Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaSkotka c

Wysokie-macie tyle wzrostu ile średnio mają faceci z najwyższych narodów świata!

Polecane posty

Gość MaSkotka c

Naprawdę sądzicie, że to tak fajnie mieć tyle wzrostu, ile mają średnio mężczyźni z 10-ciu najwyższych narodów świata! Czy mieć od nich mniej o kilka centymetrów? Uważacie, że to takie sexowne? Małe jest piękne!:) Pozdrowienia dla wszystkich małych sexownych kobietek, tych dużych, które nie uważają się za cud świata z powodu wzrostu, też:) "Miejsce 9. USA (...) ale u mężczyzn w przedziale 20-29 lat dominuje wzrost zbliżony do 177,5 cm. (...) Miejsce 7. Niemcy (...)Panuje tutaj tendencja wznosząca. Średni wzrost obywatela Niemiec waha się w granicach 178 cm.(...) Miejsce 4. Norwegia (...)Skandynawowie zawsze należeli do narodów wysokich. Norwegowie - potomkowie wikingów mogą pochwalić się średnim wzrostem 179,6 cm.(...)

Gość MaSkotka c
"(...)Średni wzrost ankietowanych pań wynosił 162 cm. Największym powodzeniem cieszyły się jednak kobiety, które od tej średniej były o 4-11 cm niższe. Panie o wzroście mieszczącym się w przedziela 151-158 cm nie tylko statystycznie częściej wychodziły za mąż niż ich wysokie rówieśniczki, ale także miały większe szanse na urodzenie dziecka przed zakończeniem 42. roku życia. Wysokie kobiety miały problemy ze znalezieniem stałego partnera, a jak już im się to udawało, ich związki były bardziej narażone na niepowodzenie. Zwłaszcza jeśli były wyższe od swojej brzydkiej połowy.(...)"

Gość 151 cm to chyba downy mają
wiesz czemu? bo małe wiedzą,że nikogo nie znajdą, biorą co leci, a wysokie mają lepsze stanowiska, wiecej kasy, są pewniejsze siebie, nikt ich nie depcze, nie traktuje jak śmiecia więc one nie dają sobą pomiatać dlatego nie szukają faceta szybko

Gość MaSkotka c
Ja jestem kobiecą kobietką i mi tam nie zależy na jakiejś wielkiej kasie i wielkim stanowiskach, wolę miłość :) ani na tym by być tak agresywna jak ty, czyli jak wysokie :) więcej testosteronu :P

Gość autorko pomyśl teraz
jeśli mężczyźni w danym kraju są wysocy to logiczne, że chcą też wyższą dziewczynę.

Gość MaSkotka c
Czy ja wiem, czy chcą taką wysoką... Jeśli facet ma 178cm, to wątpię, że szuka dziewczyn które mają powyżej 170 cm :P

Gość MaSkotka c
Mój ma 176 cm i w życiu nie chciałby dziewczyny ponad 170cm :O wiem to na pewno :) mówi, że jestem jego małą królewną :):)

Gość autorko pomyśl teraz
to średnia wzrostu, innymi słowy są i niscy i wysocy. ja jako wysoki facet wolałbym dziewczynę która ma 175cm niż 165.

Gość MaSkotka c
taa, jasne :D kolejna sie podszywa pod faceta. Zakładając, że masz 185 cm wzrostu, chciałbyś by Twoja dziewczyna była w szpilkach wyższa od Ciebie? :)

Gość bfddz
moj facet ma 1.96 a ja 1.70 i mowi ze nigdy w zyciu nie chcialby miec wyzszej :)

Gość MaSkotka c
bfddz - no włąśnie :) bo nawet ci mega wysocy faceci nie chcą miec laski o wzroście takim, jaki ma przeciętny młody Niemiec.

Gość bfddz
no wlasnie :) ja mu siegam do klaty tak mniej wiecej i musze sie wspinac na palce zeby dac mu buzi i to mu sie podoba :)

Gość Carla....la
No to sobie bądź małą królewną he he każdy ma inny gust. Ja mam 168wzrostu i leje na takie "małe królewny"jak ty

Gość kfkkgg
dziewczyno, ty na prawde masz jakies kompleksy, wez lecz sie

Gość kfkkgg
ja jestem wysoka i chuj ci do tego, mam meza i z facetami nigdy nie mialam problemu, bo mam do zaofiarowania cos wiecej niz tylko wzrost!!! a na takiego kurdupla jak twoj facet, to nawet bym nie popatrzyla hahahaha

Gość dziś na pomarańczowo
wszystko to prawda, ładnie pięknie, ale ludzie zapominacie o jednym. wzrostu się sobie nie wybiera. owszem, moje niskie koleżanki mają łatwiej na rynku randkowym, to naturalne, logiczne i nie trzeba być geniuszem, żeby o tym wiedzieć. no ale co ja niby mam zrobić? zamknąć się w 4 ścianach mieszkania i pogrążyć w kompleksach i rozpaczy? tak się składa, że poza znalezieniem faceta to nie jest żaden problem, lubię siebie, swoją sylwetkę i życie. a facet? ktoś musi być starą panną :)

Gość MaSkotka c
bfddz No właśnie :) Duża róźnica między Wami, fajnie musiscie razem wyglądać :* I tu chociażby na Twoim przykładzie widać, że nawet taki gigant jak Twój facet jakoś ma dziewczyny 180centymetrowej :)

Gość MaSkotka c
kfkkgg i z wzajemnością, on też by nie spjrzał na wyższą od siebie dziewczynę :) po co tyle jadu? :)

Gość kfkkgg
ale smutne musi byc twoje zycie, skoro drugi dzien pod rzad zakladasz taki temat, chyba to jakas zazdrosc do wysokich kolezanek hehe

Gość Carla....la
Ale z Ciebie idiotka żal mi cię dziewucho głupia

Gość kfkkgg
ja jad??? no cos ty, przeciez to nie ja zalozylam ten temat :) ja tam nie patrze na wzrost, mam niskie, sredni i wysokie kolezanki :) kazda moze byc ladna, tak samo jak kazda moze byc brzydka. a facet sie dla mnie zaczyna od 180cm :)

Gość ja tam lubię mój wzrost
przynajmniej mogę jeździć na motorze :classic_cool:

Gość MaSkotka c
dziś na pomarańczowo nie będziesz starą panną, bo jesteś normalną miłą dziewczyną, a nie jakąś frustratką. Jak masz fajny charakter i jesteś zadbana to nie będzie problemem znalezienie faceta. Ale mój topik jest skierowany głównie do tych wysokich, które uważają że to jest jakaś super zaleta, a niskie im nie dorastają do pięt

Gość Carla....la
No dokladnie zazdrości bo jakby było innaczej to by nie zakładała takich idiotycznych tematów w których tylko ona sama siebie chwali ha ha

Gość MaSkotka c
tak, założyłam ten temat, by udowodnić, że wysokie nie mają rację przechwalając się wszem i wobec że są zajebistymi laskami. Badania pokazują co innego. Jak ja bym była wzrostu przeciętnego Niemca, to nie uważałabym, że to jest moja zaleta, i naturalnie bym przyznała niższym rację :)

ja 168 on 186 :) Mówi, że uwielbia we mnie to, że jestem taka malutka i drobiutka;)

Gość Carla....la
A co może to nie zaleta? No raczej że tak. A ciebie widzę jakaś wysoka "koleżanka" poniża co maleństwo?

Gość MaSkotka c
Nie zazdroszczę :) Napradę nie chciałabym być wyższa od mojego faceta. Wolę się czuć drobno i kobieco, założyć szpilki, a i tak być niższa od niego :) Z czym wy macie duży problem.

Gość ale to naprawde prawda
:) mam 1,60 i facetom sie to podoba :) lubia male krolewny :p nie mowiac o slodkich malutkich raczkach i stopkach :p

Gość Carla....la
Od 160do 175jak dla mnie wzrost taki dla laski jak najbardziej wyżej i niżej jak kto woli.