Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dolores_

pytanie o szanse na housing benefit w Londynie!

Polecane posty

Gość zaczarowany olowek1000
powtarzam ci ja sie nie wymadrzam i napewno nie zamierzam ci niczego udowadniac. Skoro uwazasz, ze sciemniam to twoj problem i sama sobie szukaj.

Gość piescikowa anna
Moj szef mieszka w Richmond i z tego co wiem wynajmuje dom 2 pokojowy za 1400 f. Nie wiem skad wy wyczailyscie 2 bed za 850??? chyba jakis garaz przerobiony, albo jakas melina w councilowskim bloku

Gość Jsjjdijdjidi
Za robote sie wez:)

widzisz roznice miedzy domem a flatem? Czy mam ci to przeliterowac?:o

Gość hihihihihahah
tak na richmond to lubie chodzic do clubu jednego nic poza tym. flat za 850 to na pewno cos w bloku z councilu. nie bedzie ladne, inie bedzie ladnie umeblowane. a dla ludzi ktorzy mieszkaja tam w wiekszosci bedziesz zwyklym polaczkiem biedakiem. masz sie czym szczycic ze mieszkasz na richmond za 850 :D

cos jeszcze masz do dodania czy juz dostatecznie ci zal dupsko scisnal...poleczko??:D zalosni jestescie:D obrazac mnie bo mam tani flat buhahahahahahaha

Gość uhuuuuuhuuuu
buhahaha zazdroscimy ci wszyscy. ze siedzisz na councilowskim pudle za 850 w bogatej dzielnicy :D:D nikt cie nie obraza,tylko pisze ci ze jestes biedakiem miedzy wiekszoscia z richmond. utrzyj nam nosa i pokaz swokje piekne mieszkanko w richmond :D ( oczywiscie nie bedziesz nikomu nic udowaniac :D:D )zapewne tak napiszesz :D myle sie??

Gość eci peci krew ci leci
olowek jeszcze tu jestes? czym sie masz jeszcze zamiar tutaj pochwalic? motorowka zaparkowana na tamizie w richmond czy moze wlasnym jeleniem w parku? co nei mozesz zniesc ze ktos ci dogryzl bo gadasz bzdury?

zapraszam na kawke juz pisalam :D gdyby was nie bolalo olalibyscie sprawe. Zawisc i zazdrosc z was wychodzi :D ale coz wiekszosc z was tak ma. W koncu Polak Polakowi wilkiem. I wy potwierdzacie to w 100% :D zal mi was doprawdy.

Gość eci peci krew ci leci
sama tu przylecialas znowu dzis, wczoraj dyskusja sie jakby zakonczyla a ty musialas dodac swoje 3 grosze dzis...

:D serio? To po co odpisujecie? Buhahahahaha

Bez kitu ołówek nic nikt nie napisał prócz tego, ze miałas farta z tym flatem bo ciezko cos znalesc za taka cene na Richmond :o A ty toczysz piane i sie nakrecasz jak Ci wszyscy zazdroszczą.. Dżizas nie zrozumiem takich ludzi.. Wywyzszac sie beda, ze mieszkaja w takiej a takiej dzielnicy :o Typowo po Polsku.. A mnie g* obchodzi gdzie mieszkasz, tak jak g* mnie obchodzi co kto mysli o tym gdzie ja mieszkam. Nie ma to jak zgrywac panisko na kafeterii - forum juz bardzo niskich lotów.. :o Ale jak to Ci ma poprawic samopoczucie.. ;)

Angelowa przeczytaj sobie kilka ostatnich postow. Nie tocze piany, mam ubaw z tych co nazywaja mnie polaczkiem w councilowskim bloku. No bo przeciez polacy to tylko w takich mieszkaja, co nie??:o

Gość ncghfhf
to raczej my z ciebie mamy ubaw bo chcialas sie popisac niesamowita posiadloscia w richmond a wyszlo ze mieszkasz w councilowskim flacie pewnie w otoczeniu chavs i innej patologi

Gość Dolores_
No raczej tu nie chodzi o zazdrosc zaczarowany olowku. Naprawde nie ma czego.Moze ci sie udalo i mieszkasz przyzwocie, moze nie konca, co dla jednych jest dobrym standardem dla innych moze byc nie do przyjecia i odwrotnie. Takze nie wiadomo, moze miales/as fuksa a moze nie..... Ale nikt ci raczej nie ma czego zazdroscic.

Gość asdfgfds
za 850 na richmond taaak sa to councilowskie .:D

i probujecie mi councilowski flat wmowic. Dolores, nie pisze o tobie, ale inni coz...Zazdrosnicy i tyle, pewnie sami mieszkaja w 20 w 3 pokojowym mieszkaniu i zal im dupska sciska:D prosze bardzo jezdzcie po mnie. POkazujecie tylko brak klasy, ot polski plebs z was wychodzi :)

Gość efhnsrtjrtjtj
no tak wszyscy ci zazdroszcza tych "apartamentow" za 850 f na richmond buhahahaa zalosna to ty jestes, ktos sie zapytal o ceny mieszkan a ty wyjechalas z jakas niewiarygodnie niska cena jak na tamta okolice, ktos cie skrytykowal ze glupoty gadasz z ty ciagniesz i ciagniesz ten topik, daj sobie spokoj juz bo jestes nudna jak flaki z olejem, jak dla mnie mozesz i mieszkac w wielkiej willi na notting hill za 600 f miesiecznie ale nie zmienia to faktu, ze przecietna cena wynajmu w tamtych okolicach jest 4 krotnie wyzsza

Gość asdfgfds
zaczarowany olowek-widze masz problem z ludzmi nie tylko na tym temacie :D:D no ale jak moze byc inaczej jak to takie madre i wszystko wiedzace no i wszyscy jej zazdroszcza,co ty masz w glowie skoro widzisz tu zazdrosc. ludzie di nawet linki daja to mieszkan z richmond,a ty dalej swoje.smieszna jestes:D

Gość ahahahaha:D:D
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHA to ta idiotka znowu przylazla, co od plebsow tu wyzywa,zaraz sie wkurzy i bedzie polaczkowac :D:D:D ty durna cipo,cos znow wymyslisz na dzisiejszy wieczor :D:D

dawajcie dalej zazdrosne, pozbawione klasy polaczki:D chetnie poczytam wasze wypociny.

Gdybys miala klase,juz od dawna dal bys sobie spokoj, z odpisywaniem. Skoro tacy zli tu sa, i ci zazdroszcza..olej. Ale ty dalej..:D

bo mam ubaw i nie ma to nic wspolnego z posiadaniem klasy :) to nie ja zaczelam wyzywac, polaczkowac. A jak maja takie nerwy to moze meliska zamiast kafe. P.S. Zapraszalam na kawke dwukrotnie, ale jakos nikt nie mial odwagi sie zglosic. :D

i Wy się dziwicie czemu Brytyjczycy mają takie złe zdanie o Polakach jako o narodzie, skoro tylko kombinujecie jakby to coś skubnąć z socjalnego. Masakra.

Gość dfghdfh
a co brytyjczycy wiedza o plakach?? nic!!! to ze biera benefity o niczym nie swiadczy,bo angole robia dokladnie to samo! i nie tylko !!! polowa anglii to robi, z wszystkimi narodami ze swiata!!!!!!!! :D:D

co z tego, ze Brytyjczycy biora? Dlaczego jak jest temat o benefitach zawsze pojawia sie zdanie, ze "Brytyjczycy biora i reszta swiata tez". No i co z tego?? Takie porownywanie jest conajmniej smieszne

Gość dfkghvrjkghvfgjh
NO WLASNIE i co z tego!!!!!! Z e polacy teaz biora!! I co z tego ze ktos mowi , ze brytyjczycy przez to maja zle zdanie o polakach:D to jest smieszne lwasnie:D:D

Brytyjczycy dlatego maja zle zdanie o polakach... Buhahahaha :D No faktycznie, skoro wiekszosc nie kiwnie palcem z kanapy i ciagnie benefity na kazdej mozliwej plaszczyznie :o U mojego męża na stanowisko chefa w kuchni ktorys z kolei angolek "po znajomosci" przyszedł i znowu rezygnuje.. Bo ciężko, raczki bolą, przerwy nie ma.. Bidulki takie.. A jak ktos uczciwie zapierdziela, skladki odprowadza a nalezy mu sie pomoc na mieszkanie czy dziecko to juz polaczek na benefitach ktorego angole nie lubia :o Tsss.. Bo tylko z rodziawiona gębą potrafia , ze "im prace zabieramy"- ciekawe, że procz kierowniczego stanowisko to zadna angielska ciota nie wezmie roboty za najnizsza krajowa, albo nawet lepszej ale ciezkiej. Wymowka dobra jak kazda inna, polaki przyjezdzaja i zabieraja prace to biednym tylko benefity zostaja. A i te im chca zabrac polaczki! Zgroza! :o