Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaleksandra201

Jak schudnąć 10 kg? Pomóżcie!!

Polecane posty

Witam, chciałabym schudnąć 10 kg, strasznie się czuję teraz ze swoim wyglądem!! Zaczęłam nagle tyć i psychicznie nie wytrzymuje swojego wyglądu bo wcześniej byłam bardzo szczupłą osobą a jadłam dużo więcej!! Obecnie waże 57 kg i mam 162 cm wzrostu. Stosowałam różne diety, głodziłam się i nic, nawet zastanawiałam się nad zamówieniem tabletek chińskich odchudzających, bo można schudnąć po nich dość szybko.. Boję się, że mam po prostu zaburzenia hormonalne. Brałam tabletki antykoncepcyjne yasminelle i po odstawieniu nagle waga poszła w górę i również leczyłam się kiedyś na tarczycę!! Napiszcie co mam robić, jak schudnąć..

Gość qqqqqqqqa
to już nie idziesz na amerykanska od jutra????

Gość wlosy grube jak kon
Sluchaj kobietko!!!! Jesli przy terazniejszym wzroscie wazysz tyle co napisala.nie masz ani grama nadwagi.Twierdzisz,ze masz teraz 10 kilo nadwagi-dobre sobie,hahahah,wiec maja te 10 kilo mniej,mailas duza neidowage! Uwazam kolezanko,ze powinnas udac sie do dobrego specjalisty-psychologa,naprawde.

Gość to zalezy jaki jest twoj
po chinskich tabletkach schudlam 30 kg ale dostalam deobry towar, wzielam 5 opakowan i nic mi nie bylo, kolezanka wziela jedno i sie przekrecila, rozleciala sie jej watroba, wiec ryzyk fizyk zreszta ostatnio zamawialam u nich, nie przyslali ani sie nie odezwali, moze ich zgarneli, to nie jest legalne

Gość to zalezy jaki jest twoj
po amerykanskiej bedziesz wygladac jeszcze gorzej, nie chudniesz juz, bo wage masz w normie, organizm sie broni, chinskie tez nic by ci nie daly

Włisz się katowac jakąś glodowka żeby schudnąć niż iść i zrobić sobie badania i się przekonać czy to nie hormony sa przyczyna? Przecież to - sorry, że ujmę to dobitnie - głupota :D Przecież jeżeli masz kłopoty z hormonami, to nawet jeżeli jakimś cudem schudniesz, to po jakimkolwiek zlagodzeniu diety i tak zaczniesz natychmiast tyc od nowa? A restrykcyjne diety tym bardziej zaburzaja gospodarkę hormonalna :P Jaki w tym sens? Będziesz glodowac do końca życia?

Gość Olcia Dubicka
Jeśli boisz się że masz zaburzenia hormonalne to idź do lekarza bo jeśli masz problemy z hormonami to warto najpierw zadbać o to a dopiero później pomyśleć jak to połączyć z odchudzaniem. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość monia65l
Przede wszystkim, warto jeść posiłki regularnie. Starajmy się zawsze pamiętać o pożywnym śniadaniu. Jedząc obiad powinniśmy unikać tłuszczu, czerwonego mięsa oraz ziemniaków. Zupy ze świeżych warzyw, surówki oraz białe mięso tak przynajmniej przeczytałam na pomocpiediatry.pl

Gość gość
a ile ty masz lat kobieto??? bo raczej nie wrocisz do wagi z wieku 18 latek i nie zaczymasz jej.

Gość betty3
Na początku odpowiednia dieta i ćwiczenia. Wywal z diety tłuszcze i zadbaj o składniki - owoce,warzywa, ryby itd. Ja do tego brałam jeszcze witaminy z www.vitamall.pl Zwykłe witaminy, żadne tabletki cud. No i dużo ruchu. Narazie pozbyłam się 3kg ale nie zamierzam się poddawać. Powodzenia :D

Gość gość
Ruch, dieta i zdrowe nawyki no i czas i systematyczność:)

Gość Marlena

Mi udało się schudnąć 10 kg. Zmieniłam swoje nawyki żywieniowe, zaczęłam więcej się ruszać i efekty widoczne gołym okiem. Zastosowałam dietę Sandruni, poczytaj sobie https://dietasandruni.wordpress.com