Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barsa

ile dni najdłużej nie myłyście miejsc intymnych

Polecane posty

no ale skoro 1,5 tygodnia tam nie myłąs to się wcale nie myłaś ? to obrzydliwe :O fuj co za brudas z autorki

Gość mysle ze to nie prowo
max dwa dni mysle, wiecej nie jestem sobie w stanie przypomniec...okropienstwo, ja myje sie 2 razy dziennie ( wieczorem wanna dla relaksu rano szybki prysznic) czasami tylko rano ale wieczorem chocby sie palilo i walilo musze zmyc makijaz, umyc zeby i reszte, jakos nie wyobrazam sobie polozyc sie obok meza brudna..:O

Gość smierdzi stara krwia
:O

Gość KACIAA TO JENNY!!!wierzycie
wierzycie w jakieś prowo i się podniecacie nim. Kobieta nie mogłaby się tak d.ługo nie myć ja bym po 3 d niach skończyła w szpitalu przecież to by piekło i swędziało

Gość w ciąży w ciąży...............
To co napisała autorka to obrzydliwe. Podmywam się 2 lub 3 razy dziennie - wtedy jak załatwiam coś grubszego a w ciąży to już wyjątkowo tego pilnuję, nawet jak wymiotowałam po kilka razy dziennie i miałam okropne bóle głowy to nie szłam spać bez umycia się i pierwsze co robiłam rano to myłam.

Gość gumofilc
jak się uzywa "husteczek" to musi być nieświeżo.. co innego chusteczek :P

Gość drtfgvybhj
Obrzydliwe jest to, co piszecie na taki temat.. ta dosłowość.

Gość drtfgvybhj
* dosłowność

Gość myjcie sie
Myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny

Gość blablala
Ja wierzę, że takie kobiety istnieją. Znam nawet jedną. Ale ona to cała śmierdzi. Wiecznie tłuste włosy, jedzie potem, z buzi jej cuchnie, aż niedobrze. W pracy to każdy się trzymał z daleka od niej. Ale ona od dziecka była z higieną na bakier. Widuję się z nią raz na ruski rok, a jak czasem wpadnie to mój chłopak od razu z domu wychodzi. Kiedyś okno na oścież w pokoju otworzył, bo nie mógł wytrzymać. Każdy chłopak ją zostawia. Jeden to jej nawet kąpiele robił, niby takie romantyczne i chwaliła się tym w pracy. A my lałyśmy ze śmiechu. A brzydka dziewczyna nie jest. Próbowałam z nią rozmawiać, ale ona nie znosi żadnej krytyki pod swoim adresem.

Gość kaskaadaja
ja 5 dni ale w między czasie używałam chusteczek nawilżających ale to nie to samo co kąpiel. Byłam z dzieckiem w szpitalu i na złość w ty czasie okresu dostałam:( dziecko mam małe i bardzo absorbujące więc wyjście do wc na dużej nie wchodziło w grę a z nikim innym nie zostanie.

Gość gość
Z jakieś 4 dni nie myłam cipki. Nie chciało mi sie i tak siedziałam w domu. Myłam sie tak pod kranem na szybko tylko stopy i pachy. I wcale nie było tak źle, jednak tego 4 dnia była już bardzo nieczysta więc musiałam ją umyć

Gość Jadzia99
Ja się myłam, zwykłe swędzenie i przyzwoitość wobec otoczenia. Mam maturę i magisterskie też.