Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość machinno sekcz

Moja była jest w ciąży i się nie szanuje. Pije, pali a to chyba wpływa na płód?

Polecane posty

Gość machinno sekcz

Zaliczyliśmy wpadkę. Ja nie jestem gotowy na dziecko i powiedzialem jej że alimenty mogę płacic i chce sie z dzieckiem raz w tyg widywac. Nie utrzymywałem z nią kontaktu ale dowiedziałem się ze ona podobno cały czas pije i pali a jest jeszcze w ciąży. To wpływa na płód? Jaka jest szansa ze poroni?

Głównie jest szansa że urodzi astmatyka z zespołem alkoholowym FAS, czyli niedorozwinięte umysłowo dziecko

Gość machinno sekcz
No ale może poronic? Zależałoby mi żeby poroniła. W sumie jak dziecko jest chore to też mozna je gdzies oddac prawda?

Raczej marna szansa na poronienie, a większa na kretyna. Można oddac, jasne, a nawet zostawić w szpitalu, tylko to trochę niemoralne i nieetycznie - nie uważasz ?

Gość machinno sekcz
No wiem. Ona zawsze taka była. Myślalem że przestanie na te kilka miesiecy skoro juz zaciazyla.

Gość simian raticus
OSZCZĘDZCIE POLAKA! DAJCIE MU ŻYĆ! LEAVE THE POLACK ALONE!

Gość machinno sekcz
Ja nie chce tego dziecka, ona raczej warunków na nie też nie ma wiec lepiej je gdzies oddac skoro za późno się zorientowała i usunac juz nie mozna było.

Gość machinno sekcz
Do tej pory się zastanawiam jakim cudem zrobiłem tego dzieciaka, nie wiedziałem, że moje 8 cm. jest takie zdolne. :classic_cool:

Gość machinno sekcz
Jestem śmieciem i jutro z samego rana poddam się utylizacji. :classic_cool:

Gość skad sie biora tacy
popierdolency?

Nie no, jeśli chodzi o to, czy lepiej oddać, czy zostawić nieodpowiedzialnej matce, którą za parę miesięcy zobaczymy w UWADZE w związku z jakąś tragedią, to jasne że lepiej oddać, najlepiej zostawić w szpitalu z oświadczeniem, lub oknie życia, żeby była mozliwa adopcja

Gość moniśkaa
przecież i tak ją zostawiłeś, to tak samo jakbyś oddał gdzieś dziecko. Dziecko może być chore, ale może być zupełnie zdrowe i jak dorośnie to ci wpierdoli i mamuśce swojej też!- po co je na świat ciągnęliście jak nie byliście odpowiedzialni za własne decyzje. proponuje ci sterylizacje, żebyś już więcej nie miał dzieci! a myślenie o poronieniu z twojej strony jest po prostu jak aborcja. nawet nie przychodz oglądać swojego dziecka po porodzie!!! żal cie dupku.

Gość machinno sekcz
Poszukałem w necie o tym piciu w ciąży i tak pisze: Spożycie alkoholu w I trymestrze ciąży: uszkadza mózg; osłabia rozwój komórek; atakuje główne organy płodu takie jak serce czy nerki; prowadzi do deformacji twarzy; powoduje poronienia. Spożycie alkoholu w II trymestrze ciąży: osłabia rozwój mózgu; powoduje poronienia zagrażające życiu matki; uszkadza mięśnie, skórę, gruczoły, kości i zęby. To jak ona jest jakoś w 5 albo 6 miesiacu to jest jeszcze realne poronienie tylko musi duzo wypic?

Gość machinno sekcz
Jak to skąd? Mamusia mnie powiła, ale kurwa dużo chlała w ciąży i ćpała z menelami.:o

Gość machinno sekcz
No ja jej powiedziałem ze moge placic alimenty wiec ma pomoc ode mnie

Gość machinno sekcz
Do komory gazowej ze mną! No to sruuu!

Gość wscieklaaaaaa
Boże człowieku jaki ty głupi jestes!! Już nawet nie mówie o niej... ona to może jeszcze sie tlumaczyc że została sama i sobie nie radzi, ma doła ale ty ?? Skończony śmieć!!!! Najlepiej zmajstrować i zostawić bo po co wychowywać ?? Eh szkoda słów dla mnie nie istniejesz... obyś nigdy nie miał dzieci a i kobiety skoro uszanowac nie potrafisz...

za 20 lat to dziecko powinno napluć Ci w twarz i Twojej byłej. Kolejny tatuś ruchacz od 7 boleści i mamusia debilka.

Gość wscieklaaaaaa
on sobie jaja z ludzi robi ;/ nie mozliwe zeby byl tak walnięty...

Gość machinno sekcz
jak bum cyk cyk wychowywanie dzieciaka to orka wyje to ciagle i ogranicza Dokładnie. Dlatego też powiedziałem że nie chce się w to bawić. Nie zostawiłem jej samej. Powiedziałem ze jej moge kasy troche dawac.

Gość wscieklaaaaaa
jesuu :( Ja potwornie pragnę dziecka, chodź jeszcze nie na nie czas... ale jakby nawet sie trafiło to bym się cieszyła, dziecko to cud a nie problem!! Może obowiązek jest ale ile radosci... zrozum że kiedys dotrze do ciebie co chciałeś zrobić i wtedy sie obudzisz... i znienawidzisz sam siebie...

Gość machinno sekcz
sram mordą :classic_cool: