Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOSMUTENIZALOSNE

polska to beznadziejny kraj... nie da się tu żyć na poziomie jeśli..

Polecane posty

Gość TOSMUTENIZALOSNE

.. jeśli nie zarabiamy minimum 10 tysięcy miesięcznie tylko w takim wypadku można życ JAKO TAKO na poziomie, a więc , mieć swoje mieszkanie, kupić sobie fajny samochód, mieć na jakieś wakacje, sylwestra itp... i nie odmawiać sobie jedzenia, kupić od czasu do czasu jakieś ubranie i śmiało można myśleć o dziecku w innym wypadku to po prostu jest liczenie każdego grosza, to jest żałosne kurwa a kupno samochodu? u nas dobry nowy samochód kosztuje rzedu 100 000 zł.. a niemczech TEN SAM samochód kosztuję około 20 000 euro.. ale popatrzcie, człowiek który robi to samo tam u tu i zarabia dajmy na to u nas 2 tysiące złotych, nie jest w stanie odłożyć sobie na samochód który kosztuję 100 000, no po prostu nie ma opcji (chyba, że wezmie kredyt, ale tylko frajerzy biorą kredyt, jeśli tak mało zarabiają) a tam zarabiając te 2 tysiące euro miesięcznie, człowiek jest w stanie przez np rok, uzbierać te 20 000zł na auto.. to jest ta różnica, JEBAC POLSKI SYSTEM!!!!!!

Gość hhhjjhjhhj
ameryki nie odkryłeś:D jeb sobie system ale nic ci od tego nie przybędzie:o

Gość TOSMUTENIZALOSNE
up

Gość smutaasska
dokładnie też tak czuję, że Polska to beznadziejny kraj. a jeszcze kładą kłody pod nogi tak aby ludzie z uczciwej pracy nic nie mieli, musza kommbinowac zeby jakos isc dalej do przodu... to chyba nie tak powinno byc

Gość henmar
tak to prawda mam 61 lat i dość tego kraju w którym normalnie się nie da żyć, próbowałem ale to jest utopia żeby do pustego koryta tyle "świń się pchało". Powinni Ci co już coś finansowo osiągnęli zarządzać tak aby kraj i przeciętny obywatel się bogacił a nie banda biedaków chce się podczas kadencji nachapać na całe życie. Co to za ludzie którzy przy weryfikacji mają majątek kilkadziesiąt tysięcy i tym się chwalą, powinni się wstydzić, są tak biedni i pchają się do władzy - co oni mogą dla nas zrobić - wygenerować biedę !!! a sami się wzbogacić !!!

Gość gość
Masakra jacy Wy wszyscy jestescie do d**y!!!! Najgorsi ludzie na swiecie.Wlasnie jestem w Warszawie i wystarczylo 5 minut zeby sie zniechęcić . Cholera jest zimno czy jest tu ktos normalny kto za rozsadne pieniadze wynajmie pokoj na kilka dni.nr.tel.604074195Wroclaw. Wiem ze nikt sie nie odwezwie,przerabiam to od prawie 2miesiecy.znieczulone ludziochy.Zdecydowanie polska to brzydki kraj ,zlepek niefajnych ludzi. Szkoda cokolwiek wiecej pisać.