Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llaaa233

Prezerwatywa nie piękła dni płodne

Polecane posty

Gość llaaa233

Kochałam się z moim chłopakiem w dni płodne wyszedł ze mnie zaraz po dojściu prezerwatywa nie pękła było widać nasienie w prezerwatywie na koncu dosć duzo potem jeszcze ją napełniał wodą i było ok. Czy moge być w ciąży. Czy to tylko moje głupie mysli.

Gość helga3333
echhh

Gość hohohoł
Bożeeeeeeeeeeeeee!!!!! :O:O:O:O blizniaki po takim czyms beda glupia dziewczyno :O:O

Gość fsddsfsdf
Prezerwatywa jest , dobrym zabezpieczeniem , jeśli ją dobrze użyliście nie ma szans na ciąże:) NIE jesteś w ciąży, nie denerwuj sie :) stres tylko pogarsza Twój stan, i miesiączka bedzie się opóźniać :) Zajmij sie czymś innym , wiem że jest to trudne ale musisz dla uspokojenia Ci powiem że w 99,9% nie jestes w ciąży :D a tak napisałem gdyz nie ma 100% antykoncepcji :) Nie martw sie :) pozdro :)

Gość laaa233
Zrobiłam test nie jestem w ciąży. Ale nadal mam głupie shizy zrobiłam go w 28 dniu od poprzednej mieisaczki. powinnien pokazać wynik dobry prawda?

Gość fdrtytytuj
TAK jesteś w ciąży, bo plemniki mają takie wiertełka, które przedziurawiają prezerwatywę...ewentualnie NA PEWNO kilka przepełzło po prezerwatywie...Na PEWNO jeden z nich cię zapłodnił!! leć po TEST.... .....:-P....