Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catalinarobayoo

Czy moge byc w ciazy? Błagam o pomoc

Polecane posty

Gość catalinarobayoo

przez 3 lata nieustannie bralam tabletki anty najpierw cilest potem diane, rigevidon i teraz znow cilest skonczylam opakowanie zrobilam 7 dniowa przerwe i postanowilam zrobic przerwe na 2-3 miesiace w tamten czwartek powinnam wziac tabletke z nowego opakowania ale nie wzielam (chcialam zrobic ta przerwe) i w sobote mialak stosunek bez zabezpieczenia z wytryskiem w srodku mnie czy moge byc w ciazy??? bardzo sie boje a na okres mam jeszcze czas... od kilku dni bola mnie sutki i troche kłują czasami jajniki

Gość jkhdd
Myślę, że możesz być w ciąży. Pozostało Ci zrobienie testu za jakiś czas

Gość kolorowa11
pewnie że możesz , po odstawieniu tabletek nie jesteś już zabezpieczona. Niektóre źródła podają , że jest to czas bardziej płodny niż zwykły.

Gość mous
czy ty niepoważna jesteś? odstawiasz tabletki i uprawiasz seks bez zabezpieczenia a potem pytasz czy możesz zajść w ciążę? no proszę cię. :O

Gość catalinarobayoo
wiem jest glupia strasznie ale przeciez we krwi zostaly jeszcze hormony wiec moze cos jeszcze zdziałają ..... nie moge byc w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bylby koniec

Nawet w ciągu 7 dni "przerwy" nie byłaś już zabezpieczona. I co Ci niby zostało? :o 🖐️

Gość hjyuiui
"ale przeciez we krwi zostaly jeszcze hormony wiec moze cos jeszcze zdziałają ..... nie moge byc w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bylby koniec" trzeba było pomysleć o tym zanim rozłożyłaś nogi....

Gość catalinarobayoo
maskara.......... ale sa jakiesz szanse na to bym jednak nie zaszła??????????

Gość pszczolka 33
to mozliwe ze jestes w ciazy zrob test bedziesz miala pewnosc

Gość mous
2tyg. po seksie zrób test to się dowiesz. a co do teorii że zostaje we krwi to weź się zastanów dlaczego w takim razie trzeba brać pigułki codziennie? ależ wtopiłaś nie ma co.