Baśka740823 0 Napisano Luty 24, 2020 Ja ze swojej strony polecam usługi biura nieruchomości http://instytutnieruchomosci.pl/. Pomagają skutecznie, uczciwie i niedrogo. Są na bieżąco z przepisami i potrafią znaleźć wyjątkowo atrakcyjne oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merinka 0 Napisano Luty 29, 2020 Ja korzystałam z usług firmy Góralczyk Nieruchomości, kiedy szukałam mieszkania do wynajęcia Dzięki temu znalazłam mieszkanie w fajnej cenie i byłam spokojna, że warunki będą uczciwie, bo agencja pokazała mi tylko wartościowe, uczciwe oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monka1187 0 Napisano Lipiec 26, 2020 Ja kupowałam mieszkanie w Szczecinie i pomagała mi agencja Świat Nieruchomości Szczecin, mega podejście do klienta, byli ze mną w stałym kontakcie i znalezli dla mnie sporo ofert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek332 0 Napisano Sierpień 19, 2020 Odpowiadając na Twoje pytania: 1. Tak warto - lepiej, szybciej i bezpieczniej sprzedają mieszkania bo mają bazę gotowych klientów i sprawdzone sposoby na przeprowadzenie transakcji. Ty robisz jeden deal raz na kilka lat. Agent kilkadziesiąt w roku. 2. Agencje pierwsze widzą oferty na rynku, bo ludzie sami się do nich zgłaszają więc jeśli dobrze dogadasz się z agentem to będzie przesyłał Ci oferty jeszcze zanim opublikuje je w internecie. 3. Przy sprzedaży prowizję możesz zawsze doliczyć do ceny nieruchomości więc sumarycznie i tak otrzymasz oczekiwaną kwotę. Jeśli poszukujesz nieruchomości na rynku to wybieraj do współpracy sprawdzone agencje i unikaj promocji typu 0%, sprzedaż za 1zł bo to często chwyty marketingowe. Więcej informacji zobaczysz w serwisie firmy Inwestycje - Wroclaw . pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Sierpień 13, 2021 A ja się nie zgodzę... Nie polecam korzystania z biura nieruchomości, chyba że akurat mają coś konkretnego i ktoś się godzi na prowizję za pokazanie mieszkania. Dodatkowo pośrednicy często nie chcą zejść z ceny- widzą wyłącznie atuty mieszkania, rozpływają się nad nimi a nie widzą wad. Nawet wynajem się nie opłaca bo do kaucji trzeba dodać prowizję (kilka la temu było to ok 30% czynszu- jednorazowa opłata) Można kupić mieszkanie bezpośrednio i coraz więcej osób tak robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach