Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaona

Zemsta badz cos w tym stylu

Polecane posty

Gość zawiedzionaona

Cześć. Mam taka sprawę. Przyjaźniłam się z pewna dziewczyna od małego. Teraz mamy po 18 lat. Ona znalazła sobie chłopaka, a ja poszłam w odstawkę.. Totalnie. Co najlepsze jej chłopak obrabia mi tyłek cały czas, nastawia ja złe przeciwko mnie. Wiele razy mnie wystawiała. Tłumaczy mi iz ma chłopaka i musi podzielić czas miedzy niego, szkole, dom, i dwie inne koleżanki i mnie. Na wszystko po za mną znajduje czas. I co najlepsze jej typ uważa ze zazdroszczę jej go. Boże mój drogi.. Wolałabym sie spotykać z niemytym przez dwa tygodnie pijakiem niż z nim.. Czy spotykanie sie raz w tygodniu jest az tak dużą prośba z mojej strony? Tyle razy robiłam jej wyrzuty, obiecywała poprawę. A tak na prawdę nic sobie z tego nie robiła. Każdy mi mówi, żebym ja olała. Zrobiłam tak. Jednak taki mam charakter, ze chce jakoś spowodować u niej szok jakąś rzeczą, sytuacja, i żeby wiedziała ze nie wiedziała o tym przez jej lekceważenie mnie. Nie wiem co robić.. Jest mi strasznie przykro ze zostałam potraktowana jak śmieć, ktoś nieważny.. I chce aby poczuła się tak samo. Doszłam do wniosku ze naduzywalam okreslenia "przyjaciółka" w stosunku do jej osoby.

Gość zelowka
tak maja dziewczyny. Jak złapią chłopaka, to koniec swiata, wszystko idzie w odstawke- przyjaciółki, hobby, rodzina, czasem nauka... dopiero jak zaczyna sie psuc to im to bielmo spada z oczu.

Gość zirytototowany
sex????????

Gość zawiedzionaona
tylko co tu zrobić? sexx?

Skoro wolałabyś nawet niemyjącego się 2 tygodnie pijaka, to rozwiązanie twojego problemu jest proste! Idź na dworzec, poderwij pierwszego lepszego menela i podobnie jak koleżanka będziesz miała faceta, a przy tym i mniej czasu na inne rzeczy i za kontaktami z koleżanką tak tęsknić nie będziesz. Po za tym jak będziesz już chodziła z tym menelem to może i chłopak tej twojej koleżanki zazdrosny nie będzie i będzie spotykać się w czwórkę. :classic_cool:

Gość zirytototowany
Zawiedziona wylizał by ci stopy.

Gość asfwsfsewg
zelowka---> niestety masz racje. Tak to jest z dziewczynami. Znam z autopsji, ze nawet szkole mialam gdzies, rodzicow itd. teraz zaluje :/

Gość zawiedzionaona
Indor do prania: nie zniżę się do takiego poziomu ;) Jestem zła, bardzo zła.

Gość oficjalna
chcesz spowodować u niej szok.. hm.. przypuszam, że chdozi Ci bardziej o wyimaginowaną historie? daj jej do zrozumienia, że też masz chłopaka. wyjdzie na to, że nic o tym nie wiedziała bo sie toba nie interesowała a jak ty chciałas jej powiedziec to ona nie chciała sie z toba widziec.

Gość zirytototowany
Zawiedziona wylizał by ci stopy.

Sama nie wiesz, czego chcesz. Na samym początku pisałaś, że wolałabyś nawet takiego penera, niż jej chłopaka, to co za problem znaleźć sobie jakieś żulisko?

Gość zawiedzionaona
Ale po co mi chlopak jak ja nie chce? Ja chce sie tylko w pewien sposob na niej zemscic. Co ma do tego menel? Z tym dalam porownanie i chcialam pokazac ze nie zazdroszcze jej go.

Gość oficjalna
ale nie musisz miec chłopaka! tylko jej tak pwoiedz, że masz

Gość zawiedzionaona
Do oficjalnej: dobry pomysl. tylko jak udowodnic ze tego chlopaka mam? Nie majac go?

Gość zawiedzionaona
Do oficjalnej: dobry pomysl. Tylko jak udowodnić ze tego chłopaka mam? Nie mając go? Do zirytototowanego: spadaj.

Gość zawiedzionaona
Słowa by nie pomogły. Nie uwierzyłaby.

Gość oficjalna
taki troche dziecinna i drastyczny sposób ale.. masz fejsa? załóż konto jakiemuś wyimaginowanemu kolesiowi i wstaw sobie coś znaczącego na tablice. będzie podwójna korzysc bo ona uwierzy i zorientuje sie sama, że dużo ją omija

Gość najaranaankananana
Mam fejsa. Dla wiarygodnosci potzrebuje zdjec typa. A zdjecia aktorow nie wezme :P

Gość gnomczyk
A ja uważam, że powinnaś zrozumieć, że jest zajęta swoim chłopakiem. Skoro są razem od niedawna to chcą wspólnie spędzać każdą wolną chwilę i jako przyjaciółka powinnaś to wyczuć. Natomiast co do tego, że jej chłopak nastawia ją przeciwko Tobie to... chyba że koleś też ma podstawy żeby Cię nie lubić bo skoro uważasz, że jest gorszy od 2 tygodnie niemytego pijaka to nie sądzę, żebyś była dla niego szczególnie sympatyczna.

Co za dziecinada. Potem i tak wszystko się wyda i wyjdziesz na nienormalną i zawistną kłamczuchę i mitomankę. Cóż twój wybór.

Gość oficjalna
ale moglabyś wstawić zdjęcie jakiegos kolesia z jakiejś stronki nie musi to być model/aktor albo hardkorowo wejsc na czyjsc profil i bezczelnie skopiowac. tak na chwile ;p jaka ty mało domyślna jesteś, wszystko ci trzeba podsuwać pod nos

Gość najaranaankananana
Ale wszystko ma swoje granice.. On u niej prawe codziennie nocuje, spedza z nia dnie i noce. I twierdzi ze ona nie ma dla niego czasu.. Sa ze soba juz pol roku, tolerowalam to ale bez przesady juz.. Co do tego jak wyrazam sie na jego temat. Wszystkie wybryki tej dziewczyny zwalal na mnie, co ja nie mialam nawet o tym pojecia. Za wszystko obwinial mnie, tez mam wiec dosyc. Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie.

Olać i się nie przejmować. po co się zniżać do takiego poziomu.. najlepiej w ogole się nie odzywać, totalnie ignorować, nie tracić czasu na złość, kiedyś obudzi się z ręką w tyłku jak ją koleś zostawi

Gość najaranaankananana
Nie bedzie kichy zadnej jezeli czyjes zdj wykorzystam? Nie malo domyslna tylko ostrozna xD Moze i wyjde na kretynke, ale musze cos zrobic.

nie masz gwarancji, że w ogole zwróci uwagę na takie akcje. wiem z doświadczenia jak zachowują się laski zakochane w nowych loverach

Gość zawiedzionaona
Wiec co zrobic? Olac sobie? Tak po prostu? Byc "madrzejsza"? Tak to by przynajmniej ja zatkalo.

ja bym tak zrobiła, miałam podobną sytuację. jedyne co to znalam na tyle tą dziewczynę bo faktycznie się z nią przyjaźnilam i napisałam jej dobitnie właśnie co o tym sądzę i wiedziałam że ją jak nie zrani to zaszokuje, że przyjaciele są na całe życie, że facet po byle wyskoku sam ją może zostawić a wtedy nie będzie miala się do kogo zwrócić itd.

Gość oficjalna
nie będzie, byleby to było zdjęcie kogoś kto się o tym nie dowie. i żebyście przypadkiem z tym kimś nie mieli wspólnych znajomych :) dont worry, moja kumpela ten sposób już wykorzystała, wszystko poszło zgodnie z planem. dodatkowo nie zapomnij, ze po tym jak stworzysz ten profil kolesia to zablokuj go dla wszystkich nieznajomych. wtedy niczego się nie kapną. troche to puste takie postępowanie, ale jak koniecznie coś chcesz zrobic.. kumpeli powiedz ze ten koleś nie jest z waszego miasta, wymyśl jakąs historyjke ze poznałas go na wyjezdzie do babci itd. a jak potem się toba zainteresuje w końcu to powiedz ze wam sie nie ułożyło i zerwaliscie. nara wszystko:D

bo z tego co piszesz poswieca temu facetowi tyle czasu ze na pewno na pozostale 2 dziewczyny nie zwraca uwagi. oprocz pierdolniecia w leb takiemu czlowiekowi nie przemowisz