Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaona

Zemsta badz cos w tym stylu

Polecane posty

Takie historie nie tylko dziewczynom się przytrafiają. Jak mój przyjaciel z którym znam się od podstawówki poznał taką jedną dziunie, to momtalnie wszyscy poszli w odstawkę. Koniec końców widuje go teraz raz na 3-4 miechy, a mieszka o 15 min drogi na piechotę ode mnie ;) Masz te 18 lat więc nie zachowuj się jak dziecko, nie planuj zemst i ją olej.

pie**olenie, wystarczy że w "szybkiej" rozmowie, albo na zywo albo na czacie ta laska zada jakieś pytanie o tego gościa albo w ogóle serię pytań i Ty coś pomieszasz. a wtedy lipa

Gość zawiedzionaona
Dziena Oficjalna :D

Gość Tereska1234
Racja, olej ją. Jak się rozejdą od razu do Ciebie przyleci. A wtedy olej ją ponownie. Tylko nie kłódz się z nią. Utrzymuj kontakt tak na cześć co słychać i to wszystko i nie martw się przyleci kiedyś do Ciebie. A teraz zajmij się sobą.

Gość oficjalna
bonkers. w moim przypadku to nic nie dało. laska zakochana na amen nawet nie przypuszała ze PRZYJACIELE SĄ NA ZAWSZE A CHŁOPAKI NA CHWILE, bo sądziła ze to ten jedyny. dopiero jak ją zostawił doszła do siebie i zrozumiała o co chodzi. takim nic nie przegadasz. ma chłopaka to już jej przyjaciółki mniej potrzebne bo ma się juz komu wygadac

Gość oficjalna
bonkers, nie ma opcji zeby cos pomieszac. co tu jest do mieszania. nawet jesli zada jakies pytanie to można odpowiedziec ze skoro nie interesowałaś sie do tej pory moim zyciem to dalej sie nie interesuj i tyle.

Gość zawiedzionaona
Ale wiecie, to zabolalo. 15 lat znajomosci, "przyjazni" i nagle wszystko poszlo w ch*j.

oficjalna, i co zrobisz? skoro takiemu człowiekowi nie przemówisz, to nie ma co na siłę. widocznie nie jest warta. i przekona się o tym wszystkim właśnie jak facet ją oleje

no bolą takie akcje i to bardzo. ale szkoda życia i zdrowia i nerwów na takich ludzi

Gość unia xD
pozdrawiam was ludzie, zemsta jest słodka, a w tym przypadku trzeba tak zrobic i wymsylec cos co ją zaskoczy i spadnie z krzesła xDD

Gość zawiedzionaona
na tamte dwie dziewczyny znajduje czas. co prawda godzine tygodniowo a jednak. to jest tak zalosne ze az smieszne po prostu.

ale jeśli ta dziewczyna jest takim typem że zacznie w to wciskać nos, to w każdej chwili może nawet wyskoczyć z jakąś głupotą, albo w ogóle rozejdą się ploty w towarzystwie założycielki tematu i samej tej dziewczyny. jeśli już chcesz się bawić w takie akcje to wymyśl solidną historię do której nikt się nie przyczepi

Gość zawiedzionaona
Ja ten typ nie rzuci! On ja na dyskotekach trzyma przy sobie jak psa, on prawie z nia mieszka. Love forever normalnie. Nie ma co sie łudzić ze sie rozstaną.

Gość oficjalna
bonkers, ja nie mówie ze autorka robi dobrze. ja tylko odpowiadam na jej pytanie i podrzucam jeden działający już pomysł. nie chce mi się uspołeczniać ludzi. ma 18 lat i chyba wie co robi :)

Gość unia xD
Słoń-- love forever - idealna piosenka pasująca do sytuacji xD

Gość zawiedzionaona
A niech gada. Będę miala satysfakcje ze ja ruszyło. O czyms to bedzie świadczyć nie? Plot nie będzie, ogarnę to tak z moimi najbliższymi znajomymi ze połknie haczyk.

Gość zawiedzionaona
To co jeszcze proponujecie w takim razie skoro z tym chlopakiem to taki masakryczny sposob? nie piszcie mi tylko zeby to olac.

ja nie twierdze ze z tym gosciem to jest masakryczny sposob, w mojej opinii najlepiej jest nie robic nic. ale jak juz myslisz ze to ja w ogole ruszy to zaplanuj dokladnie akcje. a jesli to jej facet jest taki zaborczy i specjalnie zabiera jej tyle czasu? mozesz powypytywac ludzi czy znaja tego goscia i wyszukac cos na niego. z jakiego miasta w ogole jestes?

Gość zawiedzionaona
Okolice Warszawy. Nie bede robila wywiadu srodowiskowego. To nie jest tylko moja opinia. On ja trzymal na poczatku. Od miesiaca ona sama sie poddala mu i siedza caly czas w domu u niej. Nigdzie nie wychodza bo sa zmeczeni albo nie maja ochoty.

nie mowie o samym wywiadzie, tylko ewentualnie podpytac swoich znajomych albo jakichs wspolnych. ze slyszalas ze ma faceta, ze podobno fajny i czekasz na reakcje ludzi. to nie wiem jak chcesz do niej trafic jak nie potrafi na oczy przejrzec

Gość onabylatez
Kazdy kto go zna ze wspolnych znajomych uwaza go za cicwierza, za idote itd. To jest obiektywna ocena jego osoby.

Gość zawiedzionaona
Widze ze wypowiedziala sie osoba ktora mysli to co ja.

no to chyba nie poradzisz, jak ona nie potrafi tego zobaczyc

Gość zawiedzionaona
I to sie nazywa tragizm.

Gość unia xD
Proponuje się napić xD

Gość zawiedzionaona
Wiecie co, wykreuje tego typa w necie. Posciagam jakies neutralne zdj. Zaloze poczte nowa, konto na fb. Wezme ustaw status zwiazku xD I bede sama ze soba wymieniala posty na tablicy. Po dwoch tygodniach badz tygodniu zmienie status, usune jego konto. Tak bedzie najlepiej. Dziecinnie ale skutecznie.

o jeju, robic taka historie na 2 tyg.. no nic, byle liczyc na to, ze to zauwazy albo bedzie zazdrosna.

Gość zawiedzionaona
Uwierz, bedzie lekko w szoku. Powiem moim dziewczynom zeby powiedzialy jej ze ja z tym typem od dluzszego czasu sie spotykalam itd. Ze chcialam jej o tym powiedziec ale nie bylo okazji bo byla zajeta. Zadziala. Jak mi sie spodoba, to zostawie te konto na dluzej.

Dziecko, kolegowanie się ma swój początek i ma koniec. Czy Ty NIGDY nie przestałaś się z nikim kolegować/przyjaźnić? Po drugie, jeśli zrobisz jej świństwo - jesteś przygotowana na jej zemstę? Krzywda wraca jako jeszcze większa krzywda ...

Gość zawiedzionaona
Co tam 15 lat, nie? Ona mi juz raz swinstwo zrobila, oszukiwala mnie przez 2 lata. Moze wiecej. Uwierzylam. Ale i wybaczylam. Wiec teraz jak ja cos takiego zrobie to chyba chleb bedzie oddany.