Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bastian SZWAJSZTANGER

Nie puściłem ją na wyjazd a ona mówi, że ją ograniczam..

Polecane posty

Otóż moja panna i jej dwie (atrakcyjne i szalone koleżanki) miały teraz tydzień urlopu i uwaga.. chciały zabrać moją kobiete do Egiptu na tydzień wakacji no sorry , ale nie jestem głupi, nie zgodziłem się na to aby moja kobieta sama z koleżankami (które są dobrymi kurewkami, jestem przekonany że popuszczą szparki jakiemuś brudasowi tam) jechała na tydzień do Egiptu.. powiedziałem jej, że sorry ale się nie zgadzam, za bardzo mi na Tobie zależy i nie wyobrażam sobie abyś miała tam jechać sama z koleżankami i dodałem, że jeżeli mnie kocha i nie jestem jej obojętny to żeby zrobiła to dla mnie i tam nie jechała, ponieważ ja sobie tez nie wyobrażam abym np sobie sam z kolegami na tydzien na Ibizie poleciał.. ona odmówiła wyjazdu koleżankom, ale stwierdziła, że ją ograniczam i ogólnie ma focha na mnie i tak jakby obojętna się zrobiła, do tego jestem przekonany , że te dwie szmaty-czyli jej koleżanki napewno ją jeszcze nakręcają, żeby mnie zostawiła, że ją ograniczam bla bla bla... i szczerze się boję.. że pod naciskiem tych durnych koleżaneczek ona zmieni zdanie co do wyjazdu i co do mojej osoby ale chyba zgodzicie się ze mną, że dobrze zrobiłem? ja uważam, że to dowód na to, że mi na niej zależy i że ją kocham

Gość pjona brat
bardzo dobrze zrobiłeś, musiał byś być głupi aby puszczać samą babę w takie miejsce jak egipt.. daleko daleko od domu a wokół pełno ciapatych mord, na bank by się tam popruła-każda by się popruła

To co Ty masz za dziewczynę, że z takimi szmatami się zadaje? Jeździć na wakacje powinna z Tobą.

I dobrze zrobiłeś. Nie wiadomo, co za namową tych kurw mogłoby jej przyjść do głowy, tak trzymaj.

Gość mańka.dzik
głupi jesteś jak miała by cię zdradzić to może to zrobić jak idziesz do pracy.To że jej koleżanki się puszczają nie oznacza że ona też taka ma być

moorland, widać z ciebie taka sama szmata jak te koleżanki :/ co do pytania, co ona ma za koleżanki-to widzicie, wygląd ciągnie do wyglądu, moja panna jest atrakcyjna, więc również ma atrakcyjne koleżanki a że koleżanki chwilowo oficjalnie wolne (mówię, oficjalnie.. bo napewno każda z nich się pruję z kimś niezobowiązująco) to jestem przekonany, że tam poszaleją.. po za tym są całkiem ok, no ale mówię.. nie ufam im w tych sprawach i tyle

Moj facet taki sam jest. No ale fakt, że to dobrze świadczy, że Ci zalezy i, że kochasz, dziwne by to było gdybyś był na to obojetny.. Ja mysle ze ona tak naprawde sie cieszy, że ją zatrzymałeś i jej to schlebia, ale mogla sie tez poczuc urazona tym ze jej nie ufasz... Spróbuj z nią o tym pogadac i wyjasnic dlaczego to wszystko, że to z miłości i w ogóle. Miałam bardzo podobna sytuacje i mój chłopak jak mi to wszystko wyjasnił, że za bardzo by sie bał o mnie, ze za bardzo kocha i że za bardzo mu zalezy ,żeby mnie puscic i tesknic. Po takiej rozmowie, zrozumiałam, że to co zrobił było kochane i przede wszystkim z miłosci i pięknie o nim świadczyło i wcale mnie nie ograniczało;)

Gość greghrjt
/// głupi jesteś jak miała by cię zdradzić to może to zrobić jak idziesz do pracy /// to jest nagłupsze stwierdzenie jakie kiedykolwiek kobiety wypowiedziały.. otóz mylisz się dziecinko, wcale tak nie jest.. okolicznosci mają tutaj kolosalną różnice. kobieta wychodzac z bloku i idac do sklepu racej cie nie zdradzi, anwet nie bedzie miała okazji kogoś poznać- idac do koscila tez ale bedac sama z kolezankami pare tysiecy kilo metrów od domu , do tego pod wpływem alkoholu i podrywu jakiegos ciapasa- ryzyko wzrasta bardzo wysoko

Gratuluję partnerów i partnerek w takim razie, skoro sobie nie ufacie i uważacie, że jak będzie okazja to laska się 'puści' 🖐️ Miłego trzymania się nawzajem na smyczy

Gość greghrjt
// skoro sobie nie ufacie // buahaha a co to za durny tekst? ty byś puścił swoją babę do hotelu z piłkarzami portugalskiej kadry w piłce nożnej aby spędziła tam 2 tygodnie jako ich służąca? oczywiście nie "do pracy" tylko na urlop.. aby sobie z nimi mieszkała , no stary nie bądź śmieszny są sytuacje i akcje gdzie nie wolno na coś pozwolić i zaufanie nie ma tu nic do rzeczy

Gość uwazam ze czeka cie rozmowa
bo skoro ona nie rozumie na czym polega związek to ...szkoda na nią twojego czasu .Nie moze tak byc .

Mówimy tu o wyjeździe do Egiptu z koleżankami, a nie mieszkaniu z grupą facetów. Poza tym to tak nie działa - jak laska albo facet będą chcieli zdradzić, to zrobią to niezależnie od miejsca w którym są. A jeśli jest się pewnym związku, to nawet jakby ktoś ci wskakiwał do łóżka nie zdradzisz. A jak jesteś z kimś, żeby tylko być, to sam/sama będziesz prowokować sytuacje do zdrady. Proste. Ty pewnie nawet nie wypuszczasz swojej dziewczyny na wyjście do baru z przyjaciółką?

uwazam ze czeka cie rozmowa - czyli związek polega na zabranianiu sobie wszystkiego, żeby zabezpieczyć się przed zdradą, zamiast po prostu bycia z kimś, komu UFASZ w każdej sytuacji i z kimś kto tobie ufa w takim samym stopniu?

/// Mówimy tu o wyjeździe do Egiptu z koleżankami, a nie mieszkaniu z grupą facetów. /// no racja, ja uważam, że wyjazd do egiptu jest zdecydowanie gorszy.. //Poza tym to tak nie działa - jak laska albo facet będą chcieli zdradzić, to zrobią to niezależnie od miejsca w którym są./// największa głupota jaką kobiety głoszą, niestety to tak nie działa i okoliczności mają naprawdę wielki wpływ na zdradę /// A jeśli jest się pewnym związku, to nawet jakby ktoś ci wskakiwał do łóżka nie zdradzisz/// jasne... znałem już takie związki, gdzie facet puscił babe samą na wyjazd, świezy przykład z roku 2011, zakochana para na maxa.. typ puscil swoją kobiete do mielna z koleżankami i co? pięknie się popruła.. a była taka cudowna i wierna przed wyjazdem.. nie ma czegos takiego jak stu% wiernosc ze strony kobiet, zapamiętaj /// Ty pewnie nawet nie wypuszczasz swojej dziewczyny na wyjście do baru z przyjaciółką?/// i tu się mylisz.. regularnie raz w miesiącu te jej idiotyczne koleżaneczki wyciągają ją do klubu i nie robie jej o to halo

Oj, oj, ktoś się obruszył. Powiedz mi, koteczku, jaki jest sens najpierw się z kimś zgodzić czy komuś ustąpić, a potem się obrażać? Moim zdaniem powinna albo pojechać, albo to olać, ale się nie obrażać. Jest dorosłą kobietą, to ma być jej wybór. To czy weźmie pod uwagę Twoje odczucia to jej sprawa, ale jeżeli pozwala sobą rządzić i ma jeszcze o to pretensje to tak- jest głupia.

Bastianku chyba masz małego fiuta i jeszcze mniejsze ego, że musisz dzieweczki pilnowac na każdym kroku :D:D a skoro zakładasz, ze wystaczy jej tylko zniknąc z Twojego pola widzenia i już rozłoży nogi.. to albo masz ją za zwykłą kurwę, albo faltycznie coś jest na rzeczy:P: boże chron przed takimi bezjajowymi imitacjami faceta :O

enferant... czy jak ci tam idiotko to naprawdę żenujące kiedy kobiety jedyny argument jaki potrafią podać kiedy facet wyjawia prawdę na temat kobiet to słynne "pewnie masz małego fiuta", ja się pytam.. co ma rozmiar kutasa do życia? powiesz mi? bo równie dobrze moge powiedzieć, że jeśli kobieta jest biedna to pewnie ma duży palec u stopy... i tak samo piernik bedzie miał do wiatraka jak w przypadku rozmiaru kutasa ty tępa zdziro, chyba jeszcze żyjesz stereotypami i nigdy nie byłaś dymana i myślisz, że każdy facet marzy by mieć dużego chuja bo inaczej kobieta go zostawi, a kobiety wręcz chodzą z linijkami bo jeśli kutas nie ma 20cm tzn. że będzie kiepski w łóżku.. kurwa jesteś tak dziewczyno żałosna dając taki argument że po prostu szok

Gość Egoisteeee
Ja też jestem taki sam. :(

To jest przenośnia i odnosi się do tego, że dany facet ma bardzo niskie ego. Już pomijam to, że na miejscu tej dziewczyny w ogóle nie byłabym z kimś kto tak szybko traci panowanie nad sobą...

Gość Egoisteeee
Enfant Terrible to imbecyl.

Bastian SZWAJSZTANGER skarbeczku, cofam swoje słowa, ty jesteś mentalnym kastratem :D a i poziom ajkju też bardzo wątpliwy , sądząc po ostatnim wpisie... :P nic dziwnego , ze musisz sie dowartosciowac pilnując swą lubą i stawiając jej "wymagania" .. ech, ech...

Jem gowno :O

Gość ide spac
jestem przekonany że popuszczą szparki jakiemuś brudasowi tam o kurcze jakze jestem wdzieczna, ze moj chlopak nie uzywa tak rynsztokowego jezyka :O

Najwyraźniej ty i twoja dziewczyna jesteście siebie warci, skoro ty po komentarzu na temat rozmiaru penisa tracisz nad sobą panowanie i wyzywasz Ąfą od zdzir, a twoja dziewczyna pewnie ma podobny poziom, skoro z tobą jest i jeszcze się ciebie słucha Najważniejsze to odnaleźć kogoś kto do nas pasuje :)

To ja Egoiste. :classic_cool: