Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaSkotka c

Wysokie-macie tyle wzrostu ile średnio mają faceci z najwyższych narodów świata!

Polecane posty

Gość Omfg76
MaSkotka c - jesteś tak mała że skopałam bym ci ten niskopodwoziowy zad śmierdzący, pewnie twój facet poleciał na ciebie bo dajesz d**y za garnek zupy albo widział taka sierote błąkającą się to przygarnął a teraz cie robi w bambuko, bo kto by chciał taką małą srakę, uroczą??? co ty pieprzysz kretynko??? weź idź do książek ty dzieciaku

Gość Kacha12121
maSkotka c - to następnym razem się tu nie pokazuj i nie obrażaj innych od olbrzymek i różnych takich bo ktoś ciebie może nazwać od karakanów... niskie osoby potrafią dołować...

Gość Kacha12121
kobieta powyżej 170 to nie kobyła ty wsiórze ze wsi

Gość gość
wzrost i miłość nie mają nic ze sobą wspólnego, chyba że mówimy o nie prawdziwej miłości, miłość kocha po mimo a nie za coś, sorry ale widać że nie które komentarze pisały nie mądre zakompleksione osoby

Gość WAŻNE
miłość i wzrost nie mają nic ze sobą wspólnego, chyba że mówimy o nie prawdziwej miłości, liczy się charakter a nie wygląd, no wiecie miłość jest ślepa, kocha się po mimo czegoś a nie za coś sorry ale widać że nie które komentarze pisały nie mądre zakompleksione osoby

Gość Do maSkotka c
Ej nie martw się jeśli chłopak Cię zdradził to jest idiotą a jeśli ona wiedziała że on ma kogoś to też jest idiotką, chyba tylko dla kretyna liczy się w miłości wzrost wygląd liczy się charakter, to czy jest się dobrym człowiekiem kocha się po mimo czegoś a nie za coś, miłość jest ślepa, a jak ktoś tego nie rozumie jest głupim złym cżłowiekiem i szkoda z nim nawet gadać. Trzymaj się pozdrawiam :-)

Gość Do maSkotka c
Rozumiem że zdradził, zostawił Cię chłopak dla wysokiej ale nie obrażaj wysokich ludzi, bo Ciebie też mogą obrażać, oczywiście współczuje zdrady, skoro Ciebie oszukiwali/oszukiwał są/jest idiotą/idiotami, w miłości wzrost jest bez znaczenia liczy się charaker ;-)

Gość AJOne
ja mam 159 cm i krótkie nogi nawet jak na moj wzrost (71,72 cm)i żadnego pożytku z takiego wzrostu.Miałam jednego chłopaka,około 187 cm i musial sie schylać zeby mnie chociaż w czoło pocałować,spodnie w sieciówkach sa na mnie za długie,lepiej byc wyzsza.nie mowie 180 ale ze 168 to idealnie.Te pół głowy chcialabym jeszcze urosnac,ale to nie mozliwe.Chodzenie na obcasach raz ze niewygodne,dwa zaczerwienione stopy,palce

Gość AJOne
Polki i Polacy sa coraz wyzsi na dziewczyyne do 155 cm bardzo niska 156-163 niska 164-172 srednia 173-180 wysoka 181 < bardzo wysoka

Gość A fececi
a faceci do 165 bardzo niski 166-172 niski 173-179 sredni 180-189 wysoki 190 powyzej bardzo wysoki

Gość gość
Mam 160 cm ale kocham wysokich chlopakow i moj ma 198 cm i bardzo duzego penisa dlatego go bardzo kocham

Gość młaaa166
eee 165 to jeszcze niska