Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mama z drfjhoifvjhe

ILE ZA PRZEDSZKOLE SAMOTNA MAMA BEZ PRFACY

Polecane posty

Gość lg-lg
zona znajomego wczesniej szwagier czekamy na reszte znajomych i rodziny a moze napisz cos o sobie:D albo lepiej nie-bajki juz czytalam dziecku przed sem:D

Gość malinowka
czytasz moje posty? poszukac pracy na etat, przedszkola i sie wyprowadzic! ja pierdziele czy to takie trudne do pokapowania

Gość lg-lg
Xliloxi-z mezem-slowo klucz!!Mialas kogos z kim bylas,kto ci pomogł-tak?A autorka jest sama!!!

dobra, dziekuje raz jeszcze wszytskim i zegnam sie, bo jutro ide od 6 rano "okradac" was u mojej podopiecznej.dobranoc..

Gość malinowka
dobra spadam, kurze musze wytrzec hahahahah

dobra, dziekuje raz jeszcze wszytskim i zegnam sie, bo jutro ide od 6 rano "okradac" was u mojej podopiecznej.dobranoc..

lg-lg >> ty masz poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem :) piszę, że mieszkaliśmy osobno, i że gdybym była samotna byłoby łatwiej??? no, czy nie piszę???

Gość a gdyby miała
alimenty to moglaby je np przeznaczyc na przedszkole i szukac pracy lepszej!!

ano wlasnie lg :) z mezem:) a o dziecku nic nie piszesz....

Gość malinowka
duzo osob ma tu problem z czytaniem ze zrozumieniem :-0 papapa

Gość lg-lg
A to rozumiem,ze męzus palcem nie kiwnał, w niczym nie pomogł?Tak??? Bylas tylko ty i SAMA wszystko doprowadzilas do konca? Tak? wspolczuje meza w takim razieO

na przedszkole prywatne, rozumiem??

Gość lg-lg
malinowka-ty jak widac najwieksze, nawet tematu topiku nie ogarniasz:O

no chyba za 400zl z funduszu to wiele sie na tym polu nie zwojuje.nie chce ochlapow, mam swoja dume i sama zarabiam na swoje dziecko.nie bede sie upokarzac za 4 stowki.

twoje dziecko ma 4 lata, zlituj się :( jest w pełni mobilne... co jest w sumie twoim problemem? dziecko? miejsce zamieszkania? skończony kierunek? choroba? bycie samotną matką? ech, szkoda gadania...

a no to widzisz jeszcze sie moze okazac ze wcale nie mam statusu samotnej matki...:/bo choc w rzeczywistosci mieszkam sama z dzieckiem i zero kontaktu z jego ojcem, to jakies zawilosci oprawne wykluczaja ten status...dzieki za podpowiedz, musze sie doinformowac.

skoro jest takie mobilne jak mowisz to bedzie ze mna chodzilo na rozmowe o prace, o to ci chodzi??bylo "mobilne"jak skonczylo rok.

lg-lg A to rozumiem,ze męzus palcem nie kiwnał, w niczym nie pomogł?Tak??? Bylas tylko ty i SAMA wszystko doprowadzilas do konca? Tak? wspolczuje meza w takim razieO ale o co tobie chodzi??? w czym pomógł, co doprowadziłam do końca??? ja pracowałam w jednym mieście, on w drugim, bo takie były realia rynku pracy w naszych zawodach. spokojnie dałabym radę z dzieckiem, miałam fajne mieszkanie i myślę, że znalezienie niani nie byłoby problemem :) sęk w tym, że nie miałam wtedy dziecka :) ale może uściślijmy, o jakich zarobkach my tu mówimy, bo coś czuję, że tu się nie spinamy :D jako że niestety takie życie to kasa.

dzieki kochana, kolorowych snow:)

Gość aliemty funduszu
otzrymasz ,jesli przez kolejne dwa m-ce nie otzrymasz wpłaty alimentow,potem skladasz do komornika pismo o wszczecie egzekucji komorniczej,po 2 m-cach idziesz do MOPS-U,nie przekraczasz dochodu 725zl na osobe,bo jak pisałas pracujeszna czarnoo,ale nawet jakbys miala legalnie 1100zl to i tak Ci sie nalezy:nie wiem jaką kwote dostaniesz alimentow,ale mops wypłaca do 500zl-wiec nie jest zle.Poza tym doatniesz rodzinne 68zl,mozesz sie starac o dodatek mieszkaniowy do czynszu.Wiec nie jest zle+te twoje 1000zl,ktore masz teraz-mysle,ze dalabys rade.Tylko MUSISZ złozyc pozew o alimenty,bo jak juz tu ktos napisal bez tego dupa zbita. A i masz chyba jeszcze dodatek jako samotna matka 170zl moge Ci poomoc napisac pozew...

Gość aliemty funduszu
i nie pisz,ze 4 stowki to marny grosz(chyba,ze ktos sie podszyl za Ciebie),bo rocznie to prawie 5 tys!!!,a kokosow nie masz teraz...

Gość Luize344
400zł pod koniec mieś. może życie uratować, poza tym za 400zł byś mogła obkupić dziecko, że hoho chodzi mi o ubrania, książki itd.

Gość malinowka
w pytaniu na sniadanie teraz mówią o miejscach w przedszkolu :-)