Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaSkotka c

Wysokie-macie tyle wzrostu ile średnio mają faceci z najwyższych narodów świata!

Polecane posty

Gość lojej nie ma co
kurwa ale pierdolicie bzdury :D faceci wola wysokie czy niskie :D facet ktory jest normalny i gotowy na staly zwiazek i jak sie zakocha to raczej bedzie go walilo to ile ona ma wzrostu:P Ja mam 174 a moje najlepsze kolezanki-158 i 165 i żadna z nas ale to zadna nie cierki z powodu swojego wzrostu.Puste lale co mysla ze faceci leca na takie czy takie :DMoja sasiadka ma kolo 160 a jej maz z 190 i sa malozenstwem ponad 20 lat wiec co was boli chyba pustka we łbie :D

Zabolało cię to, że ktoś zwrócił uwagę na twój wzrost. Gdyby tak nie było, to byś nie szukała informacji ile wzrostu ma Niemiec:D Ile masz lat?

Gość MaSkotka c
po prostu dałaś głupi przykład. To podam ci taki na pierwszym zdjęciu jest mała kupka ptaszka a na drugim zdjęciu wielka kupa konia, na które zdjęcie zwrócisz uwagę :D a lat mam 19

Gość a ja mam 175 cm wzrostu
znam pare ona 180 a on 170 i bardzoo sie kochaja..... :) a zakochal sie w niej a nie w jej wzroscie

Gość sratytaty na raty
nie czytałam wszystkiego, bo to po prostu kolejna próba leczenia kompleksów kurdupelka. Autorko masz syndrom małego człowieczka

Gość MaSkotka c
książkofilka tak szukałam akurat ile wzrostu ma przeciętny polak i to mi wyskoczyło :) a to po to by wam udowodnić, że w tym waszym męskim wzroście nie ma nic pięknego.

A to dlatego:D Z wiekiem zmądrzejesz:) Może nie urośniesz, ale przestaniesz mieć kompleksy co do swojego wzrostu, które teraz ewidentnie masz.

Gość MaSkotka c
a ja mam 175 cm wzrostu no i fajnie, że się kochają. Ale nie zaprzeczysz, że o wiele lepiej ja bym do niego pasowała :) I to jest w nas fajne - będziemy dobrze wyglądać przy każdym facecie, i facet przy nas też :) Czy to nie urocze?

Gość tak ja mam
miało być wyższą od ciebie:P pomyliłam się:P poprostu mówię ci że obrażasz inne wysokie dziewczyny które nic ci nigdy nie zrobily bo przecież nie wszystkie mówią że są super a ty sie ich doczepiłaś jak rzep psiego ogona

Gość ibrahim ibn jahim
"najprawdziwsza prawda i faktem" jest to,ze jestes gimgownem. nie zrozumialas slowa irytujace w kontekscie mojej wypowiedzi. wytlumacze - irytujace jest to,ze ludzie zakldaja tak debilne tematy z d u p y. jak masz za duzo wolnego czasu,to poswiec go na wolontariat w schronisku lub hospicjum. poczytaj ksiazke od anatomii albo zgleb wiedze dotyczaca hormonow i ich wplywu m.in. wzrost czlowieka. usiadz w fotelu i cos przeczytaj, rozwijaja sie, a nie wyladowujesz tutaj swoje zale. ewentualnie zostaje wizyta u terapeuty.

jezuuuu idz do psychologa moze ci pomoze na twoje kompleksy i wogole udaj sie po porade bo masz problemy ze zrozumieniem teksu.. mowa byla o wzroscie i taki jest fakt ze wyzsze dziewczyny maja dluzsze nogi... a nie kuzwa rozmiar kupki za przeproszeniem idiotko!

haha masz raczej twoje 156 czy ile tam i facet 145 cm i bedziecie wygladac jak banda karlow! no ale pasujesz do kazdego faceta! :D

Gość MaSkotka c
tak ja mam nie, takich się nie czepiam. Przecież napisałam w swoim temacie, że pozdrawiam wysokie dziewczyny, które nie uważają się za ósmy cud świata:)

ale ty najezdzasz na wszystkie wysokie...... :)

Gość nasturrrcja
dziewczyno, pitolisz i tyle. nie powiesz mi chyba, że wzrost 165-170 to jest bardzo wysoka laska bo cię wyśmieję. 160-170 - średni wzrost poniżej 160 - karzełek. a wysoka laska to jest 170-178 (taki wzrost mają MODELKI dziewczynko) powyzej 180 to juz można powiedzieć, ze jest dziewczyna bardzo wysoka i nie każdemu się taki wzrost podoba, ale to nie znaczy, ze przy tym dziewczyna nie może być zgrabna, ładna, wszystko zależy od proporcji.

Gość Carla....la
Dajcie spokój ludziska co wy piszecie. Spójrzcie na jej wypowiedzi pisze że jest księżniczką maleńką, że przyjaciółka jest fałszywa i ją zdradziła itd. Tak piszą głupie małolaty 13-15lat. Ona poprostu ma kompleks niższości bo jest najniższa w klasie i ją gnębią. Dlatego dowartościowuje się na forum, głupimi tekstami. Normalna, dorosła kobieta tak nie pisze i nie przejmuje się takimi głupotami. Wybaczcie jej ona z tego "wyrośnie";)

Gość MaSkotka c
Jeszcze w życiu nie widziałam faceta 145 cm :D Masz takich w rodzinie? Co nie zaprzecza faktowi takiemu, że oczywiście przy takim lepiej jak bym wyglądała niż laska 180cm wzrostu, bo by wyglądali wtedy jak mamusia z synkiem :)

nie, nie mam do twojej wiadomosci ale oni sie tak rzadko trafiaja jak laski ponizej 160 ;D jeju idz juz rob zadania na poniedzialek albo truj tera dupe mezu ze jestes kurduplem!

Gość MaSkotka c
nie, gdyby mi jakas wysoka dziewczyna napisała że fakt wolałaby być niższa bo to lepiej wyglądała, to na pewno bym jej nie gnębiła, tylko wyraziła współczucie i pocieszyła. Widze, że się ostro wkurzyłyście :)

Gość nasturrrcja
ach, aż żałuję, ze jakieś podszywy ci sie tu nie przypałętały, bop takie głupoty gadasz, ze słabo sie robi. Ja mam 168 cm, mój facet ma 178. Jak założe wysokie szpilki to jestem jego wzrostu i co? jemu to odpowiada. Bo nie zakochał się w moim wzroscie, w tym, ze jestem taką malutką, słudziutką królewną o wzroście dziecka z podstawówki, tylko ładną, zadbana, młodą kobietą o normalnym wzroście. A takim wysokim co maja 175 nieraz zazdrosciłam i zdarzyło mi sie powiedzieć koleżance, która tyle miałą "jeeej, super masz, faceci sie za toba oglądają bo masz wzrost modelki" ale nie wylewam frustracji na kafe. Dobry Boże.

Gość MaSkotka c
heheh zdecyduj się w końcu czy chodzę do gimnazjum czy mam męża :D Hahah a to dobre, że kobietki poniżej 160 cm zdarzają się tak rzadko jak faceci 145 cm :D Coś masz nie tak z głową :) JAkieś 70 procent moich koleżanek ma poniżej 160cm, 20 procent poniżej 170cm, a 10 procent powyżej 170cm. Więc mało widziałaś :)

ciesze sie ze jestes zadowolona ze swojego wzrostu... a teraz idz ubierz spodnice i pokaz mezu swoje kaczowate nogi... sorry nie moglam :D ja jestem tez zadowolona z mojego wzrostu i mam faceta ktory ma 190 i pasujemy do siebie.. tak jak ty i twoj maz.. coz ale o karierze modelki itp mozesz zapomniec... nie martw sie glowa do gory :)

ojj i miss tez nie zostaniesz :(

Gość MaSkotka c
dzięki, ale ja się niczym nie martwię :) A jakoś nigdy nie marzyłam o karierze modelki :) wolę iść na studia :)

Gość MaSkotka c
ty też nie zostaniesz miss :)

Gość ibrahim ibn jahim
skoro masz tak niskopowoziowe kolezanki to na 100% jestes ze wsi. w duzych miastach juz coraz mniej takich karzelkow.

Gość Carla....la
Ja jebie ale ty jesteś pusta i zajebana

haha :) tobie jednak nie chodzi o ta kolezanka co o tobie gadala tylko poprostu o wzrost... :D :D :D niestety juz nic nie zmienisz... bedziesz ta dziewczyna ktora sie nie wyroznia... a tera siup do roboty!

Gość MaSkotka c
Carla....la A ty jaka kobieca ze swoimi przekleństwami. Ale to nie twoja wina, to wina nadmiaru testosteronu, jaki masz w sobie :)