Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznanski kwiatek polny

uwaga uwaga. w stopce noxy to nie sa jej nogi :O

Polecane posty

Gość Żal tego czytać -,-
Studiujesz??? Gdzie??? W Pierdzizewicach czy innych Chujowicach? :D Mvahahahahahahahahaha, jedzie absurdem na kilometr.:o

Gość Żal tego czytać -,-
'' Mam nadzieje, ze cie ten bachor rozerwie tak, ze miesiac na dvpie nie usiedziesz '' :D:D:D:D:D

Gość grgtgghdhgg
a te twoje inspracje to też mają dzieci i co nic nie osiągneły?

huj cie to obchodzi gdzie ja studiuje, pare razy juz pisalam, za to ty opowiedz jak tam w zawodowce bylo :classic_cool: taaaa, zegnasz jak zwykle :D zaraz sie znowu wkurwi i cos bedzie pisac bez ladu i skladu :D :classic_cool:

Gość grgtgghdhgg
no odpowiedz na moje pytanie bo czekam

Gość grgtgghdhgg
no czemu się wykręcasz a mojego pytania?

hahaha pozeganala sie :D::D:D:D:D wiedzialam :D:D:D:D:D ja sie ciesze NASZYM zyciem :) a ty sie ciesz zyciem kota ktorego pozresz w akcie desperacji :D zreszta pewnie tylko to jecie z tym twoim brzydalskim fagasem:D

Gość boshe jak ja jej
kwiatek daj spokoj, przeciez nox to jakis bezplodny brudas. Matka jej nie kochala i wyzywala sie na niej za swoja rozerwana wagine. Na dodatek ma rozdwojenioe jazni, kiedys tu pisala ze ma dziecko i rodzila przez cc w prywatnej klinice. Ale na szampon do wlosow jej nie stac. tak tak noxi, pielegnuj te swoja wagine i na kazdym kroku podkreslaj, ze nie rodzilas, by jak najwiecej zuli chcialo cie pokryc brudasie

Gość Żal tego czytać -,-
hahahahaha, a mnie choooj obchodzi czy to już pisałaś czy jeszcze nie :o Myślisz, że śledzę wszystkie chujozy, które tu odpierdalasz? Otóż nie, ale czasami dobrze pobyć z plebsem, zobaczyć jakim językiem posługuje się patologiczne środowisko, którego tutaj nie brakuje, widzę po twoim przykładzie. :classic_cool: :P

Gość grgtgghdhgg
no ok ale ty obrazaz tutaj kazda kobietę w ciąży

Gość onan the barbarian
boshe jak ja jej noxelia szmato a ty co osiagnelas oprocz ogolenia sobie brwi? i tak nikt cie nie chce przeleciec naWET ZA doplata, wiec wiesz, daruj sobie meliniaro. ja tam bym puknał Noxelke, ale za daleko mieszka :classic_cool:

Gość Żal tego czytać -,-
Taaa, tłumacz się, tłumacz :classic_cool: Jaki iloraz inteligencji, takie hobby, czego tu więcej wymagać.:D:D:D:D:D

boshe jak ja jej wiem ale co zrobic :D mysle ze sledzisz bo widac ze masz na moim punkcie obsesje i chcialabys choc w 1 proc byc taka jak ja :classic_cool: ona pierdoli raz ze ma dzieciaka raz ze nie pojebana cala jak 102

Gość Żal tego czytać -,-
Haha, nazwałabym to raczej uczuleniem na głupotę, której niewątpliwie jesteś znakiem firmowym.:classic_cool: Tak, pocieszaj się jak możesz...W łeb bym sobie prędzej strzeliła, nie pochlebiaj sobie.:D :P

masz uczulenie? oj przykro mi :) do lekarza trzeba isc, wiesz o tym czy nie? ja nie musze sobie schlebiac wystarczy to, co slysze codziennie od ludzi :D jak na osobe ktora ma mnie w dupie to z uporem siedzisz tu i czekasz na moje wpisy :D to mi tez schlebia :classic_cool: zalosna jestes, ale przynajmniej smieszna :D

Gość Żal tego czytać -,-
Złotko, ty tu robisz za cały pułk kabaretowy.:D:D:D

Gość Żal tego czytać -,-
A po co to leczyć? Nie ja mam problem. Ja mam przynajmniej świetną zabawę czytając cię, nie myślałaś o pracy w kabarecie? :P Bo wiesz... tak zwana uroda przemija, a pod latarnią to podstawa, prawda? Zresztą nie pytam, przecież wiesz to z doświadczenia, kochaniutka. :D Oj tam, oj tam, od razu śledzę. Raczej podziwiam głupotę, no ale jeśli ci to schlebia...;););););) Ach tak? Słyszysz to od ludzi? To ciekawe co jeszcze tu robisz, idź, idź, niech cię podziwiają buahahahahahahahahahahahahahahaha.:D:D:D Dooooooooooooobre.

Gość Żal tego czytać -,-
Hehe, to dobrze, bo ty już jesteś poza poziomem. Jakimkolwiek. :classic_cool:

za duzo sie nasluchalam juz na dzis :classic_cool: hahahaha jaka wyobraznia :D nie ty masz problem :D ty masz problem bo masz mnie ponoc w dupie a siedzisz tu i piszesz :D i to do siebie, to ty pewnie dypu dawalas :D na bank jakby to moj tz powiedzial :classic_cool:

Gość Żal tego czytać -,-
Ach, udowodnij.:D Bo twoje dowody na dawanie dupska niedługo będą baaardzo widoczne. :P TŻ, haha widzę słówka z wizażu podchwycasz, nie ma to jak lans :classic_cool: a piszę, piszę, a wiesz czemu? bo dawno nie miałam do czynienia z takim...zjawiskiem, dla mnie to nowe doświadczenie - rozmowa z ćwierćyntelygentką :o:o:o