Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość machinno sekcz

Moja była jest w ciąży i się nie szanuje. Pije, pali a to chyba wpływa na płód?

Polecane posty

Gość machinno sekcz
Taaa, głupiemu, spójrz na siebie, prawda w oczy kole, lepiej siadać na innych niż popracować nad swoim nieogarniętym rozumem. :o Brawo. Pokazałaś klasę, tępa strzało. :P

Gość machinno sekcz
Szkoda, że tak namiętnie nie udzielacie się na topikach o aborcji. :P Pomyślcie nad tym zamiast atakować osobę która ośmielała się skrytykować bogu ducha winnego autora. :o

Nie jestem psychologiem. Dziwi mnie tylko że masz tyle lat co ja a zachowaniem prawie dorównujesz autorowi. Jemu jeszcze wszystkie synapsy się nie utworzyły ale tobie już powinny. Kto w wieku prawie 20 lat robi podszywy i szaleje zeby kogoś ośmieszyc?

Gość machinno sekcz
Aaaaa jasne, wiedziałam. :P Powiem ci dlaczego - bo ja w przeciwieństwie do was nie potrzebuję czarnego nicku na kafe, nie bywam tutaj codziennie, to nie moje życie, wolę real. :classic_cool: A kwestia podszywu była wyjaśniona wcześniej, cofnij się może znajdziesz a jak nie to trudno. I nie bądź taka sztywna, trochę więcej życia dziewczyno, spontanu. ;)

Gość machinno sekcz
Jesteś za aborcją i śmiesz mnie oceniać? Masz w ogóle na tyle tupetu i czelność? A to dobre! Laska, która jest za zabijaniem malutkich bezbronnych dzieci najeżdża na mnie bo nie przytaknęłam gówniarzowi w jego wątpliwych planach.

Gość machinno sekcz
Laleczko ja mam zryty, a ty nie masz go wcale. :P Więc dzięki za komplement tak czy siak. ;)

Tępa to jesteś Ty . tak pokazałam klasę w przeciwieństwie do ciebie. Nikt nie stoi po twojej stronie ,czyli według Ciebie wszyscy są głupkami iwszyscy pokazali klasę.? ograrnij sie dziewucho! zanim cos napiszesz przemyśl stro razy. piszesz na mnie rzeczy,które są nie prawdą bo chcesz obronić siebie nie udaje cisie too . pisz co chcesz nie wzrusza mnie to . ja mam z Ciebie ubaw,tymbardzijej,że nie jestem teraz sama. pociśk. Kupię Ci jednak te kredni,zajmiesz się tym -każdemu na lepsze wyjdzie dobranoc kalaruchy pod poduchy1żmijko : *

Gość machinno sekcz
Hahahahaha, nie wszyscy - tylko ty i blondyna. :P Buahahahahahaha, byli tutaj ludzie, którzy pisali takie rzeczy autorowi jak i ja, więc widać nie jestem w tym osamotniona. To, że ciebie tu nie było wtedy, to nie moja wina. :P Taaa, sobie kup, ale kulki analne i jazda w dupę, bo widać nudzi ci się. Ta co ja wymyślam na ciebie? Dobrze wiesz jak było z gadu a teraz się wykręcasz, bo wolisz się oczyszczać. Będziesz się smażyła w piekle mvahahahahahahahahaha. Zdaje się, że miałaś już iść a ty siedzisz i czytasz, gumowe ucho. ;/

Gość machinno sekcz
blondyna lecz pamiętaj, że dzięki tobie a najbliższych dniach zostanie zamordowanych kilkoro niewinnych dzieci, pamiętaj, przyczyniłaś się do tego w 90% , więc wara ode mnie ;) ta, idź i ty, bo dyskutować to ty nie umiesz, byle oskarżyć i zjechać, a podobno to ja jestem w tym mistrzynią a tu suprajsss :classic_cool:

Gość machinno sekcz
jestem dziecinna, bo nie jestem za aborcją? nie rozśmieszaj mnie, dla mnie i tak jesteś morderczynią, twój stan umysłu jest.

Gość machinno sekcz
a najlepsze, że próbowałaś mnie wpędzić w poczucie winy, ty to jesteś jednak nienormalna, odbijać piłeczkę w ten sposób? nieładnie :P zresztą, nie pierwszy raz już zasłynęłaś na kafe !

jestes dziecinna bo sie dziecinnie zachowujesz. Wyzywasz innych i podszywasz jeśli coś ci sie nie podoba. Co do aborcji to uwierz mi jak dorosniesz lepiej to zrozumiesz

Gość machinno sekcz
Nie wypowiadaj się o wyzywaniu skoro pierwszym słowem, które do mnie skierowałaś była soczysta wiązanka na dzień dobry. :classic_cool: Jeśli mam dorosnąć jak ty i być ZA to kooorwa wolę być dziecinna w twoim mniemaniu. Wiesz? Bo twoje zdanie wisi mi i powiewa.

Moje zdanie ci nie wisi i nie powiewa bo jeśli by tak było to fakt ze jestem za aborcja by cie nie przejął a ty z tego uczyniłaś coś wow.

Gość machinno sekcz
Akurat aborcją się przejmuję, bo kiedy widzę takie zimne i wyrachowane suki jak ty to owszem, przejmuję się. Ale powtarzam - nie tobą. Ty na mnie nie robisz wrażenia, bo jesteś hipokrytką i tyle. ;) A hipokryci to najgorsze coś, co istnieje. A właśnie, miałaś już iść, nawet się pożegnałaś, ale widać, że lubisz pyskować, czo?

Gość machinno sekcz
wiem dużo, może nawet więcej niż bym chciała, półmózgu ! żegnam z pogardą :classic_cool:

Widzę,że jeszcze tu wczoraj syknełaś jakiśmś "przemówienkiem" Myślisz,że zabłyśniesz? Chyba tylko w swoich oczach. Cały czas podpierasz się tym gadu o myślał by kto. To co chciałam napisac to napisałam,zresztą co Ty uważasz że ja mam gadu tutaj dawać czy on żeby wszyscy widzieli . Od tego jest kafa. Ale widzisz Ty pozbawiłaś szansy pisania i nie tylko ze mną , inni też wcześniej zrezygnowali widząć takiego błazna. Starasz się wybić nie prawdą. Jesteś nieokrzesana. Tagże dziewucho jak matka Cię nie nauczyła to ku rwa nie wpi erdalaj nosa w to co Ciebie nie interesuje i nie przeszkadzaj w tym ludzią kacie.;]

Gość Kniiggyb
Ale jestes glupi..

Tak ławto można Cię rozpoznać wszędzie gdzie tylko pisałaś, tylko ,że zawsze pod innymi nickami,jedynie co u Ciebie się nie zmienia to głupota;]