z którą nie da się żyć. Wszystko zależy od tego czego od niej oczekujesz i jakie masz końcowe zamiary. Po pierwsze nie staraj się o nią. Po drugie znajdź inną kobietę o nie mniejszej urodzie i podobnym statusie, uwiedź ją i upewnij się, że Twój cel Cię z nią widuje i nie ma wątpliwości co do waszej zażyłości. Nic tak nie działa na kobiety jak preselekcja. Jeśli Twój cel będzie wiedział, że kobieta o podobnym statusie Cię pożąda to zajmiesz jej myśli. Nie komplementuj jej w ogóle, kwalifikuj ją - stwórz takie wrażenie jakoby ona miała na Ciebie zasłużyć. Nie zdradzaj całej swojej historii, niech się domyśla na podstawie okruszków, które jej rzucisz kim jesteś. Bądź dla niej wyzwaniem - nie tak jak inni faceci, którzy zapewne chcą się jej przypodobać. Bądź wymagający, sceptyczny wobec jej poglądów i opinii. Zawsze stawiaj swoje cele przed nią - nigdy inaczej.

Gość ale z ciebie pajac
nie wiem kton cie cioto wychowal ale mu sie nie udalo teraz sie nie mierzy wartosci czlowieka po pochodzeniu bo mozna miec niby najlepsze a byc chodzacym gownem mozna pochodzic z rodziny prostej a sie wyksztalcic lepiej niz nie jeden z takich twojegon pokroju, tak samo miec lepsze maniery jesli w tych zcasach nadal dzielisz ludzi to wspolczuje ci i gratuluje glupoty bo o madrosci to nie swiadczy niestety

Gość Yamen
>nie jestem prostakiem Ech... bez przesady. Nazywaj rzeczy po imieniu. ;) Do prostaka to Ci koleś sporo brakuje. hihi ;) Prostakowi czasem słoma z butów wypada, natomiast Tobie po prostu wali odchodami z ryja ;)

Gość drenażysta
I na koniec. Warunek konieczny - ona nie może stanowić Twojego priorytetu, bo wpadniesz w ramy faceta, któremu bardzo zależy, a to nie doprowadzi Cię do niczego.

Gość ale z ciebie pajac
hahahah dobre podsumowanie