Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość machinno sekcz

Moja była jest w ciąży i się nie szanuje. Pije, pali a to chyba wpływa na płód?

Polecane posty

Gość machinno sekcz
No ja autor. Daj gg pogadamy normalnie.

Gość machinno sekcz
prowo to prowokacja matole, taaa a największym jesteś ty idioto :P

Gość machinno sekcz
Jaka prowokacja. Ja tu rady szukam ale tylko fudii jakos ogarnia mój problem.

Gość machinno sekcz
sraka jak nie wiesz jaka :P haha, problem masz dzieciaku? to wracaj do lekcji, prowo oceniam na 0/10 :o

NIe pocieszam ani go nie popieram . Naucz się lepiej czytac ze zrozumieniem bo długo tak nie pociagniesz. Oceniam CIę po twoich postach , wiesz na ich podstawie moge już dużo stwierzdić;] dać Ci kredki?

Gość machinno sekcz
fudii widać zresztą taka rozgarnięta jak i ty, nie dość, że wierzy w prowo ( buahahahahahahahaha ) to w dodatku zaciesza japę, bo doradza młodocianemu tatuśkowi który zbłądził myśląc że go cudownie nawróci, oooł jeee :classic_cool:

Gość machinno sekcz
dostane to gg bo chce jeszcze o cos zapytac.

Gość machinno sekcz
Więc nie trudź się i mnie nie oceniaj. Skup się na autorze, który piertoli, że najlepiej by było jakby jego laska poroniła itd...:o Ty widać szukasz zaczepki, bo nie mogłaś się powstrzymać i zamknąć się, nie, musiałaś się wpiertolić i wyjechać z wiązanką do mnie. ;) Tobie proponuję mazaczki!

Tak chcę mu pomóc a Ty własnie cieszysz japę.

Gość machinno sekcz
A cieszę, bo mam ubaw. Oboje siebie warci. Jak go popierasz to współczuję, bo jeśli ja jetem bezmózgiem to ty mniej niż zero.:o

Gość machinno sekcz
nic mi pomagac nie musicie tylko doradzac.

Ja szukam zaczepki ? Jesteś śmieszny. Chyba Ty pisząc tutaj jakieś farmazony. I uważasz ,że to jest normalne? To sory chyba z twoją główką jest coś nie tak..

Gość machinno sekcz
'' Ja nie chce tego dziecka, ona raczej warunków na nie też nie ma wiec lepiej je gdzies oddac skoro za późno się zorientowała i usunac juz nie mozna było. '' Masz swojego bohatera.:D Doradzaj mu dalej.

Gość machinno sekcz
Taaa, Ty, bo kto inny jak nie Ty stwierdził, że jestem bezmózgiem? A tam, dla Ciebie mogę być trollem, bezmózgiem czy kim tam chcesz, przynajmniej nie jestem autorem tego topu i od razu mi lżej na duszy. Takie rzeczy o własnym dziecku, mam nadzieję, że to faktycznie prowo, ty zasrany tatusiu!

Gość machinno sekcz
ona jest w ciazy wiec jeszcze dziecka nie ma.

Po raz kolejny pisze czytaj ze zrozumieniem . Nie popieram tylko doradzam .

Gość machinno sekcz
'' Ona odda dzieciaka na pewno bo po co ma go trzymac. Tylko to trzeba je oddac do jakiegoś zakładu no nie? '' A po co się '' trzyma '' dzieci jełopie? Weź jebnij się w łeb, byle z rozpędu!

Gość machinno sekcz
Dobra teraz to już poważnie spadam. Skoro tu tak reagujecie to moja rodzina pewnie nie lepiej zareaguje. Dobrze jest jak jest. Nic nie bede zmienial. Dzięki

Gość machinno sekcz
Toteż napisałam DORADZAJ. Również polecam czytanie ze zrozumieniem.:P

Gość machinno sekcz
A spadaj, następnym razem wymyśl śmieszniejsze prowo bo to było kiepskie, żałosne, nieudane i niesmaczne !!!!

Jeżeli masz jakiś problem z tym bo widze ,ż emasz to nie wchodz tutaj i nic nie pisz. Autor ma problem , napuisał to jego sprawa . Mam w sobie kulturę w przecieństwie do Ciebie i nie będę go potępiac tylko postram się znalezc jakies wyjscie . Ale widze ,że tego nie pojmujesz to jest za cięzkie na twoja głowę .

Ty nie umiesz czytac ,że zrozumieniem . Radzę prześledzić od poczatku moje posty a nie stwierzdać tak poporstu.

Gość machinno sekcz
No jasne obrażaj mnie dalej. Możesz mi dosrywać ile chcesz, ale powtarzam, nie ja zaczęłam. '' Mam w sobie kulturę w przecieństwie do Ciebie '' Nie widać. ;) Już się dowartościowałaś? To spoko, ale nie udawaj świętoszki, bo nie ja pierwsza do ciebie wystartowałam z ''kulturalnymi'' wiązaneczkami, więc...To ty masz problem, nie ja.

Jak nic nie bedziesz zmieniał to zle postąpisz.

Gość machinno sekcz
Jasne, nie potępiaj, niech lala się zapije na śmierć i choooj z dzieckiem, tak? Taaa, widać jak cię posłuchał. ;/

Gość machinno sekcz
Właśnie dobrze postąpię. Skoro wy tutaj naskakujecie na mnie tz ze moje otoczenie jak sie dowie o ciazy tak samo zareaguje. Lepiej zeby ona po porodzie oddała dziecko i nie mówiła ze jest moje. Wtedy nikt sie nie dowie.

Gość machinno sekcz
Naskakuję na ciebie, bo jesteś nieodpowiedzialnym, niedojrzałym, głupim gnojem a nie dlatego, że laska jest w ciąży! Rozróżniaj pojęcia niemoto! Zresztą to i tak prowo!

Gość machinno sekcz autor
Ja to odczuwam tak że naskakujesz na mnie bo zalałem laskę w młodym wieku.

Ja nie 'dosrywam' Ci. Próbuje Ci coś wytłumaczyć . Inni tez pisali ,że normalnie porażka z tymi postami . Tak napisąłam bo aż się samo nasuwa ,żeby napisac tak to może by coś tam Ci zaświtało,że ludzie chcą normalnie pisac .

Gość machinno sekcz
Odczuwaj to jak chcesz! Zrobić to każdy głupi potrafi jak widać ale wychowywać to nie, nie, dziękuję, postoję! Nie zasługujesz ani na dziecko, ani na nic więcej! Tyle.