Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość machinno sekcz

Moja była jest w ciąży i się nie szanuje. Pije, pali a to chyba wpływa na płód?

Polecane posty

Gość machinno sekcz autor
Przecież ja nie chce tego dziecka wiec logiczne ze na nie nie zasługuje.

Gość machinno sekcz
Mogłaś normalnie, a nie od razu bezmózg.:o Ale kij z tym.

To zrób coś ! Zainteresuj się nią skoro juz tak sie stało . Jak jej nie pomożesz teraz to potem juz bedzie za pózno

Gość machinno sekcz
Ale ty już na nic nie zasługujesz! Nie mówię nawet o dziecku, ty się do życia nie nadajesz i tyle. :P Co ta laska szczerbata, kulawa czy jaka że dała ci zakisić? Boooże.:o

Z resztą nieważne. Uświadomiliście mi że dobrze jest jak jest. Jeśli coś bede chciał zmieniac i działać w tym kierunku to bedzie reakcja otoczenia nie za fajna a jak zostawie ja i sie odetne to nikt mi nic nie zarzuci. Koniec tematu.

Gość machinno sekcz
Mogłaś, ale nie, lepiej od razu na dzień dobry się przedstawić miejskim slangiem. :D

Przeciez Ci ciagle pisze co możesz zrobić ,żeby wyjśc z tego z twarzą,a Ty swoje

Gość machinno sekcz
Hahahahahahaha, ale cymbał. Lecz się patafianie, bo coś nie tak masz pod kopułą ewidentnie klepki ci brakuje. ;/ 2 wyjścia - albo prowo znudzonego życiem gimgówniarza albo psychol - niedojrzały, głupi, nędzny i żałony.:o

No dobra ,ale Ty tez mogłaś nie pisac tych idiotycznych postów jeszcze z podszywu;]

Nie bzykałbym jakiejś szczerbatej czy cos heh no bez przesady. Dziewczyna normalnie wygląda tylko ze ona troche ze slamsu jest bo jej ojciec bije jej matke i ogólnie maja nie bardzo sytuacje w domu.

Gość machinno sekcz
Pod poważne, treściwe, nie wiejące prowokacją tematy się nie podszywam, bez obaw. Ale takie coś...nie no, brak słów.:o

Gość machinno sekcz
Ona ze slamsu ty jeszcze jakaś inna patologia czy choooj wie co i efekty widać. ;/ Ta, co to dla ciebie za różnica szczerbata, mądra, głupia - byle zamoczyć! Mała hiena. ;/

No fakt beznadziejnie sytuacja i w ogóle i skoro myślisz ,że autor jest niemadry pisząc tak o swoim dziecku z czym się zgadzam to dlaczego zamiast go wyzywac nie napiszesz poprostu,że to jest złe? A jeżeli to jest wszystko prawda?

Gość machinno sekcz
Bo nie mogę czytać tych bredni! I zastanawia mnie czy to brednie wynikające z prowa i nie ma czym się denerwować czy on taki jest serio!

Gość machinno sekcz
Bo ludzi już mu pisali, że to złe. Nawet Ty i to od ilu już minut a on jakby ślepy i głuchy był! Albo niedorozwinięty! Więc moje gadanie to jak o dupę potłuc. ;/ Tym gorzej jeśli to prawda. ;/ Bo jeśli prowo to ok, niech się bawi dziecko.

Skoro jest taki to trzeba mu wybic takie rzeczy z głowy i napisac ewentualnie co mógłby zrobić ..

Własnie ty mi uświadomiłeś jak należy postąpić żeby sie ludzie nie rzucali.

Piszę i ludzie piszą , ja chciałąm dobrze czy on zrobi cos w tym kierunku czy nie to jego sprawa. Chciał rady i ja mu ja dałam .

Gość machinno sekcz
Uważaj, bo posłucha...Nie takich wariatów się już w życiu widziało. Mało to dzikusów chodzi po świecie? Najmądrzejsi i głusi na wszystko. Oto autor.

Gość machinno sekcz
Rzucam się bo mnie wkurwiasz swoim zachowaniem ! A nie tym że zapłodniłeś lachona ! Kapujesz czy napisać drukowanymi ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No ale nie tylko ty się rzucasz inni tez. Mówia ze jestem smieciem itp. To znaczy ze jeśli powiem opini publicznej ze zalałem laske i bede mial dziecko, nie powiedzielismy o tym nikomu i ogólnie mam na to wyjebane to niektórzy tez tak moga zareagowac. Wole tego uniknac.

Gość stas i nel
ona chce zwrocic na siebie twoja uwage, zebys cos zrobil, pomogl jej!!!

Gratuluję do podszywu. Do Autora - niektórzy Cie potepia od razu inni Ci dobrze doradzą. I nie zrażaj się tym.

Gość machinno sekcz
Nie no lepiej powiedz, że zalałeś, zrobiłeś dzieciaka i wolisz żeby umarł albo trafił w obce ręce a ty się go cichaczem wyprzesz! A żeby cię sumienie zeżarło!!! Nic nie kumasz widzę, może kiedy dojrzejesz ale wątpię! Przypadek nieuleczalny!

Gość machinno sekcz
Znowu masz coś do mnie fudii? Dziwne, bardzo dziwne, że siadasz na mnie, dalej mając w opiece drogiego autora. Zejdź ze mnie i tyle.

Stało się i jeżeli jestem prawdziwym facetem to jej pomóż i ja wesprzyj a nie olej i miej na to wyjebnae. A skąd wiesz,że ona sobie czekos nie zrobi? Sokor piszesz jeszcze ,ż ema truda sytuacje w domu..

Gość machinno sekcz
Haha, dobrze doradzą. Szkoda, że nie widzisz, że on ma te porady w dupie i wie swoje.