Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaSkotka c

Wysokie-macie tyle wzrostu ile średnio mają faceci z najwyższych narodów świata!

Polecane posty

Maskotka pocieszaj się złotko ;) 154cm to na prawdę masakra moja mama ma 158 i nie wygląda to za specjalnie ale to już starsza kobieta ...ale młoda dziewczyna 154cm musisz wyglądać jak dziecko

Gość nasturrrcja
boże, dziewczyno, ty żałosna jesteś doprawdy. Ja mam 168 cm i czuję się jeszcze zbyt niska, chciałabym mieć te 170 chociaż. Mam koleżanki które mają 157-160 i są naprawdę niskie, mają cholerne kompleksy z tego powodu, chciałyby być wyższe i ja sie im nie dziwie, skoro nawet przy mnie tak nisko wyglądają. To jaka ty musisz być niska, masakra. Poza tyym mówisz, ze facet cię lubi taką malutką, chudziutką i słodziutką i nazywa małą królewną - taki zwrot to pasuje do córeczki jako "małej ksieżniczki". Kobieta powinna być seksowna, wysoka, pociągajaca. A z takim wzrostem to wybacz, nieosiągalne.

Gość gacie wujka staszka
ona po prostu gacha mam karypla, to co on jej powie, ze wzial sobie male gowno, bo wysoka laska by go nie chciala hahaha

Gość MaSkotka c
jennifer - wolę wyglądać, jak dziecko, niż jak stara baba czy jak facet :) A fakt, że wzrost dodaje mi uroku i odmładza, podobno wyglądam na 15lat, fajnie :) Ale powiem Ci, że strasznie dużo przerosłaś mamę, aż o 15 cm! To naprawdę strasznie dużo. Pewnie objadałaś się mięchem w dzieciństwie :)

Gość gacie wujka staszka
jenni, ma takie mleczarnie, ze na pewno jak facet nie wyglada i pewnie meza ma tez wysokiego, a nie takiego karypla 176

Gość MaSkotka c
nasturrrcja - nieosiągalne byc sexowną z wzrostem poniżej 160cm? W takim razie nasze mamy, babcie i prababcie nie miały szanse być sexowne w młodości?

Gość Mana mana ty ty ty ry ry
Autorko a ile masz lat? Może nie jest aż tak źle i jeszcze urośniesz:)

Gość MaSkotka c
A dla mnie taki 176 cm jest idealny :) A przede wszystkim to nie zależy mi na jego wzroście, tylko na dobrym serduszku. Choć fakt - jest strasznie przystojny,ale nie tym się kierowałam przy wyborze faceta. Tylko tym, że strasznie mnie kocha i zapatrzony jak w obrazek. I lepiej mi z nim niż z byłym który miał 184 cm.

Gość MaSkotka c
Nie urosnę więcej na szczęście, nie rosnę już od trzech lat :)

Maskotka nie objadałam się miesem byłam strasznym niejadkiem i co ma wzrost do jedzenia? wzrost to geny ...mojego taty rodzina jest wysoka .Moj maz ma 186cm ..czemu mówisz w imieniu wszystkich facetów ,ze wolą niskie .Mój facet nie cierpi małych kobietek ,zawsze to podkreślał ,że jak jest niska laska to ją dyskfalikiuje

Gość ibrahim ibn jahim
czyli wszytskie wysokie maja sobie odciac glowe,czy nogi do kolan? nie rozumiem sensu tego tematu. grubemu mozna zarzucic otylosc, bo zazwyczaj (wykluczajac wszelkie chory) sam sie jej dorobil i sam moze wage zmienic. ale wysokiemu wytykac wzrost? na to wplywu nie masz. ile ty masz lat? 12?

Gość Dobry ziomek
Po pierwsze wzrost jest niezależny od nas ... Więc nie widzę sensu aby sobie ubliżać z jego powodu. 154 to jest bardzo mały wzrost. Czasami z kumplami sobie żartuję z koleżanki 160 że ostra małolata z niej. A z mojego samochodu to ledwo głowa wystaje :D no ale to może temu że ja mam 192

Gość Carla....la
Na szczęście? O kurwa jakie sado maso

Jennifer, zajebiste to było z tą córką!:D A ty autorko zostałaś upokorzona przez wysoką kobietę i chcąc się dowartościować, przy okazji próbujesz uwierzyć w to, że będąc tak niską, podobasz się niezmiernie twojemu facetowi. A wiesz jaka jest prawda? Po paru miesiącach, latach on na ulicy będzie oglądał się za wysokimi. Ty oczywiście powiesz, że to nieprawda i że ci zazdroszczę, ale nie kompromituj się kotku:D To że jakaś wysoka kobieta powiedziała ci, że twój wzrost jest do bani, nie znaczy, że wysokie kobiety są mało seksowne. Są bardzo seksowne i nie odzywaj się już malutka, bo twoje wypowiedzi i próby dowartościowania się są żałosne.

Gość MaSkotka c
he he :) fajnie się wkurzacie :) widać, jak was boli wasz gigantyczny wzrost :) i jak nie możecie ścierpieć, że inne wyglądają jak kobiety zgrabnie i uroczo, ale was to drażni :)

Gość MaSkotka c
ta, zajebistą byłą z tą córką, zobaczymy za x lat jak będziesz zajebiście jak córeczka dobije do 180 cm po mamusi i tatusiu :)

Gość MaSkotka c
Albo i więcej dobije, zakładając, że przywyższy jennifer tyle o ile jennifer przewyższyła swoją matkę, to będzie miała 188 cm, no to dopiero zajebiście będzie :)

Gość ibrahim ibn jahim
zalozylas taki irytujacy temat,zeby sobie nabijac licznik odpowiedzi. gimgowno do ksiazki.

Gość MaSkotka c
a przez nią zostałam w taki sposób upokorzona, że została wykluczona przez swoją intrygę z grona naszych znajomi, którzy dokładnie mi powiedzieli, co o mnie mówiła:) i nie chcą też znać takiej intrgantki.

Gość a ja mam 175 cm wzrostu
dlugie nogi :D jestem szczupla a mam cycki! i dopiero mam powodzenie... :P tak wiec.. nie wiem co masz do wysokich :O niech cie maz pocieszy jak cos... a tak wogole to popatrz sobie na dwa zdjecia: na pierwszym dziewczyna 155 cm, na drugim laska 180 cm. obydwie maja miniowy i szpile.. ktore zdjecie zwroci uwage mezczyzny? oczywiscie te dlugieeeee nogi :D dlatego tez modelki na wybiegu sa od mniej wiecej 180 cm :D

Gość MaSkotka c
ibrahim ibn jahim irytujący tak ? To ciekawe, że irytuje was najprawdziwsza prawda i fakt, że macie tyle wzrostu co przeciętny facet Niemiec :) A po co mi niby licznik odpowiedzi? Jakby mi na tym zależało, to bym założyła temat jaki cieszy się największą popularnością, czyli coś w stylu kocham żonatego albo mąż mnie zdradził. A ja po prostu przedstawiam wam obiektywne fakty, których nie chcecie przyjąć do wiadomości :)

Ale cię to zabolało słonko, nie? To co ona o tobie mówiła. Gdyby nie zabolało, to byś nie założyła tego tematu i nie odpisała na mój post. Zaakceptuj swój wzrost kurduplu, a nie denerwuj się na prawdziwe, seksowne kobiety.

Gość MaSkotka c
a ja mam 175 cm wzrostu ha ha ale żeś dała przykład. To jak ci powiem tak, masz dwa zdjęcia, na pierwszym jest blondynka 160cm wzrostu, na drugim jest łysa wytatuowana dziewczyna z kolczykami w twarzy i wzrostem 160cm też, na którą zwrócisz uwage?

Gość tak ja mam
autorko weź ty się uspokój i nie obrażaj innych dziewczyn które są od siebie wyższe. Zajmij się sobą i daj innnym spokój! wyobrażasz sobie świiat gdzie sa same kobiety o niskim wzroście, wszystkie takie same? Bo ja nie. Każdy ma swój gust i szanuj zdanie innych. TO TYLE!!

Gość MaSkotka c
książkofilka Ale to nie był temat o niej. To był przykłąd do tego, jak wysokie kobiety mogą być zawistne wobec małych księżniczek :) A zabolało mnie tylko to, że miałam ją za przyjaciółkę, a okazała się fałszywa, to mnie zabolało, a nie jej wzrost.

wkurzylas mnie :) nigdy nie obrazalam nizszych ale zrozum ze te nizsze sie mniej wyrozniaja i maja kacze nogi... a twoj maz nie jest tez z tych wysokich dlatego pewnie z ciezkim sercem moze paptrzec tylko na te dlugie nogi :D

ej chodzilo o wzrost a nie lysa a blondynka :O ile ty masz lat co?

Gość MaSkotka c
tak ja mam ja ci nie daję spokoju? PRzecież to ty wchodzi na mój temat, a nie ja na twój :) i pytanie do ciebie: jak można być wyższą od siebie? No nie jarzę :D