Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaSkotka c

Wysokie-macie tyle wzrostu ile średnio mają faceci z najwyższych narodów świata!

Polecane posty

Gość kfkkgg
ja tam uwazam ze moj wzrost to zaleta, a twoje zdanie mnie nie obchodzi. jaka ty jestes zabawna, ze myslisz ze twoja prawda jest najprawdziwsza

Gość MaSkotka c
Carla....la Zdarzało się, zgadłaś :) pewna 175centymetrowa dziewczyna robiła wszystko, by oczernić mnie w oczach mojego faceta i by zwrócił uwagę na nią. Miała się za miss świata. Obrażała mój wygląd, standardowe teksty, że niskopodwoziowa itp. A jak to się skończyło? Zerwałam z nią przyjaźń, ona dalej nie ma faceta, a ja mam dużo koleżanek, w tym też wysokich ale fajnych :)

Gość Carla....la
Słodkie malutkie to są niemowlaki he he a nie dorosłe kobiety, no proszę Cię. A Ty autorko ile masz wzrostu?:)

Gość Carla....la
Autorko nie zwracaj uwagi na takie puste laski jak ona bo takich jest pełno zarówno wysokich jak i niskich

Gość MaSkotka c
ale to naprawde prawda No właśnie, nasze małe rączki, stópki, buźki, noski są słodkie i urocze :) Wiadomo, że faceci uwielbiają takie właśnie małe królewny jak my :) kfkkgg Hmm a ile masz wzrostu? 180cm :D Naprawdę śmieszą mnie laski które przez swój wzrost bardziej przypominają faceta niż kobietę, i one to uważają za zalety! Ha ha :D

Gość ale to naprawde prawda
ale mezczyzni lubia male slodkie kobietki :) tyle w temacie :p wygladaja na bezbronne a facet chce sie nimi opiekowac, prawda stara jak swiat :)

Gość MaSkotka c
Carla....la pewnie tak, ale ona właśnie uważała się za lepszą przez swój wzrost. Ja mam 154 cm :)

Gość kfkkgg
tak mam 180 , to sie smiej ,pustaku, wiedzialam ze jakas wysoka cie urazila dlatego musisz sie dowartosciowac

Gość Carla....la
Ty maskotka a ty jak teraz tak piszesz to za kogo się uwarzasz? Hm.. Właśnie za jakąś lepszą chyba.. Jesteś tak samo pusta jak i ona niestety. A 154to rzeczywiście niziołek.. Nie chciałabym tyle wolę swoje 168

Gość kfkkgg
ale zauwaz ze ja tu nikogo nie obrazam, a ty to robisz i sie wywyzszasz

Gość zroszonka
mam 166 - jest IDEALNIE

Gość Carla....la
Skąd wiesz że nie ma? Powiem ci tyle w dupie byłaś i gówno widziałaś!

Gość MaSkotka c
a ja wolę mieć 154 cm :) kgjh - no i co, myślisz że Ci zazdroczę? Że wolałabym mieć tyle wzrostu co Ty? Naprawdę NIGDY nie zrozumiem, jak mając 1.80 i będąc kobietą można to uważać za zaletę. 1.80 m to zaleta u faceta, nie u kobiety!

Gość kfkkgg
autorko, nie chcialam tego pisac, bo nie mam nic do niskich, ale ty to chyba masz glowe za blisko dupy, dlatego gowno przez ciebie przemawia, pluje ci na ten glupi leb i ide stad. papa, pustaku

Gość kfkkgg
a gdzie ja napisalam ze musisz mi zazdroscic??? a ja nie zazdroszcze tobie, dobrze sie czuje w swoim ciele i nic ci do tego

Gość MaSkotka c
Nie wyWYŻSZAM się :P kgghj - podaj mi zalety wzrostu 180cm u kobiety, może mnie oświecisz :)

Gość Carla....la
Mam koleżankę która ma prawie 180wzrostu a przy tym jest piękna dziewczyną, ma piekne ciało i twarz jest idealna a ten wzrost dodaje jej uroku. Wszyscy się nią zachwycają. A ty niziołku mały na pewno jej do pięt nie dorastasz w przenośni i dosłownie! Normalnie bym tego nie pisała bo nie lubię poniżać takich karakanów jak ty bo i tak szkoda jeszcze bardziej zniżać. Ale po tym co tu piszesz to wnerwiasz mnie niesamowicie chociaż sama do najwyższych nie należę

Gość gorgeusssssss
mam188 moja ma 168 :P ale chciałbym przeleciec laske mojego wzrostu :)

Gość MaSkotka c
"ale smutne musi byc twoje zycie, skoro drugi dzien pod rzad zakladasz taki temat, chyba to jakas zazdrosc do wysokich kolezanek hehe" napisałas tak khgj więc wynika, że skoro zazdroszczę wysokim a Ty jesteś wysoka, to i Tobie zazdroszczę, tak by wynikało z tego :)

Gość Carla....la
No właśnie a gdzie ci ona napisała że ci zazdrości? Uwierz nie ma czego. Ty tu się za bardzo wywyższasz poprostu. Chcesz się dowartościowac i dlatego to piszesz. Poprostu wyżej srasz niż dupe masz!

154cm??współczuję strasznie mało .Musisz mieć krótkie nóżki i wogóle ... ja mam 173cm i w życiu bym się z tobą nie zmaienia ,mam długie sexowne nogi :) i przy tym małe stopy(37):P moj mąż mówi że kobieta poniżej 170cm nie może być sexowna

Gość MaSkotka c
gorgeusssssss Przelecieć tak, ale czemu nie być z taką na zawsze? :) A propos właśnie mojego pierwszego tematu pt" Wysokie do łózka, niskie do ołtarza" Wszystko się zgadza :)

Gość autorko pomyśl teraz
jestem facetem, nie muszę się podszywać. mam metr dziewięćdziesiąt i dziewczyny o wzoroscie160 mnie nie przekonują ;)🖐️

154cm??współczuję strasznie mało .Musisz mieć krótkie nóżki i wogóle ... ja mam 173cm i w życiu bym się z tobą nie zmaienia ,mam długie sexowne nogi :) i przy tym małe stopy(37):P moj mąż mówi że kobieta poniżej 170cm nie może być sexowna

A niscy będą się zawsze drzeć żeby kompleksy swoje uciszyć, a prawda i tak się nie zmieni. Niedorośnięte to niedorośnięte i nie ma tematu.

Gość Carla....la
Poprostu stwierdziła fakt który jest oczywisty.. Ale masz chyba za mała główkę żeby to pojąć oj zapomniałam.. Poprostu wyżej srasz niż dupe masz i tyle na twój temat

Gość MaSkotka c
jennifer8787*** - to ciesz się, że nie jesteś niższa od 4cm, bo wtedy nie byłabyś dla niego sexowna. Ale co zrobisz, gdy starzejąc się skurczysz się o 4 centymetry? Kurcze, przestaniesz być dla niego sexowna :D A nóg fakt nie mam długich, ale np. nie twierdzę, że krótkie nogi to zaleta, nie jestem tak zakłamana :) Ale za to nie mam długiego korpusu, co jest zaletą :) A Twój widziałam na zdjęciu, i jest długi i niefajny.

Gość gacie wujka staszka
hahaha takie 154 to chuj wie co!!!

Gość gacie wujka staszka
Jennifer akurat to super laska, a ty mala karlica